33- Yarım Kalmış Cümleler, Yarım Kalmış Kalpler

772 66 90
                                    







Halsey- Graveyard
Charli XCX- White Mercedes
Robinson- Don't Say
Iggy Azalea- Team

Böyle başlamak istemiyordum fakat bu günlerde aldığımız en kötü haberlerden bir yalnızca; İstismar ki bu bir ruhun ölümü demek sadece kız çocukları diye ayrım yapmak istemiyorum binlerce erkek çocuğuda... yazarken dâhi kalbim sıkılıyor. Kadın cinayetleri ve duymadığımız üstü kapanan binlerce güzel kadınlar... ve şimdi daha bir kaç gün önce kendisinden bahsederken kötü haberini almak.

*Belki kaybedeceğim ama savaşarak kaybedeceğim* eşsiz bir kalpte can bulan güzel bir kadının zafer narasıydı bu sözler. Huzur içinde uyu
🥀 #NeslicanTay

🥀🐺
Keyifli Okumalar...

                         🥀🐺          Keyifli Okumalar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

       33- Yarım Kalmış Cümleler, Yarım Kalmış Kalpler

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

33- Yarım Kalmış Cümleler, Yarım Kalmış Kalpler


Göğsümde fitili ateşlenen bir bomba vardı; beni parçalarıma ayıracak, iyileşmesi mümkün olmayan acılara peydah olmuştu. Ruhum ise kalbimin derinliklerinde ölmek için Tanrı'ya yalvaracağım acılara gebe olan bomba kanlı gözlerimin önünde infilak etmişti. Kanlı gözlerim.

Kalbim; paramparça olmak ve o parçalardan zehir kusmak istercesine göğsümü hızla dövüyordu. Vuruşları öyle sertti ki ruhen çektiğim acıyı ilmek ilmek çamurumda sıkıştığım Ölü ruhuma, oradan da gün geçtikçe güçlenmesine karşın dirayetsiz bedenime işliyordu.

Yere mıhlanan ayaklarıma ya da herhangi uzuvuma hükmetmekten ıraktım. Konuşamıyor, hareket edemiyor olduğum yerde geberiyordum lakin ölüyor gibi hissetmeme karşın sancılı nefesler alıyordum zira lanetlenen çamurlu bedenimi toprak dâhi kabul etmiyordu.

Tanrım, ne ölüyor ne yaşıyordum, bu araf benim gibi günahlarıyla yıkanmış ölümlü için bile fazla değil mi?

Donup kalan kollarım iki yanımda cansız bir iskeletin parçası gibi hareketsizce duruyorken, hızlı nefeslerimle birlikte kalbimde hızla atıyordu. Kafamın içinde ardı ardına şimşekler çakıyor, çakan şimşekler ise gürültüyle patladığı yeri kana buluyordu. Zira kan akıtacaktım. Çok kan dökecektim. Tanrı şahidimdi ki çektiğim acının binlerce katını döktükleri kanla alacaktım. Parmaklarımı avucumun içine alıp tüm gücümle yumruğumu sıktım. Gözlerimi parçalanmış kıyafetlerden ve etrafa sıçrayan kan lekelerinden, kırılan eşyalardan ağırca çektim. Kendimi kontrol edemiyordum, delicesine bir istekle Maya'ya bunu yapanlardan intikam almak istiyordum. Sığınağın kan bulaşan duvarlarındaki tırnak izlerinden gözlerimi güçlükle çektiğimde çıplak bedeniyle sırtı bana dönük şekilde dizlerini kendine çekip oturan Maya'ya baktım. Genzim sızlarken, Kanlı gözlerim buğulanmış kalbime ardı arına bıçak darbeleri saplanmıştı. Saplandığı yer oyuluyordu, Kalbim... İçerdeki tüm eşyalar kırılmış, parçalanmış ve çaresizce kenara savrulmuştu. Maya gibi...

BENİM MASKEM ÇAMURDAN Where stories live. Discover now