3.1

12.4K 784 685
                                    

Emre'yi buraya bırakıyorum, özlemişsinizdir:

Emre'yi buraya bırakıyorum, özlemişsinizdir:

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

İyi okumalarrr
***

..."Rahatlamadım." Tekrar bıkkın bir şekilde iç geçirip önüme dikildi ve elindeki kaskı dikkatli bir şekilde kafama geçirdi. Bunun karşısında sadece donup kalmıştım ki o durmak yerine bir de kaskın sıkıştırdığı kahküllerimi düzeltti.

"Benim sorunum değil."
***

Motordan inip sokağa geldiğimizde inip kaskımı çıkardım. Mete durur durmaz cebinden sigarasını almıştı.

"Ben Emre'lere geçiyorum." Kaskımı alıp başını aşağı yukarı sallayınca ona bir görüşürüz öpücüğü vermek istemiştim ama mesafeli davranmam gerektiğini biliyordum. Bu yizden topuklarımın üstünde dönüp seke seke binaya girdim. Poşetleri Mete çıkarırdı herhalde.

Binaya girdiğimde zili bile çalmama gerek kalmadan Emre'lerin kapısı açıldı ve Emre kolumdan tuttuğu gibi beni içeri soktu.

"Ne oluyor?" Ayakkabılarımı çıkarıp gülümsedim ve ellerimi ovuşturdum. Büyük bir gıybet dönecekti.
***

"Ben bu palavraların hiçbirine inanmıyorum." Emre'ye kırtasiyeden eve dönüşümüze kadar her şeyi anlatmıştım ve yüzünde kafası karışık bir ifadeyle verdiği tek tepki bu olmuştu. "Mete seni asla evine almaz."

"Bence de. Ama aldı işte?" Gözlerini kocaman açıp gözlerimin içine bakmaya başladığında kafamı geri çektim ama Emre kafamı tutup ona bakmamı sağladı. "Ne yapıyorsun?"

"Yalan söyleyip söylemediğini anlamaya çalışıyorum." Kaşlarımı çatıp kafamı tutan ellerini tokatlamaya başladım. "Söylemiyorsun galiba." Kafamı rahat bıraktığında kahküllerimi düzelttim.

"Teşekkürler bana inandığın için." Emre omuz silkip yatağına sırt üstü uzandı ve ben de onu taklit ettim.

"Mete'den bunu beklemiyordum." Kafasını bana doğru çevirdi. "Seni öldürüp organlarını çalacak. Bu yüzden iyi davranıyor."

Petty | Daddy IssuesHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin