13 Skyrius

1.2K 89 2
                                    

Penktadienio rytas

Prabudau, bet nenorėjau atsibusti. Gulėjau užmerkusi akis ir mėgavausi ta tyla ir ramybe. Staiga išgirdau durų girgžtelėjimą, todėl greit atsimerkusi, pasukau galvą į jų pusę ir išvydau įsižeidusią ir kiek nuliūdusią Viktoriją. Nusukau akis į lango pusę ir vėl užsimerkiau. Tada pajutau tylius žingsnius, ir svorį atsigulantį šalia manęs, atsimerkiau ir jau jaučiau, kaip sesuo apkabina mane per mano gležną liemenį ir prispaudžia prie savęs. Ji tyli, o aš bandau suprasti, ką ji tuo nori pasakyti.

-Atsiprašau, bet vakar buvau visiška kvailė. Pasidaviau nuovargiui ir išsiliejau ant tavęs...
-Viskas jau pamiršta. Tai menkniekis,-patraukiau pečiais. - Palyginus ką kasdien jaučiau Šarlotėje, tai gėlytės. - šyptelėjau.
-Tikrai nepyksti? - pasirėmusi alkūnėmis į lovą, atsuko mane į save.
-Tikrai.
-Dėl to ką tau teko iškęsti, nekenčiu mamos...

Sesė mirktelėjo spindinčiomis nuo ašarų akimis ir prikandusi lūpą, atrodė ilgai tyrinėjo mano veidą. Buvau rami, kol nesugurgė pilvas. Tas garsas, priminė riaumojimą, kažko, kas įstrigęs manyje, todėl sesei sukrizenus, abi atsisėdome lovoje.

-Jokių liūdnų temų, tik šypsenos. Turim padaryti šią dieną labai mergaitišką!-nudžiugusi suplojo rankomis.

Viduje lyg suspurdo viltis, patirti kažką naujo.

-Bet... - nutęsė. - Pirma, eisim pavalgyti, nes tavo pilvas, tuoj pats visus suvalgys.

Abi saldžiai pasijuokėme iš atrodo nereikšmingo dalyko, bet mums patiko tas seseriškas ryšys, kuris šį kartą labai jautėsi tarp mūsų .

Įsispyriau į tapkutes ir kartu su Viktorija, nuėjau į pirmą aukštą.

Stovėjau šalia virtuvinės spintelės ir Viktorijai ėmus tepti sumuštinukus, pajaučiau dar garsiau riaumojantį pilvą, kai gavusi vieną sumuštinį , nekantraudama atsikandau.

Stovėjau šalia virtuvinės spintelės ir Viktorijai ėmus tepti sumuštinukus, pajaučiau dar garsiau riaumojantį pilvą, kai gavusi vieną sumuštinį , nekantraudama atsikandau

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Skonis pasirodė nuostabus nors patiekalas ir begalo paprastas.
-Nieko skanesnio nesu valgiusi...-pilna burna pagyriau.
-Aš taip pat nebuvau, kol nesutikau Trojaus.

Abi daug kalbėjom apie maistą, butą ir pobuvį, kuris vyks šiandien.
-Pavalgome ir eisim ruoštis į miestą. Nupirksiu tau rūbų, užbėgsime pas mane į darbą ir grįšime ruoštis vakarui. - nurydama paskutinį kąsnį, padiktavo man.

Supratingai linktelėjau, kai padėjusi susitvarkyti, bėgome ruoštis. Plaukus palikau palaidus, kai pasikuitusi dėžėje ir radusi juodą, aptemptą maikutę ir plėšytus džinsus apsirengiau juos, tačiau akys krypo į ant pakabos pakabintą tamsiai mėlyną švarkelį. Jis buvo Viktorijos, tad nenorėjau jo imti, bet neištvėrusi pasimatavau jį ir pažvelgusi į save veidrodyje negalėjau patikėti, kad kažkas man gali taip tikti.

Atskiri pasauliai TĘSIAMAWhere stories live. Discover now