36 Skyrius

720 46 8
                                    

Marko POV

Atsikėlęs ryte jaučiausi lyg nesavas, trūko ramybės ir rutinos, kuri pastaruoju metu labai pasikeitusi. Nuėjau į dušą, pavalgiau ir nupėdinęs link Areto kambario, Emos čia nebuvo. Aretas ramiai miegojo, o aplink tvyrojo tyla. Pasigedau Emos, todėl nuėjau link jos kambario. Pravėręs duris išgirdau vandens čiurlenimą iš vonios. Tyliai įėjau į patalpą ir užvėręs duris, žengiau keletą žingsnių į erdvės gilumą.

Palietęs kitų durų rankeną kambaryje, sudvėjojau, bet smalsumui nugalėjus palenkiau rankeną ir įėjau į vidų. Ema stovėjo nuoga prieš veidrodį ir net nesigėdydama šyptelėjo man. Atsisuko visu kūnu ir lėtais rankų mostais perbraukė per krūtinę. Ji vienodų tempu trumpam subangavo. Mačiau iš jos akių, kad tai siekis suvilioti mane. Jos kūnas išties buvo dailus, bet ji pas mane dirba, tai visai kas kita.
-Susiruošk ,už kelių valandų vyksime į renginį, turėsi prižiūrėti Aretą.
Ema pasimetė ir tuoj pat rankšluosčiu užsidengė kūną.

-Beja... Gal ir neturėjau čia užeiti, bet tu labai seksuali... Norėčiau tavęs... - prikandęs lūpą visu kūnų įėjau į vonią, po savęs uždarydamas duris. Norėjau pamatyti, kokia ji yra iš tiesų, todėl kalbėjau ir elgiausi specialiai, bet ir rizikavau, kad nepamanytų, jog aš koks iškrypėlis. Iš pirmos jos reakcijos į mane, nepasakyčiau, kad tai įmanoma, todėl buvau šiek tiek ramesnis.

Ema staigiai nusimetė nuo savęs rankšluostį ir prisiglaudė prie manęs drėgnu kūnu. Ji šelmiškomis akimis nužvelgė mane ir rankomis ėmė liesti pečius ir plaukus. To užteko įsitikinti, kokia ji naivi. Netrukus atsitraukiau nuo jos ir nieko nelaukęs išėjau iš jos kambario. Ji sekė mane.

Koridoriuje abu sustojome tiesiai prieš Gemmą, ji paklaikusiomis akimis nužvelgė mane ir mano suveltus plaukus, o Ema nusigandusi savo nuogumo, dingo kambaryje.
Priėjau prie laiptų ir ėmiau leistis į apačią. Gemma sekė mane vis murmėdama :
-Negaliu patikėt... Esu nusivylusi tavimi.
-Tai visai ne tai, apie ką galvoji. - susiraukiau.
-Mačiau pakankamai, pakako susidaryti nuomonę.- Gemma buvo akivaizdžiai nusiminusi. - Nueik pas Aretą, jis atsikėlė yra nusiminęs ir nesikalba su manimi. - prieš nueidama tarė ji.

Apsisukau ir garsiai atsidusęs lipau atgal į viršų. Pravėręs sūnaus kambario duris, radau jį sėdintį ant palangės ir žiūrintį į kiemo pusę.
-Labas rytas. Kaip miegojai?-paklausęs iš Areto neišgirdau jokio atsakymo.

-Aretai. Su tavimi kalbu! -pakėliau balsą, o jis toliau tylėjo. - Na jei nenori kalbėtis, susiruošk, važiuosim į renginį ir ateik į apačią. - apsisukdamas dar pasakiau. Ėjau link kambario išėjimo.
-Ne. - tarė jis.
-Ką pasakei?-tiesą sakant likau nustebęs.
-Pasakiau ne. Niekur nevažiuosiu ir neisiu!-sušuko jis ir sukryžiavęs rankas ties krūtine nuleido galvą.
-Nuo kada taip kalbi su manimi? Pasakiau eiti ruoštis ir daryk, kas liepta!-šiek tiek pakėliau balsą.

-Ne! Be Loros niekur neisiu! - piktas pažvelgė į mane.
-Lora atvažiuos po renginio.
-Ne. Noriu dabar! Su Ema daugiau nebūsiu, ji man nepatinka. Ji nuobodi ir aš jai nerūpiu.
-Ji gal visai kitokia... Tu jos nepažįsti...-bandžiau taisyti situaciją.
-Ne! Noriu Loros! Loros! Loros! Loros! - pakilęs nuo palangės pribėgo prie manęs ir rėkdamas Loros vardą išstūmė iš kambario.

