Capítol 24: ANYONE

479 45 7
                                    

#Jody

—Què et passa pel cap en veure aquestes imatges?

—No, no, no.... no és veritat, està mentint —dic aguantant-me les ganes de plorar. Impotència és l'únic que sento ara mateix. Molt més que ràbia o dolor, impotència i aquesta puta impotència m'està matant per dins. Està agafant el meu cor i l'està destrossant com una fotuda merda.

—No tenies bulímia i ansietat?

—Sí, però això no és així, no va passar així.—Estàveu enamorats, què va passar després, Jody?

—No estàvem enamorats! —crido desesperada—. Ni tan sols teníem una relació, tot era fictici!—No t'entenc, m'estàs dient que la teva relació amb en Nate era fictícia? No éreu parella de veritat? —em pregunta obrint de par en par els ulls.

—És clar que no! Era una pura invenció per fer promoció. Totes aquestes fotos, tot és mentida —responc inclinant-me endavant. M'és impossible evitar que les llàgrimes caiguin dels meus ulls. A la merda, ja no m'importa res. M'és igual el protocol i les maneres, estic farta.

—D'acord, tranquil·litza't, Jody, no volem que t'alteris. Tenim més imatges per tu, crec que t'interessarà veure-les després d'això. El que en Nate diu és important que ho escoltis —em diu prement els llavis. Arrufo el seny i em deixo caure en el sofà tornant a mirar a l'absurda pantalla.

—Ella estava tan fotuda i en la puta merda... fins al punt d'haver-se d'ingressar en un hospital durant dues setmanes per depressió. No sé el que passa amb ella, però el que diu no és cert. L'únic que sé és que pocs dies després de gravar el videoclip, el seu nòvio de l'institut va tallar amb ella perquè la Jody li va fer creure que l'havia enganyat amb mi. Això la va afectar molt i em va sorprendre que m'utilitzés per a la ruptura, bé pretenia trencar la seva relació d'aquesta manera i ho va aconseguir. El que em va impactar més és que no va tardar gaire a tornar amb ell després de traslladar-se a Florida. L'únic pensament que m'encaixa en tot això és que ell l'hagi manipulat per tornar a estar junts i llavors, denunciar-me a conseqüència d'haver-lo enganyat amb mi, encara que no vam començar a sortir de veritat fins setmanes més tard. Si no és així, no ho entenc, però després del que va passar en el teatre, tot té lògica —diu en Nate plegant-se de braços. Una vegada finalitza el discurs la pantalla s'apaga altre cop.

—Vares fer que en Cameron cregués que l'havies enganyat amb en Nate per tallar la relació?

—Què? No, sí, però no va passar així.

—Ho vas fer o no?

—Sí, però ho vaig fer per un altre motiu, jo no estava enamorada d'en Nate.

—Jody, és possible que coneguessis a en Nate mentre estaves amb en Cameron, t'enamoressis d'ell, decidissis tallar amb el teu nòvio i en tornar a Florida et sentissis culpable en veure un dels teus amors derrotat i t'inventessis l'excusa de l'abús?

—Què?! NO! —crido aixecant-me d'un salt del sofà—. Però qui creieu que soc? És clar que no! Mai m'he enamorat d'en Nate, mai he enganyat a en Cameron, mai ha passat res d'això. Tot era una promoció. Ell necessitava publicitar que no era un faldiller i que de veritat podia arribar a estimar a algú i jo vaig trobar l'oportunitat de trencar amb en Cameron perquè estava en la merda i no volia que ell patís. Però no em vaig enamorar d'en Nate. Mai vam sortir, aquesta història no és veritat. Vam anar a una festa, em vaig emborratxar i ell va abusar de mi. I després va venir a buscar-me amb un puto contracte perquè em quedés callada. Va pagar-me cent mil dòlars per mantenir-me en silenci.

—Ell també ha parlat amb nosaltres sobre això, ens ha dit que sabia que necessitaves diners i que estaves preocupada. No volies aprofitar-te dels seus diners i ell t'ho va oferir a canvi d'estar amb ell. Ens ha dit que es penedeix de fer-ho com si es tractés de prostitució, però que volia ajudar-te d'alguna manera. Llegeixo textualment: «és possible que s'hagi tornat boja» —em diu la Betty.

MY REASON |  JA LLIBRERIES!! [Reasons'3]Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora