9- Kimsesiz

753 95 44
                                    

Arctic Monkeys- Do l wanna know

Arctic Monkeys- Why'd you only call me when you're high

Keyifli okumalar...

Keyifli okumalar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

9-Kimsesiz

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

9-Kimsesiz

Kendi cehenneminde ölen ruhlar, öldüğü yerden dirilmeye mahkumdur...

Ben ise cehennemimde sürgündeydim. Bir dirhem sevgi için yapmayacağım şey yoktu.

Bir o kadar da beni cehenneme mahkum edenlere karşılık cehennemi ayaklarına getirmiştim.

Acı kalbimdeki nedeni belli mütemadiyen süren acım beni ayakta tutuyordu.

Pars, hayatım Pars'tan önce ve Pars'tan sonra olmak üzere ikiye ayrılmış. Pars'tan önceki ve sonraki Simirna olmak üzere cennet ve cehennemi vaat ediyordum. Döktüğüm kanlar ve dökeceğim kanlar intikam yolumdaki mihenk taşlarıydı. O taşların üzerinde kendi kanımla cehennemin anahtarını yazmıştım.

Varacağım yer orasıydı layık olduğum yer ise Pars'ın kolları arasındaki yerimdi. Olmayacağını bilmeme rağmen içimde umut kırıntısı taşıyordum. Ölmeden önce o sıcak göğsü içinde olmak, hayran olduğum kalbinden yükselen melodiyi dinlemek için yapmayacağım şey yoktu. Yinede kendimi en kötü senaryolara karşı hep hazırladım.

Zira hayatımda iyiye dair şeyler sınırlıydı.

Dün gece Kuvart'taki ilk kanı akıtmıştım. Savaşım resmen başlamış, lanetime sebebiyet veren ve beni bir kez daha öldüren Deruvırsh Adalet Elçilerinin son kan damlasına dek akması için hüküm vermiştim. Elçilerin ölümü bu yoldaki ilk geçitti ve ben ilk hamlemi yapmıştım. Onların acınası kalplerini durdurmuş, bu dünyadan ebediyen silinmelerini sağlamıştım.

BENİM MASKEM ÇAMURDAN Where stories live. Discover now