Capítol 13: STRONG

628 40 11
                                    

#Cameron

Quan surto de la dutxa tiro la tovallola a la cistella de la roba bruta i miro el rellotge. Són les deu i mitja del matí, d'aquí a dues hores hem de marxar a Jacksonville. Dinarem allà, a les quatre en punt aniré a l'entrevista de la JTMA i llavors visitaré a la meva àvia mentre la Jody, la Carly, l'Ashley i la Candice se'n van al concert de Hey Violet i en Garret i en Travis van a donar un vol per la ciutat o el que se suposi que faran. Avui ha de ser un gran dia per a tots. Que si estic nerviós per l'entrevista? Bé, hauria? Mai he tingut una entrevista de treball i ara de cop i volta una de les empreses més famoses i riques em volen en les seves oficines, el normal és que estigués histèric, plorant, vomitant o suplicant no anar-hi, no? Almenys a això li sol passar a la gent, no ho entenc la veritat, només és una simple entrevista. Bé potser no és només una simple entrevista si ho miro des d'una altra perspectiva. M'ofereixen un bon treball, superior i important, joder, treballar per aquesta associació ha de ser l'hòstia i que em vulguin a mi... si no clavo l'entrevista... i si s'adonen que en realitat no valc a pena i no era el que s'esperaven? Què s'esperen? Com se suposa que es fa una maleïda entrevista?! Val, d'acord, crec que estic començant a posar-me nerviós i la Jody ja està prou nerviosa per mi i pel concert, no necessito més nervis.

Entro a la cuina i vaig directe a la nevera, necessito llet fresca. Agafo el bric i no em molesto a abocar el líquid en un vas, bec directament a morro. Quan sento que la llet ha refrescat prou el meu coll, deixo el pot en la nevera i agafo el telèfon per revisar els missatges. La Juls, el meu pare i la Janet m'envien ànims per l'entrevista, el grup de l'equip no deixa de dir bajanades i la Candice em comunica que arribarà just a temps per deixar les maletes en el pis. Sí, la setmana passada es varen quedar els pares de la Jody i aquesta vegada li toca a la Candice. Últimament aquest pis s'està convertint en un hotel i no em mola gens no tenir un cap de setmana per mi i la Jody sols. Sobretot aquest, ja que la setmana que ve hem d'anar a Providence. No em va fer gràcia comprar els bitllets d'avió, però el somriure que se li va formar a la Jody quan els va veure no té preu. Va valdre la pena. De cop, sento com una persona es llança sobre meu, no m'és difícil saber que és la Jody. Les seves cames s'enrotllen en la meva cintura i envolta el meu coll per subjectar-se en la meva esquena enganxada com un coala.

—Pensava que eres un animal —li dic agafant les seves cames per mantenir-la millor sobre meu.

—Ha, ha, ha, em fas molta gràcia —em respon en la meva orella posant els ulls en blanc, encara que no l'hagi vist sé que ho ha fet, sempre ho fa quan parla amb sarcasme o ironia. El seu cap es col·loca en la meva espatlla i els seus llavis ressegueixen la meva pell provocant-me un conjunt de pessigolles. Somric i acaricio les seves cames—. Mmmm... fas molt bona olor.

—Se li diu dutxar-se. Implica aigua, sabor i despullar-se, si vols ho posem en pràctica —la responc movent-la d'un costat a l'altra.

La Jody deixa anar una rialla i jo aprofito per girar-la de cara a mi i asseure-la en el taulell de l'illa per veure-la millor. La seva cara recent despertada és preciosa. Té la pell fina, amb una pinzellada de vermell en les seves galtes, els ulls brillants de la son, el cabell salvatge i els llavis rosats. Fins i tot les bosses sota els seus ulls són precioses, és natural.

—Crec que quan has decidit dutxar-te sense mi ja has decidit pels dos —em respon provocant-me.

—No m'importaria tornar a dutxar-me amb tu, és més, ho prefereixo —li dic resseguint les seves cuixes. Sota les meves mans, puc notar com la seva pell es posa de gallina i instintivament els meus ulls es posen en els seus llavis, beneits llavis. Quan torno a mirar-la als ulls somriu burleta i es mossega el llavi inferior.

—Mala sort, a la pròxima serà, a més, em vaig dutxar ahir a la nit —diu resseguint la meva rugosa barba amb els dits—. Penses afaitar-te per l'entrevista?

MY REASON |  JA LLIBRERIES!! [Reasons'3]Donde viven las historias. Descúbrelo ahora