27.

1.5K 46 0
                                    

Ráno jsem se probudila asi deset minut předtím než mi měl zvonit budík, tak jsem rovnou vstala a šla se osprchovat, po sprše jsem si vyfoukala a vyžehlila vlasy a oblékla se jenom do šedé Calvin Klein sportovní podprsenky a šedých Adidas legínů, k tomu jsem si vzala zapínací černou mikinu a nechala jsem jí rozepnutou. Aby jste se nedivili po dešti je venku velké vlhko a sluníčko už tam taky svítí a nemám postavu za kterou bych se musela stydět takže jsem si vzala prostě jenom tohle. Sešla jsem dolů a dala si müsli se smetanou a ovocem. Po snídani jsem se rozhodla, že dneska se zase do školy projdu a tak jsem rovnou vyšla. Před školou jsem byla asi deset minut před osmou, takže mám ještě čas. Pomalu jsem si vzala učebnice ze skříňky a rozešla se do učebny matiky kde mám první hodinu. Lucy už seděla na svém místě a já si k ní mlčky přisedla a usmála se na ní.
"Tyvole holka ty se nezdáš" řekla když si očima projela můj outfit, jen jsem se nad tím zasmála a vyndala si mobil. Hodina byla nudná, bohužel tadyta učitelka nebyla hluchá takže jsme si s Lucy nemohly povídat ale aspoň jsme si psaly. Když zazvonilo na konec hodiny přemístily jsme se do učebny biologie konečně si začali povídat. Tahle přestávka je vždycky dlouhá takže teď máme dobrých 20 minut volno, no aspoň že tak. Seděli jsme s Lucy na lavicích naproti sobě a ukazovali si vtipná videa když v tom jsem zaregistrovala, že k nám do třídy přišel Cameron s nějakým klukem kterého jsem neznala, opřeli se k dveře a jakmile jejich oči vyhledali mě zastavili se, o co jde. Jak vidím nevšimla jsem si jich jenom já ale i všichni ostatní včetně Lucy, k nám do třídy moc třeťáků nechodí a zvlášť ty oblíbený ne a asi proto byli všichni udivený. Nevěděla jsem proč na mě tak koukají až dokud si nezačal Cameron pomalu prohlížet můj outfit a u toho si kousat ret. Bylo mi to nepříjemný jak si me prohlížel ale i tak jsem si mikinu n zapnula. Spozorovala jsem na jeho krku velkou fialovou modřinu a usmála se nad tím jak hezky na něm vypadá. Jakmile si Cameron všimnul co si prohlížím ušklíbl se a odešel společně s tím klukem.
" Co tu chtěli" zeptala se hned Lucy.
"Já nemám tušení" řekla jsem a zasmála jsem se.
"Viděla jsi ten cucak na Cameronově krku? To vypadá, že měl krušnou noc, už chodil do školy s cucáky ale s takovýmhle ještě nepřišel" řekla zamyšleně a mě se zadrhl dech, musela jsem se ale usmát nad tím že jsem mu to dílo udělala zrovna já. Sama jsem si ten svůj cucak ráno pudrovala asi půl hodiny ale zatím si nikdo ničeho nevšiml takže dobrý. Dále už jsme to neřešili a povídali si o všem možném. Škola už pak ubíhala klidně a já jsem se po pátý hodině konečně dostala domů. Doma jsem se najedla a taky jsem se připravila do školy abych to měla všechno hotový. Dneska jsem doma s mámou i ségrou takže stejně zůstanu celý večer zavřená v pokoji. Koukala jsem se na televizi až když mě kolem devátý vyrušilo ťukání na dveře od balkónu. Přešla jsem k těm dveřím a jelikož byli skleněné hned jsem spatřila Cameronův krásný úsměv. Ihned jsem otevřela a pustila ho dovnitř.
"Ahoj, co tady děláš?" Zeptala jsem se ho.
"Nudil jsem se doma tak jsem si řekl, že zajdu za tebou, aaa proč na sobě nemáš to co jsi měla ve škole" řekl a zasmál se, na to jsem ho jen bouchla do ramene a dělala uraženou.
"Ale já to tak nemyslel" řekl a hned na to mě vzal do náruče až jsem vyjekla. Hodil mě na postel a lehl si vedle mě, jednou rukou mě vzal kolem pasu a druhou nás přikryl.
"Co to děláš" zeptala jsem se ho.
"Jsem unavený, jdeme spát" řekl a já opravdu zavřela oči a po chvíli, s nasáváním jeho vůně usnula.
Probudila jsem se až když se vedle mě prohla madrace, otevřela jsem oči a uviděla Camerona, osvíceného měsíčním světlem....byl tak krásný.
"Už musím jít ale uvidíme se, ještě dneska přijdu" řekl a já se koukla na hodiny, byli 4 hodiny ráno a počkat 4 hodiny ráno v sobotu ráno. Mě nedošlo, že už byl pátek, takže jsem se do školy připravovala zbytečně. No co ještě jsem zavřela oči a se zbytkem Cameronovi vůně co tu po něm zůstala jsem zase usnula.

Me and HimWhere stories live. Discover now