29- Yanıklarım Sızlıyor

679 71 96
                                    








Neffex- Rumors

Iggy Azalea- Started

Yine uzun bir bölümle geldim tadını çıkarın.


🥀🐺
Keyifli Okumalar...

                        🥀🐺           Keyifli Okumalar

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

29- Yanıklarım Sızlıyor

Ağzımda zakkum tadı varken, kanlı gözlerimde cehennemin azgın ateşi vardı.

"Bebeğim, özledim seni."
Vance gevşek tavrıyla beni ağırca süzdüğünde, kelimeleri beyin loplarımda patlıyordu.

Kibirle güldüm. Şayet Vance'yi bir kaç yıldır tanıyordum. Tutulmanın olduğu bir gün beni en savunmasız anımda bulmuştu. Bedenimi kaplayan çamurun açığa çıktığı o gün; yılda iki kez gerçekleşen tutulmada... o günden beride bir av köpeği gibi izimi sürmekten vazgeçmiyordu. "Benim kadar mı?" diye kısık sesimle sordum. Sesimde alay, yıkılmaz kudretimde güç vardı.

Vance'nin siyaha yakın küçük gözleri karardı. "Seni şu an altıma alıp becermemek için kendimle savaşıyorum."

Kahkaha attım. "Ah, seni zavallı Vance, Kuvart'ın havası seni küstah yapmış. Lakin burası benim." onu tehdit etmiyordum onu kışkırtıyor ve küçük köpeğin neler yapabileceğini görmek istiyordum.

Vance alayım karşısında sinirlenirken, küçük gözleri kapanacak kadar kısıldı. "Hiç sanmıyorum bebeğim. Burada sevilmediğin o kadar belli ki hepsini üzerine kışkırtmam liderin hoşuna gider. Biliyorsun işimin ehliyim." beni apaçık tehdit ediyor olmasına stabil ifademle karşılık verdim.

"Sen insanları, canavara çevirip onlara hükmettiğini sanan orospu çocuğusun Vance ve ben senin çürük adamlarını öldürmekten keyif alıyorum." onu sinirlendirmekten gerçekten hoşlanıyordum. Hayır, ben beni aşalamaya cüret eden sefilleri kelimelerimle ezmekten hoşlanıyordum.

Dudakları kıvrıldı zira Vance hakaretlerime bağışıklık kazanmış, parazitti. "O canavarlara ben hükmetiyorum bir bakıma doğru. Fakat benim asıl hükmetmek istediğim canavar sensin. Söylesene onlara nasıl bir canavar olduğunu gösterdin mi? Çamurunla ne kadar çirkin ve iğrenç göründüğünü biliyorlar mı?" boğazıma öyle hırçın bir acı oturmuştu ki yutkunamadım. Beni lanetimle vurmak, ölüme susamıştı.

Vance'nin gözleri kana susamış yaratığın memnuniyetini yansıtırken, dişlerimi sıktım. Beni neyin yaralayacağını yıllar içinde öğrenmişti. Canımı yaktığını bilerek devam etti, "Ben senin çamurunu gördüm Simirna, sen avlayacağım en eşsiz yaratık olacaksın ve ben seni sergilemekten büyük keyif alacağım." gözlerimde şiddetle çakan şimşeklerin emareleri vardı. Belleğimde ise intikam!

BENİM MASKEM ÇAMURDAN Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt