54.

2.2K 70 14
                                    

Když Vicky odešla z mého pokoje, začala jsem konečně přemýšlet nad jejími slovy. Opravdu bych o něj měla bojovat, pokud mi na něm záleží i přesto, jak se ke mě zachoval? A opravdu se na mě díval tak jak sestra popsala nebo se jí to jen zdálo.

Po dlouhé době jsem si zase zapla mobil a najela na instagram, všimla jsem si, že mám spoustu zpráv od Shawna. Nadechla jsem se a rozklikla je.
Od Shawna: Maddie prosím odpusť mi to
Od Shawna: já to tak nemyslel

Od Shawna: moc mě to mrzí

Od Shawna: Madison já nechci Lucy a udělal jsem chybu, já vím ale nechci o tebe přijít.

Od Shawna: já vím, že něco "máš" s Mattem ale já vím, že taková nejsi a že to není opravdové.

Od Shawna: moc tě prosím

Od Shawna: musíme si promluvit

Od Shawna: prosím

Od Shawna: pokud souhlasíš (doufám že jo) Sejdeme se u mě zítra ve 3 odpoledne.

Od Shawna: moc prosím

Tyto zprávy jsem si četla asi další půl hodinu, přemýšlela jsem nad vším co mi sestra řekla a nad vším, co mi napsal a i řekl on. Možná pro mě není ten pravý, někdo by třeba řekl, že jeho temná půlka není pro mě dost dobrá a že na to být se mnou má moc špatnou reputaci ale i tak jsem přes tohle všechno došla k jednomu, ne moc ukvapenému závěru. Miluju ho.

Sebrala jsem si věci, hodila jsem na sebe černou mikinu a šedé legíny s Adidas botami a na hlavě jsem si udělala rozcuchaný drdol. S mobilem jsem vyběhla ven. Cestou jsem se ještě srazila se sestrou. Nemusela jsem jí ani nic říkat, jasně věděla kam jdu. Jen se na mě hezky usmála a popřála mi hodně štěstí. To samé jsem jí řekla i já a doufala, že udělá to samé.
Vyběhla jsem z baráku a běžela jsem k Shawnovu domu kde jsem poté zazvonila. K tmavým dveřím se začala blížit mužská postava a mě se roztřásly ruce nervozitou. Byl to Shawn. Když mi otevřel jemně se usmál a vyšel za mnou ven.
"Přišla jsi dřív" řekl a vpil se mi do očí.
"Ano já no chtěla bych ti něco říct" řekla jsem a on mě se zaujetím poslouchal.
"Víš to co jsi řekl ve škole mě ranilo, opravdu. Ale vím, že jsi byl naštvaný a i já říkám věci které nemyslím vážně. Pravda je, že s Mattym nechodím ale chtěla jsem abys taky trochu žárlil. Vždycky jsem chtěla kluka co by mi nikdy nelhal, nebyl jakkoliv nebezpečný a byl mi naprosto věrný. U tebe si ničeho nemůžu být jistá...ale i tak mě na tobě něco hrozně moc přitahuje a láká. Můžeš mi zlomit srdce, můžeš mi zalhat a můžeš mě podvést ale já doufám, že mě máš natolik rád aby si to neudělal. Protože to je jediné, co já chci. Myslím, že se navzájem chceme už od té doby co jsme se uviděli, jen jsme ani jeden neměli odvahu udělat první krok, teď tu ale není nic co by mě od tebe drželo zpátky. Nechci zničit tvoje štěstí a proto mi hodně záleží jestli to cítíš stejně jako já. Jsi vlastně hodně paličatý, nedomýšlivý, sobecký a povrchní ale i tak tě prostě miluju. Miluju tě Shawne a pokud to tak cítíš taky tak už nechci marnit další čas" dořekla jsem svůj mega dlouhý monolog a čekala na jeho reakci. Usmál se na mě širokým úsměvem a políbil mě.
"Miluju tě Maddie" řekl mi nazpátek.

O 2 týdny později

Asi by vás zajímalo jak je to teď, noo... Se Shawnem jsem, s Mattem jsme to "ukončili". Se Shawnem nám to klape. Samozřejmě nechybí naše dětinské hádky o tom kdo má pravdu a tak ale jinak je to úžasné. Sestra začala chodit s Camem. Ano opravdu. Jsou spolu moc roztomilý. Myslím že on je všechno co ona kdy hledala a jsem za ně moc ráda. S Camem se tak nějak bavím a dokonce už i Shawn se snese s Camem. Myslím, že to dopadlo dobře navzdory tomu jak se to vyvíjelo. Nevím jestli to se Shawnem je navždy ale i kdyby ne, stojí to za to.

Takže je tady konec. Tenhle příběh jsem začala psát opravdu jenom z nudy a hlavně pro sebe abych si vybila svojí fantazii. To že to vůbec někdo čte je pro mě úžasné a všem úplně všem co tady to čtou moc děkuju 💞.  JINAK PÍŠU NOVÝ PŘÍBĚH PERFECTLY WRONG FOR ME KTERÝ NAJDETE NA MÉM ÚČTU. Zase je to jenom zkouška takže nic velkýho ale mě to baví.

Děkuju všem.

Me and HimOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz