12.

2.9K 73 1
                                    

Visa sekmadienį praleidau lovoj.
Vero jau buvo pamanius kad susirgau. Bet spėjau nuraminti kad man viskas gerai ir tikrai nereikia eit į vaistine pirkt vaistų.
Jau buvo vakaras, Veronika išėjo su Nojum. Man atrodo tarp jų kažkas tikrai  mezgasi.
Džiaugiuosi del jos.
Visa diena iš galvos neišėjo vakar dienos įvykiai. Dar dabar jaučiau savo lūpas pabrinkuses nuo Džeiko.
Bet Dievas mato, aš nežinau kas jam darosi...
Viena karta jis mane stumdo kita karta gelbėja, pameta nežinia kur o jau kitą dieną prisistato kavinėj ir susimusa su Zedu.
Tada mane bučiuoja ir vėl įskaudina.
Daugiau taip nebegaliu...
Žinau kad turėčiau neapkęsti jo. Bet aš negaliu, vos ji pamačius mano širdis atrodo išoks iš krūtinės. Apima tokie jausmai, kokių nesu dar patyrusi.

O kur dar Zedas su savo prisipažinimu kad aš jam patinku. Per šią savaitę įvyko visko daugiau nei per mano gyvenimą prieš tai.
Rytoj pirmadienis. Pirma anglų literatūra, žinau kad ją lankom kartu su Džeiku. Todėl vien pagalvojus kad aš jį galbūt sutiksiu noriu numirti...
Gulėjau lovoje ir bandžiau viską apgalvoti logiškai, bet kuo toliau, tuo sunkiau darėsi.
Man reikėjo atsakymų.
Po valandėlės aš buvau sumaniusi planą. Galbūt skambės kvailai, bet man reikia susirasti Džeika ir jį priremti prie sienos nesvarbu kas manęs laukia. Galbūt šį kartą jis išveš mane dar toliau... Bet aš sužinosiu ko jis iš manęs nori, kartą ir visiems laikams.
Aš žinau kad net sekmadieniais vyksta kažkokie susibūrimai kur studentai per daug nesirūpina savo mokslais ir geria net sekmadieniais.
Mano šansai maži kad sutiksiu Džeika vienam iš tų susibūrimų bet reikia pabandyti.
Todėl atsidarius spinta išsitraukiu aptemptus džinsus, juoda maikute su gilia iškirpte, uzsidedu juoda odine striukute ir uzsimaunu batus. Priėjus prie veidrodžio greitai pasidarau makiažą ir išeinu pro duris.
Daugmaž atsimenu kur vyko praeitas vakarėlis ir kuriame name, todėl issikvieciu taxsi ir nuvažiuoju ten melsdama visų pasaulio dievų kad man pavyktų.

.........

Atvažiavus paduodu vairuotojuj pinigus ir liepiu grąža pasilikti sau.
Išlipusi patraukiu tiesiai prie durų.
Kaip ir spėjau, girdėjosi žmonių balsai ir muzika.
Įėjusi į vidų iškart patraukiu prie tos pačios sofos kur sėdėjau anais kartais.
Atsisėdusi apsidairiau aplink bet Džeiko niekur nemačiau.
Truputi nusivyliau, bet nusprendžiau šiek tiek pasėdėti ir palaukti.
Šį kartą nieko negersiu, noriu blaivia galva viską daryti ką sumaniau. Blaivi  pradedu manyti kad šie namai kažkokios brolijos, nes čia baisi netvarka, kažkokie šūkiai ant sienos pakabinti ir daug sporto trofėjų.
Man apžiūrint namus netrukus prie manęs prieina vienas vaikinas. Jis nieko nesakes atkiša savo stikline, papurtau  galva, jis gūžtelėjo ir nuėjo prie kitos merginos.

Kad turėčiau ką veikt ir nesijausciau kaip balta varna išsitraukiau telefona ir parašiau Vero, paklausiau kaip einasi vakaras, ir pranešiau kad aš ne namie ir nežinau kada grisiu.
Dar panarsius telefone išgirdau atidaromu durų garsą, atsisukus pamačiau tą pačią blondine kuri buvo uzsilipus ant Džeiko praeitą vakarą, ir iš paskos einanti Džeika.
Bingo!
Vienas taškas mano naudai.
Kol manęs nepamatė Džeikas greit atsistojau ir smukau už merginų būrelio.
Tada kampu atsargiai nuslydau iki virtuvės. Atsisukus pažiūrėjau ar manęs nematė Džeikas.
Ačiū dievui jis buvo nusisukes nuo manęs, tad uzlindau už kažkokio vaikino ir nuo stalo pasiėmiau tuščia stikline iš kurios visi gėrė alkoholi, priėjus prie kriauklės ja isploviau ir isipyliau vandens.
Apsimesiu kad geriu degtine.
Tada patraukiau atgal į svetainę truputi apsimesdama ikausus. Džeikas sėdėjo su blondine ant sofos ir manęs net nepastebėjo. Tad naudodamasis proga susmukau ant kitos sofos prie to pačio vaikino kuris pries tai siulino išgert.

-Labas - tariau jam ir nusišypsojau savo gražiausia šypsena - kaip einasi? Atsiprašau kad prieš tai buvau nemandagi ir nepaėmiau tavo siūlomo gėrimo.

Tave Sutikus... Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz