50- Tutulma; Güneşin Açığa Çıkardığı Ve Gizlediği Maskeler

778 63 77
                                    




🥀The Weeknd- Call Out My Name
🥀The Weeknd- Wickend Games
🥀Beyonce- Partition
🥀Derya Ulu- Benim O
🥀Cem Adrian- Derinlerde

🥀🐺
Keyifli Okumalar..

50-Tutulma; Güneşin Açığa Çıkardığı Ve Gizlediği Maskeler

Ben masalımın baş kahramanı, ben masalımın kötü karakteriydim.

Herşeyim elimden alınmış, lanetlenmiş ve işlemediğim suçların zanlısıydım. Oysa işlediğim suçları madalya gibi göğsümde taşırdım. Bilmiyorlardı. Tüm günahları üstüme yüklemişlerdi. Şimdiyse hak etmediğim lanetimin bana kattığı acılarla, beni bu acılara hapseden kişilerden kaçıyordum...

Bir gün, bir gün suçsuz olduğum anlaşılacaktı ve ben o günü sabırsızlığıma rağmen sabırla bekliyordum. Çünkü; Yıllardır, tek bir gerçek için mücadele vermiştim. İntikam, intikamımı mutlaka alacaktım.

Kuvart'ı kuşatan bu kötülüğü yok edecektim. İşte o ân suçsuz olduğum anlaşılacaktı. Derime işleyen çamurum, bedenimi hızla istila ederken lanetimden kurtularak huzurla ölümü bekleyecektim. Evet, ölüm benim için kaçınılmazken, bu sayade öldükten sonra aileme kavuşabilecektim. Hiç değilse ruhani boyutta anne ve babamı görebilecektim. İşte bu son benim mükâfatım olacaktı. Olmasını tüm benliğimle diliyor, mücadele ediyordum.

Lakin özüme işlemek için benimle mücadele eden çamurdan nasıl kurtulmam gerektiğini bilmiyordum. Bunun için eski kitaplara ulaşmam gerekiyordu fakat bulamıyordum. Takâtimin bittiği yerde, inandıklarım bana güç veriyor olsa da acı çekiyordum.

Uzun saçlarım sırtımda bir filama gibi dalgalanırken, göğsümde müthiş bir ağırlık ve ağrı vardı. Kalbim ağzımda atıyormuş gibiyken, kanlı gözlerimin önünde tüm heybetiyle arz-ı endam eden adama en az peşimdeki iblisler kadar şok içinde baktım. Uzayan saçlarını dört numara kesmiş, köşeli çenesini süsleyen kirli sakalları daha da kısaltmış, iri gögsü daha da genişlemişti. Karanlıkta parlayan kahverengi gözleri, kanlı gözlerime uçurumdan düşmek üzereyken ince bir dala tutunmuş gibi bakarken, bir kaç saniyelik zaman dilimi iblislerle bizim etrafımızda dönmeye başlamıştı.

Beni istiyorlardı. Hizmet ettikleri Lâyemût için istediklerini anlamak güç değildi lakin şimdi değil. Onunla yıllar sonra bu şekilde karşılaşmayacaktım. En güçsüz ve savunmasız anımda değil. Tıpkı yıllar önce olduğu gibi olmayacaktı. Karşısına güçlü ve durdurulamaz bir Bozkurt gibi çıkacaktım. Atalarım gibi, atalarım için!

Bacaklarım tutulmanın etkisiyle iyice zayıflayıp titrerken, bu gerçek bana güç verdiğinde, karşımda tek bildiği gerçeğini elinden almış olmama karşın bana inanmış Bekir vardı. Haftalar sonra onu şu ân hemde yardıma en çok ihtiyaç duyduğum anda çıkması kalbimdeki her sancılı vuruşun bir de güzellikleri olduğunu hatırlatıyordu. Şayet onu görmüştüm. En çaresiz ânında ve beni görmüştü en çaresiz ânımda şimdiyse bana olan sessiz bağlılığını gözleriyle mühürler gibiydi. Gözlerindeki o kararsızlıklar yoktu. Güven veriyordu. Işıldayan gözlerinde emin olarak gördüğüm şey kesinlikle güvendi. İtaatti. Ona sunduğum seçenek doğrultusunda kararını vermişti. Benim, yanımda Kuvart için savaşacaktı. O artık Kuvart'ın koruması altındaydı.

BENİM MASKEM ÇAMURDAN Where stories live. Discover now