16.

1.5K 50 0
                                    

"Tak a tady to je moje škola" řekla jsem a ukázala na velkou moderní budovu ve které teď nebylo ani jednoho človíčka.
"Paní, ta je celkem obrovská" řekl Chris a já si hned vzpomněla na moje první myšlenky, taky byly takové.
"Jo to je a kdybys viděl ty lidi v ní, říkal by jsi tomu jinak než škola" řekla jsem a zasmála se.
"Jo a jak třeba?" Řekl s lišáckým úsměvem a já na něj začala chrlit slova.
"Tak třeba stripklub protoze se tu některý holky oblíkají tak že se skoro neoblíkají, bar protože se tu pořád něco chlastá, bordel protože si to tu každou hodinu někdo rozdá na záchodech a především a bezpodmínečně BLÁZINEC protože tu jsou takový dementi který si ještě neviděl" řekla jsem naprosto vážně.
"Tak to bych je teda chtěl vidět" řekl a začal se smát po chvíli i já a pak jsme už radši šli do nejdál od školy.
"Hele v LA jsem nikdy nebyl, co kdyby jsi mě tu provedla" řekl a já zajásala, chodit po LA je od nedávná to nejlepší co z nám ale chodit po LA s někým ještě lepší.
"Jasný" řekla jsem, vzala jo za ruku a táhla ho do davu. Nakonec jsme prošli centrum, skočili ve velkém nákupním centru a dali si Taco Bell který oba milujeme....i když mekáč pořád vede.
"Co budeme dělat teď" zeptala jsem se ho.
"No já už zítra ráno odlétám takže už moc času na nic nemáme, tak co třeba jen zajít do kina?" Zeptal se a já přikývla. Měli jsme na výběr ze dvou filmů jeden byl akční a druhý romantický, miluju romantické filmy ale zrovna s Chrisem ještě když je to můj bývalí jsem zvolila ten akční, jen jak jsem vešla do sálu, zjistila jsem že to byla chyba. V tom samém sálu, úplně nahoře totiž seděli Cameron, Matt a Mark. Chtěla jsem projít tak aby si nás vůbec nevšimli, seděli jsme totiž o kousek níž ale po chvíli si mě všiml Mark, no tím pádem všichni.
Jak jsme došli na naše místa posadili jsme se a já už jen čekala až budu moct vypadnout.
"Co je Mads?" Zašeptal Chris když se nahl k mému uchu.
"Tam nahoře, ti tři kluci jsou kluci ze školy, takový ty králové...."
"A ty je nemáš ráda" řekl a chtěl se otočit.
"Neotáčej se a ne, nějak extra mi nevadí jen řekněme že bych se jim zrovna dneska chtěla vyhnout" řekla jsem a usmála se.
"Můžeme jít jestli chceš"
"Ne dobrý" řekla jsem a film už začal. Po skončení filmu jsem rychle vyletěla z kina a potom následně i z celého centra, s Chrisem po boku a šli jsme domů. Domů jsme dorazili asi kolem 22:00, no celkem pozdě a tak jsme po sprše šli oba spát....
"Paa Mads, mám tě moc rád a zase někdy" zašeptal mi Chris u ucha. Na to jsem rychle vyletěla do sedu.
"Budeš mi chybět" řekla jsem smutně.
"Ty mě taky, zas přijedu a teď spi když můžeš" řekl a odešel, chvíli jsem nemohla spát ale pak jsem zase propadla do říše snů.

Me and HimWhere stories live. Discover now