36- İntikam; Küllerinden Doğan Kadının Zehirli Zaferi

803 63 192
                                    





🥀Sam Tinnesz& Yacht Money- Play With Fire
🥀Cem Adrian- Ölüyorum Ellerinde
🥀Olline- Lost
🥀Nahide Babaşlı- Zifiri

🥀🐺
Keyifli Okumalar...

🥀🐺Keyifli Okumalar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

36-İntikam; Küllerinden Doğan Kadının Zehirli Zaferi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

36-İntikam; Küllerinden Doğan Kadının Zehirli Zaferi





Kalbimdeki yara algılarımı kör etmişti de beynimde uğuldayan sözleri kara bir leke olarak algılamamı sağlıyordu. Ama o kara leke çoktan kalbimi kuşatmaya başlamış, beni sinsi bir yılan gibi kıskıvrak yakalamıştı.

Göğsümde şiddeti azalmayan acı oluk oluk benliğime yayılırken, ruhumun katre katre benden göç ettiğini hissettim. Sanki derin bir kuyunun içindeydim ve o kuyunun yüzeyine ulaşamadığım gibi nefeslerim tükeniyor olmasına karşın çırpınmıyordum. Boğuluyordum.

Bu yenilgi miydi? Bu kabulleniş miydi?

Yenilgiyse şayet evet kalbimin yenilgisiydi bu.

Kabullenişse eğer kalbimin aldığı yenilgi karşısında; âşkın döktüğü kanlı zaferdi. Evet kabul ediyordum. En başından korktuğum gibi ben kalbime yenilmiştim.

Beni cayır cayır yakan aşka karşı yenilmiştim.

Oysa ben az önce âşkımı itiraf etmiştim.

Islak gözlerimde acının ve ıstırabın en saf hâli vardı. Pars'ın gümüşi gözlerinde çakan kızıl şimşekler göz bebeğine oturup orayı ateşe verdiğinde yüzümü kaplayan acı emareleriyle zoraki gülümsedim. Lakin göğsümde ismi can bulurken o can yanaklarımdan süzülen göz yaşlarımda akıp gidiyordu ve ben; benden akıp giden seni tutamıyorum Pars. Bu Ne demekti biliyor musun? Cehennemden beter yakıyor demek...

"Beni kandırdın." saniyeler sonra söyleyebildiğim tek şey buydu. Birbirine bastırdığım kalın dudaklarımı aralasam çok şey söylerdim belki ama görüyordum ki bir emniyeti yoktu. Karşımdaki adam kalbimi öyle derinden suistimal etmişti ki kendimde karşı koyacak gücü bulamıyordum. Kolum kanadım kırılmıştı.

BENİM MASKEM ÇAMURDAN Where stories live. Discover now