66- Karanlık Kalpleri Zehirlediğinde; Ruhlar Kalpleri için Savaşmaya Başlar

353 41 65
                                    

🥀Red - Hymn For The Missing

🥀Madrigal - Dip

🥀Halsey - Control

🥀Nico Collins - Borderline

🥀🐺

Keyifli Okumalar...

66- Karanlık Kalpleri Zehirlediğinde; Ruhlar Kalpleri İçin Savaşmaya Başlar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

66- Karanlık Kalpleri Zehirlediğinde; Ruhlar Kalpleri İçin Savaşmaya Başlar

Cehennem kötülüğün ete kemiğe bürünmüş ön gösterimiydi. Zira karşımda ete kemiğe bürünmüş kişi kanlı gözlerimi cehennem ateşi gibi yakmıştı. Küçük gözleri kanlı gözlerimi bulduğu an gözlerini yuvalarından çıkarmak istedim.

"Bu can sıkmaya başladı." dedim dişlerimin arasından, zira şu ara öldürdüğüm kişiler itinayla hortlayarak karşıma çıkıyordu. Oysa ölü olarak sonsuza kadar kalmalıydılar. Gerçi Sarmaşık'ın yaşaması bir istisnaydı. Fakat Töles bu istisna dışında bile yer almayı hak etmeyen yaratıktı. Öfkeli oluşuma karşılık neden karşımda durmaya devam etmekle birlikte nefes aldığını tahmin etmek zor değildi. Kandemir'den sonra Lâyemût Töles'i yer yüzüne tekrar çıkarmıştı. Ama Siyan, Siyan onu tekrar öldürmekten büyük keyif alacağından eminim.

"Beni özlemiş olmalısın." çirkin sesini haftalar sonra tekrar duymak, sinir bozucuydu. Kanlı gözlerimi kıstım. Liyan saniyeler sonra kendine yol bularak Kamber ve Yiğit'in hemen ortasında yer almıştı. Töles'i hemen şu an öldürmek istemelerine karşılık plana sadık kalmaları gerektiğini çok iyi bildiklerinden tehditkâr gözleri karşılarındaki iblisleri hedef almış soluklarını edebiyen kesmek istiyorlardı.

Ölüm saçan gözlerimi Töles'in hemen arkasında duran İblislerin den alıp, Töles'e üstten bakmaya başladım. "Öldürdüğüm kişileri tekrar karşımda görmekten hoşlanmam ve bu şu ara pek sık olmaya başladı." kaşlarımı kaldırmış, sabırsız öfkemle üstten sakince bakıyordum.

"İblisten bahsediyor olmalısın. Tamda beklediğim gibi ona hiç kanmadın. Oldukça zekisin." dediğinde yüzümü buruşturarak baktım. Lâyemût kendisine sadık başka it bulamamış mıydı?

BENİM MASKEM ÇAMURDAN Where stories live. Discover now