Capítol 33: ALL WE EVER WANTED

514 28 9
                                    

#Jody

—Baby, don't you wanna dance with me? No? ...Got so many opps, I be mistakin' opps for other opps... This life got too deep for you, baby...

—Carly estàs destrossant la cançó! —la crida la Bridget subjectant una ampolla de cervesa. La Carly li ensenya el dit cor i continua cantant. Si en Drake l'estigués escoltant el més probable és que s'estaria penedint d'haver tret aquesta cançó. La Carly és una excel·lent ballarina i té molts dots, però els seus pares no varen invertir gaire al fabricar les seves cordes vocals.

—Deixa'm en pau, Brid, estic celebrant la vida i tu també ho hauries de fer – l'aconsella assenyalant-la amb un dit mentre s'emporta el got vermell a la boca. En el moment en què beu, es trontolla i s'ha d'aguantar al respatller del sofà per no perdre l'equilibri.—Pensava que era una festa de noies on celebràvem la cita de la Jody – comenta l'Ash arrufant el seny asseguda en el moble de la televisió.

—Espera, com que cita? Amb qui has tingut una cita? En Cameron no ha marxat fora de la ciutat amb els nois? —pregunta la Khadija—. Si us plau, no em diguis que pretens enganyar-lo, sous molt bufons, massa «cutes», sou la parella desitjada i més bonica i preciosa del món. M'agradaria ser tu per poder viure la teva relació i en Cameron... en Cameron és un àngel de persona, igual que en Sam, però ell és imbècil. És un imbècil! Com pot ser que no s'hagi rendit ja d'una puta vegada?! Estic bona, boníssima, les meves tetes no estan malament, però heu vist el meu cul? Sempre m'han demanat poder agafar-se a ell, tant nois com noies. A més, no soc una borde com la Bridget, una histèrica com la Carly, massa bona nena com l'Ash o una filla de puta com la Santana. Entesos, d'acord, no soc tan decent com la Jo, però estic més bona que la Jody i no soc una nimfòmana com ella. I no tinc una filla com la Candice, no t'ofenguis

—No m'ofenc, és veritat, però almenys follo —li retreu i totes riem.

—Soc intel·ligent, divertida i una deessa del sexe, per què en Sam no vol agafar-me del cul, eh?! —protesta enfadada quasi somicant.

—Perquè no deixes de parlar —li diu la Bridget.

—Jo vull que m'agafi del cul! Sé que té molts més anys que jo, però joder, crec que ja li vaig deixar clar que no era com la seva germana petita ni ho volia ser! Li vaig fer una mamada! —crida i exploto a riure. Ho crida tan alt que unes quantes persones del nostre voltant es giren i alcen els gots xiulant per victorejar-la. Ella ni s'immuta, segueix en el seu món dramàtic.

—De veritat està dient que en Sam no l'agafa del cul? —em pregunta la Carly a cau d'orella estranyada.

—No, es refereix al fet que no follen. Ell no vol, encara —li dic i ella dona un glop a la seva beguda dissimulant l'expressió de vergonya. La Santana salta de la tauleta de centre i s'apropa a la Khadija, quan és al seu davant, li fa una repassada de dalt a baix.

—Per persones com tu l'alcohol no està permès fins als vint-i-un anys —li deixa anar bruscament arrancant-li el got de les mans.

La Khadija la fulmina amb la mirada, però la Santana es manté ferma i ella acaba abaixant la mirada per por. La Carly i jo ens mirem i immediatament ens posem a riure desesperadament. La Khadija i la Santana borratxes juntes són l'hòstia. La primera no deixa de parlar i la segona es torna encara més filla de puta.

—Eh, i que sàpigues que no soc tan bona nena, em varen enviar a un campament d'estiu per reformar-me. En realitat soc una molt mala influència —aclareix l'Ash col·locant-se al seu costat. I ho diu tan seriosa que fins i tot sembla creïble. La Carly i jo tornem a riure. No pel fet del seu passat, sabem que no ho ha passat bé, però tots sabem que en realitat no pintava res en aquell campament. Crec que és la més decent de tot el grup, a part de la Jo qui li treu uns quants anys de maduresa—. I si no t'ho creus, pregunta-li a en Garret. Li encanta que l'esposi al llit —confessa a continuació i no puc evitar riure encara més fort en imaginar-me a l'Ashley i en Garret en tal situació. Hauria de fer-me fàstic, però gràcies a l'alcohol tot el que puc fer és riure i riure des de l'última mitja hora. Bé, no he deixat de somriure en les últimes dues setmanes.

MY REASON |  JA LLIBRERIES!! [Reasons'3]Where stories live. Discover now