13.

1.6K 50 0
                                    

Z domu se linula hlasitá hudba která byla slyšet zřetelně v celé ulici, lidé už vypadali dost podnapile a někteří už i usínali, to to tady není asi hodinu.
"Lucy mě se tam nechce" snažila jsem se jí to ještě vymluvit ale těžko.
"Hele Maddie, bude to fajn fakt, užijeme si to a teď pojď" řekla a já jen poraženecky kývla a nechala se táhnout do domu. V domě to bylo silně cítit cigaretami, smíchanými voňavkami lidí, co jsou tady a taky mi přišlo že i trávu bych tu někde našla. Na nekouřím nebo jako kouřila jsem chvíli ale nikdy jsem nebyla závislá, trávu jsem si nikdy nedala ale kamarádi jí měli pořád. Když mě dotáhla k baru začala tam hned něco říkat klukovi co tady asi dělal barmana ale spíš než alkoholu se tu věnoval holkám a po chvíli před nás položil dvě malé skleničky s nějakou namodralou tekutinou. Radši jsem se ani neptala co to je.
"Tak na nás" řekla jsem.
"Na dnešní noc" vykřikla Lucy a my se obě napily té hořké tekutiny která mě hned rozpálila krk.
"Nechutná mi to" řekla jsem se smíchem.
"Ale ještě jednu " řekla a mávla na toho kluka který před nás co nevidět pokládal to samý, na nic jsem nečekala a kopla to do sebe. Opravdu mi to nechutnalo tak jsem si objednala jenom vodku a nahořklou tekutinu, která mi teda chutná jsem kopla do sebe.
"Pojď jdeme tancovat" zatáhla jsem Lucy za ruku a táhla jí doprostřed místnosti kde byl asi taneční parket. Jak jsme se tam dostali začli hrát nějakou pomalou písničku a tak jsem Lucy uchytila za ruce a začala se pomalu kroutit do rytmu hudby. Pomalou ale pak rychle vystřídala rychlá a na to se na parket nahrnulo víc lidí a začali tancovat s námi. Vrtěla jsem se bokami do rytmu hudby a alkohol už začínal působit když v tom jsem na svých bocích ucítila něčí ruce a pak se na mě někdo namáčkl tělem. Nevadilo mi to a tak jsem se i s tím neznámým vrtěla do rytmu.

Po chvíli mi ale došlo, že jsem ještě neviděla Mattyho a hlavně holky tak jsem se rozhodla, že je půjdu najít, otočila jsem se tak obličejem k tomu klukovi a oči mi spočinuly na nějakém blonďákovi s vyrýsovaným tělem a celkem milým úsměvem

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Po chvíli mi ale došlo, že jsem ještě neviděla Mattyho a hlavně holky tak jsem se rozhodla, že je půjdu najít, otočila jsem se tak obličejem k tomu klukovi a oči mi spočinuly na nějakém blonďákovi s vyrýsovaným tělem a celkem milým úsměvem.
"Jsem Lucas, takže Luk" řekl.
"Maddie" řekla jsem a vydala se od něj, chtěl ještě neví říct ale já chtěla najít holky.
"Lucy jdu najít holky" na to jen kývla a já šla. Jako první jsem šla do kuchyně ale tam nebyly tak jsem šla k baru kde teda taky nebyly ale já jsem se tam na chvíli stavila a dala si 2 panáky....no co. Pak jsem je šla hledat dál ale nikde nebyly, už mě napadlo jenom jedno, horní patro. Vydala jsem se tak do horního patra ale nějak ve mě začal víc působit alkohol a mě se začaly motat nohy už už bych padala ale někdo mě zachytil.
"Už tady se někdo pěkně zlil" řekl a zasmál se.
"Aa Cameron, to je ale milé překvapení" řekla jsem opile, v tuhle chvíli jsem nepřemýšlela co říkat, ani jsem si moc neuvědomovala s kým tu teď stojím.
"Ahoj Maddie" na to jakobych se probrala.
"Znáš mě?" Zeptala jsem se celkem udiveně.
"Jo divíš se?" Odpověděl a zeptal se na další otázku.
"Celkem nepamatuju si, že bych se ti představovala" řekla jsem a na konci škytla.
"Jsi pěkně opilá víš to" řekl s úšklebkem.
"Vždyť ty taky" neodpověděla jsem mu.
"Nemám v sobě ani kapku"
"Ale nekecej"
"Nekecám a trpim, právě jsem byl na cestě si něco dát ale to víš zase na mě spadla nějaká ožralá kurva" řekl a usmíval se jak sluníčko na hnoji.
"No jasný, ale na tadytu" ukázala jsem na sebe " kurvu nemáš" řekla jsem a usmála se.
"Pojď jde se hrát flaška" řekl a vzal mě za ruku,na to mnou projela elektřina ale zase jsem jí pustila, na to jen zasmál ale šla jsem. Nechtělo se mi ale když jsem v kruhu uviděla Lucy dodalo mi to odvahu a kde jsou holky jsem už neřešila.

Dneska vyšel oficiální klip od Shawna k IN MY BLOOD. To je tak krásný, úplně jsem brečela. Pustit❤️❤️.

Me and HimWhere stories live. Discover now