Baisiai supykau ant jo ir specialiai nežadėjau kviesti Loros. Jis manimi nemanipuliuos.

Po valandos ir keturiasdešimt minučių

Buvau susiruošęs. Vilkėjau juodą kostiumą, todėl ieškojau prie jo derančių batų. Plaukai buvo su šukuoti ant šono ir šiek tiek pakelti. Užsisegiau laikrodį ir patraukiau link Areto kambario. Nežinojau ar jis susiruošė, bet jei ne, mes labai susipyksime.

Pražengęs jo durų slenkstį buvau šiurkščiai nustebintas. Jis sėdėjo ant palangės su tomis pačiomis pižaminėmis kelnėmis ir visai nereagavo į mane.
-Mes jau važiuojam. - tariau.
-Gerai. Aš palauksiu.
-Aretai!? Kas tau pasidarė?
-Aš laukiu Loros... Tėtį prašau argi taip sunku...aš nenoriu būti su ta nuobodžia teta... - jis atsisuko į mane, o akyse pasirodė ašaros.
-Čia bus atskira tema apie Emą. O dabar ruoškis, po renginio susitiksi su Lora.
-Ne! Arba dabar, arba niekur nevažiuosiu. - sušuko Aretas dar kartą parodydamas savo ožiukus.

Nieko nelaukęs išėjau iš kambario ir sutikęs Gemmą liepiau jai nueiti ir suruošti Aretą nesvarbu per prievartą ar kaip kitaip, bet jis turi važiuoti su manimi.

Loros POV

Gulėjau lovoje, naršiau internete ir gėriau rytinę kavą iš netoliese esančios kavinukės. Sesuo dar prieš išeidama į darbą atnešė pusryčius ir išbėgo iš namų. Trojaus jau seniai nemačiau, užsivertęs darbais ir susitikimais.

Galvojau bent iki pusdienio galėsiu pasivartyti lovoje ir nieko neveikti, bet  netrukus sulaukiau skambučio iš Marko. Jis buvo kiek sutrikęs ir nepatenkintas, jaučiau jo suirzusias natas balse. Liepė kuo greičiau susiruošti ir būti pasirengusiai važiuoti kartu su juo. Pabrėžė, kad užsidėčiau suknelę ir aukštakulnius, susitvarkyčiau plaukus ir pasidaryčiau makiažą. "Ohh Markai... Kad tu žinotum kokia aš paprasta ir nemačiusi viso to... Suknelės, makiažai..."-pagalvojau. Nieko nelaukusi lipau iš šiltos lovos ir nupėdinusi link sesers spintos radau keletą suknelių.

Deja visos buvo didelės ar atrodė per daug vulgariai. Paskambinau sesei, nes nebežinojau kur dingti, tad jai nupasakojus visai naujos suknelės modelį, kurią buvo neseniai parsinešusi iš darbo, liepė matuotis. Ji buvo daug mažesnė nei visos, todėl puikiai tiko. Pasitvarkiau petnešas ir  nuėjau prie veidrodžio. Pakėliau akis ir net aiktelėjau išvydusi save. Ji buvo švelniai persikinės ir rusvos spalvos. Ant savęs turėjo keletą blizgučių ruožų, kurie buvo įsiuti neapsakomu kruopštumu į patį audinį. Turėjo gan gilią iškirptelę ir skeltą ties šlaunimi.

Jaučiausi gan atvirai su šia suknele, bet tai turbūt buvo meilė iš pirmo žvilgsnio, todėl nebebuvo svarbu jokie kriterijai

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jaučiausi gan atvirai su šia suknele, bet tai turbūt buvo meilė iš pirmo žvilgsnio, todėl nebebuvo svarbu jokie kriterijai. Išsitiesinau plaukus ir bandžiau bent kiek ryškiau pasidažyti. Visiškai buvau nevykusi šioje srityje, o laikas taip spaudė... Pasiryškinau akies vokus šešėliais, lūpas perbraukiau lūpų blizgiu, o blakstienas tušu. Veido nedengiau jokia pudra, maskuokliais ar skaistalais. Buvau tokia, kokia buvau. Mano veidas buvo labai lygus ir pati iš savęs turėjau ryškius veido bruožus, todėl nesijaudinau dėl to. Pagriebiau panašios spalvos delninę ir įsimovusi "nude" spalvos aukštakulnius, buvau pilnai pasiruošusi.

Nusileidau laiptais į apačią ir netrukus išgirdusi durų skambutį, nuėjau link lauko durų...

Atskiri pasauliai TĘSIAMAWhere stories live. Discover now