Capítol 9: IF YOU NEED ME

677 37 4
                                    

#Jody

Jo: Quina conversació per oblidar.

El meu cervell: Segur? Perquè estaré molt de temps donant-li voltes.

Jo: Imbècil.

El meu cervell: pateix.

—Mama, de veritat, controla't, a ningú li importa com vas perdre la virginitat amb el papa en els lavabos del Holder High —li dic morint-me de la vergonya. No em crec que aquesta conversació acabi de passar. De veritat que no ha pogut ser real i a sobre amb detalls!

—Ai, filla, no passa res per parlar d'això. És natural, preciós i no és res a amagar. A molts ja els agradaria haver tingut una primera vegada com la meva. Bé, espero, reines, que la vostra primera vegada fos igual o semblant —els diu a la Carly, l'Ashley i la Bridget. Elles deixen anar rialles una rere l'altre amb llàgrimes als ulls des que ens hem reunit amb elles després d'anar al saló de bellesa.

—La meva primera vegada va ser amb la Leya, va ser molt estrany, però també molt plaent —li respon la Bridget.

Això, sí, home! Que ara es dediquin a seguir-li el rotllo i expliquin com varen perdre la seva virginitat envoltats de persones en el Melone's com qui parla del plat del dia.

—A mi em va passar el mateix amb en Garret, va ser preciós —comenta l'Ashley amb els ulls brillants i un somriure angelical—. Tot i que ho vàrem fer en una llitera dels bungalous del càmping on la meva mare em va desterrar després d'una festa on vàrem acabar discutint ell i jo per no sé què. Podria haver entrat qualsevol ara que ho penso, suposo que vam tenir sort —afegeix.

—No et queixis, jo vaig haver de fingir el meu orgasme perquè no vaig arribar al final —protesta la Carly.

—Noies, no importa el moment, el lloc, el dia i l'hora mentre els dos vulgueu fer-ho i sigui la persona indicada i pel que veig, a totes us va anar genial. A més, la que la va perdre en un lavabo vaig ser jo —diu alçant la mà mig cridant com si li hagués tocat la loteria. Obro els ulls de par en par quan els nois de la taula del costat ens miren i deixo caure el cap sobre la taula morta de la vergonya no el següent—. Ai filla! No t'avergonyeixis, la teva primera vegada va ser gràcies a mi en part.

—Perdona? —dic mirant-la incrèdul.

—Qui et va portar a sopar a casa els Daniels i de qui et creus que va sortir la idea de marxar a donar un vol per deixar-vos sols? Tot va sortir tal com tenia planejat —em respon orgullosa d'ella mateixa.

—Què?! I tu com saps que va ser aquell dia? —replico.

—En Tom us va pillar quan vam tornar a casa, però era obvi. Estàveu enfadats, però també enamorats i éreu adolescents orgullosos trets d'una pel·lícula americana juvenil. Era d'esperar que el que de veritat necessitàveu era trencar la barrera d'una vegada per totes —em diu l'entesa.

—Estic totalment d'acord —salta la Carly donant-li suport i llavors es dirigeix a la Bridget i l'Ashley—. Vosaltres no hi éreu a l'institut, però us puc assegurar que la tensió sexual que tenien era extrema.

—A la merda! Calleu ja! No vull escoltar res més. No vull que digueu com vàreu perdre la virginitat detall a detall i encara menys que comenteu la meva, precisament tu mama. Tu i jo no hauríem d'estar tenint aquesta conversació. Sé que és natural i que n'estàs orgullosa, però no vull saber com els meus pares varen follar per primera vegada, no em sento còmode! —els dic enfadada aixecant-me de la cadira per posar les cartes sobre la taula—. Podries comportar-te com una mare de la pila per un dia i parlar sobre ungles, menjar, el teu treball, política i novel·les?

MY REASON |  JA LLIBRERIES!! [Reasons'3]Where stories live. Discover now