16 Skyrius

1.1K 83 0
                                    

9.35 rytas, šeštadienis

-Tu dar nepabudusi!? - į kambarį įlėkusi sesuo, privertė pašokti iš lovos.
-Už penkių minučių, išeiname iš namų!
-Gerai...-staigiai ėmusi lakstyti po kambarį užsimoviau juodus džinsus ir juodą, aptemptą golfą. Nužvelgiau save veidrodyje ir buvau gerokai per daug nustebusi.

Mačiau šypseną ir net kitaip atrodantį veidą. Buvau patenkinta tuo ką mačiau, kai įsimovusi į naujus kedukus, pagriebiau taip pat naują kuprinę ir išlėkusi iš kambario, užėjau į vonią nusiprausti veido ir rankų.
-Išeinam! - iš apačios išgirdusi sesers šūksnį, nubėgau laiptais į pirmą aukštą.

Tuoj lipam į liftą, mašiną ir lekiam Niujorko gatvėmis. Viskas vyksta taip greitai, kai net nespėjus atsibusti, lėtai orientuojuosi aplinkoje. Mieste daugybė žmonių, spūstys automobilių ir piktų veidų. Visi tie pilki šešėliai, įlindę į telefonus slenka per perėją, kai užsidegus žaliam šviesoforo signalui, pajudame iš vietos. Važiuojame nedidelėje mašinoje, todėl puikiai telpame į daugelį laisvų vietų.

Sustojame prie milžiniško pastato ir po grakščiai išlipančios sesers, išlipu aš. Portje, ta pati raudoną suknelę vilkinti mergina, daugybė pamišusių merginų ir sesers kabinetas.
-Kavos! - sušukus Viktorijai, į kabinetą yra įnešami du balti, keramikiniai, aukso detalėmis puošti puodukai.
-Pakviesk Dianą, turiu naują darbuotoją, reikia pasikalbėti dėl pareigų. - ramiai tarusi sesuo, kavą atnešusiai merginai, gauna lengvą linktelėjimą ir supratimą.

Gurkštelėjusi karštos kavos, atsipeikėju, vaizdas ima ryškėti, sesuo atrodo daug labiau susikausčiusi ir nerandanti sau vietos, kai staiga kažkas įsiveržia į kabinetą, o sesuo puola nuo kedės ir atsistoja. Paseku jos pavyzdžiu, bet bijau atsisukti. Padedu karštą puoduką ant stalo ir lėtai pasuku galvą.

-Aš Diana Warren, Viktorijos dešinioji ranka. - plačiai nusišypso, kaštoninių, smulkiomis sruogelėmis dažytų plaukų mergina. Ji vyresnė už Viktoriją, bet nedaug skiriasi. Stilinga ir pasitempusi.
-Lora...Lora White. - susikausčiusi tariu ir paspaudžiu jai ranką.
-Labai malonu. - tarusi Diana, rimtai pažvelgia į seserį.
-Palauk už durų. - man liepus, išeinu.

Palaukiu keliolika minučių, kai nekantraudama ir kažko stipriai bijodama, jaučiu, kaip kūną muša šaltas prakaitas, o delnai ima drėkti.
-Pasiruošusi? - tvirtas klausimas iš gąsdina mane.

Kadangi buvau nuėjusi toliau nuo sesers kabineto durų, net negirdėjau, kaip kažkas priėjo prie manęs.

-Tu priimta, bet neoficialiai, padirbsi čia savaitę, jei reikės dvi ir tada pati nuspręsi nori čia dirbti ar ne. - šypsodamasi kalbėjo Diana. Žiūrėdama į ją nujaučiau, jog ji taip kalba iš mandagumo, o kas aš tokia ir kokie mano norai, jai mažiausiai rūpėjo.
-Ačiū. - tik ištariau.
-Aprodyk jai viską, ką turi žinoti nauja darbuotoja. - leptelėjusi kitai merginai, nuėjo.

Nusekusi jos dailų siluetą, priėjau prie kukliai stovinčios merginos, kuri prieš keletą minučių atnešė man ir Viktorijai kavos .
-Aš Gabriela. - švelniai tarusi , maloniai nusišypso. Platūs klubai, lieknas liemuo, didelė krūtinė ir apvalus veidas,matau ją ir žaviuosi tobulomis proporcijomis.
-Lora. - atsipeikėjusi tariu.
-Kilsim į trečią aukštą, susipažinsi su modeliais ir kitomis patalpomis. - jai paaiškinus, priėjome prie laiptų ir pakilome aukštyn.

Koridorius buvo tylus, kol neįėjome pro didelias stiklo duris į apkrautą, bet prabangumu atsiduodančią, šviesią patalpą.
Daugybė drabužių, merginų ir kitokių baldų. Keletą merginų sėdėjo prie makiažo staliukų ir buvo dažomos, kitos stovėjo ant pakylos ir laukė, kol išmatuos rankas, liemenį ar kojas.

Atskiri pasauliai TĘSIAMAWhere stories live. Discover now