45.

1.4K 46 2
                                    

Došla jsem domů, osprchovala jsem se a s plnou hlavou myšlenek jsem ještě zalehla do postele. Přemýšlela jsem nad vším, nad Shawnem, nad Cameronem, nad vším. Věděla jsem, že se Shawnem to nic nebude ale i tak mě k němu něco hrozně táhlo. Z toho všeho jsem nakonec usnula.

Probudila jsem se až kolem třetí hodiny odpoledne. Ještě před spaním jsem si přečetla že máma někam odjela na celý víkend a sestra taky nebude doma takže jsem se ani nedivila když jsem sešla dolů a byla jsem tam sama. Udělala jsem si těstoviny s rajčatovou omáčkou a u televize jsem je snědla. Co mi zbylo jsem si ještě schovala do lednice a zase jsem zalehla na gauč a pustila televizi. Nic nedávali a já se začala hodně nudit. Napadlo mě zavolat Lucy ale ta mi to nezvedala. Matt taky ne což mě mrzí protože jsme spolu teď nějak dlouho nemluvili. Nechala jsem to tedy na Disney Channelu a koukala na nějakou pohádku. Potom co skončila jsem si jen tak pustila písničky a začala jsem si na ně tancovat a zpívat. Pak jsem si třídila skříň a botník ale to mi zabralo tak 2 hodiny takže jsem tím moc času nezahnala. Kolem osmý jsem se zase mega nudila ale zase nic nedávali. Šla jsem se teda podívat jestli něco nedávají když v tom mi zazvonil telefon. V rychlosti jsem vyskočila a běžela k němu protože jsem si myslela, že mi napsala Lucy nebo Matt. Když jsem se ale koukla na příchozí zprávy zarazila jsem se. Jedna mi přišla už před 31 minutami od Camerona....no asi jsem neslyšela a druhá před minutou od Shawna. Nejdřív jsem se teda podívala na tu zprávu od Camerona.
Od Camerona: To si fakt děláš srandu. Děláš to schválně že někam chodíš se Shawnem když víš že ho nemám rád?? Přijde ti to vtipný? Mě ne. Je to debil, děvkař, kretén kterej si s každým hraje, copak si tak blbá?

Když jsem to dočetla musela jsem se na tím zasmát a odepsala jsem mu.
Pro Camerona:  Ne můj život se totiž netoči jenom kolem tebe a ty snad takový nejsi? Co já vím měl jsi ještě víc holek než on. Taky jsi si se mnou hrál tak neřeš s kým se bavím a s kým ne protože je to moje věc a už mi nepiš.

Odepsala jsem a rozklikla zprávu od Shawna.
Od Shawna: můžu se stavit?
Nad touhle zprávou jsem se musela pousmát a ihned jsem odepsala.
Pro Shawna: jojo
Jen si to zobrazil a já začala uklízet, najednou jsem měla všeho dost a nic jsem nestíhala. Po čtvrt hodině jsem slyšela zvuk našeho zvonku. Došla jsem ke dveřím a otevřela těm karamelovým očím které se vpíjely do těch mých.
"Ahoj" pozdravila jsem.
"Ahoj" opakoval a usmál se.
"Pojď dál" pokynula jsem mu ruku a odstoupila jsem mu z cesty. Vešel a začal se rozhlížet po našem domě.
"Chceš něco k pití?" Zavolala jsem na něj když jsem mířila do kuchyně.
"Ne děkuju" odpověděl a já se tak vrátila zpátky k němu.
"Potřebuješ něco nebo...?" Zeptala jsem se ho.
"Ne jen jsem se nudil a tak mě napadlo že se můžu stavit" odpověděl a stále se rozhlížel po domě.
"Máte to tu hezký" řekl po chvíli a stočil svůj pohled na mě.
"Děkuju, co budeme dělat?"
"Co si třeba pustit film?"
"Ok tak pojď za mnou" odpověděla jsem a dovedla ho do svého pokoje kde jsem si zapnula macbook a najela na složku filmy.
"Tak si nějaký vyber" řekla jsem a on si kde mě převzal macbook.
"Dáme si maraton Harryho Pottera" odpověděl a udělal na mě něco jako štěněcí pohled.
"Fajn Harryho mám ráda" odpověděla jsem a usmála se na něj.
"Jo a kdyby si měl hlad mám tady těstoviny s rajčatovou omáčkou" nabídla jsem mu.
"Fuj jak je můžeš jíst, rajčata jsou zlo, fuj rajčata"
"Nemáš je rád?"
"Nesnáším je" řekl a usmál se. Já jsem šla ještě udělat popcorn a vrátila jsem se zpátky za Shawnem. Ten zapnul první díl a lehl si s macbook na mojí postel který položil k čelu postele. Lehla jsem si na břicho vedle něj ale on se pro mě natáhl, dal mě před sebe a svoje ruce omotal okolo mého břicha. Neřešila jsem to a vplula do děje. Když jsme byli v půlce filmu přišel na mě ten divný pocit že se na mě někdo dívá a tak jsem se podívala na Shawna. Opravdu se naše oči setkaly a já nečekala ani vteřinu a přilepila se svými rty na ty jeho. Polibek mi okamžitě opětoval. Byla to jen krátká pusa ale i tak to ve mě vyvolalo tisíc motýlků. Víc jsem se k němu natiskla opět začala sledovat děj.

Me and HimWhere stories live. Discover now