4.5

10.5K 995 604
                                    

Medyaya ve buraya biraz Nisan:

Medyaya ve buraya biraz Nisan:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Biraz da Mete Sarpoğlu:

Biraz da Mete Sarpoğlu:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


İyi okumalarr!

***

"Evet, sanırım ben eve dönüyorum. İyi geceler." Emre sırt çantasını omzuna attı. Gerçekten Mete'yle baş başa kalacaktım. En azından umarım Arslan bu gece kalırdı.

"Bırakayım seni." Arslan konuştuğunda gülmemek için dudağımı ısırdım.

"Alt katta oturuyorum." Arslan kaşlarını kaldırıp güldü.

"Ha, pardon." Emre gergin bir yüz ifadesiyle bana el salladığında karşılık verdim.

"E ben de gideyim." Arslan telefonunu masadan alıp Emre'nin yanına gitti. İkisi de kapıdan çıkarken içimden küfür ettim. Gidecek bir yerim yoktu. Hiçbir yerim yoktu. Gerçek anlamda. Komik.

Mete kapıyı kapatıp direkt bana döndüğünde ona bakmadan topuklarımın üstünde döndüm ve yatak odasına yöneldim. Yatağın üstünden ve etrafından eşyalarımı toplayıp salona geçecektim.

"Yatakta sen yat." Yatağın üstünden tişörtümü aldığımda Mete'nin sesini duyunca durdum ve omzumun üstünden ona baktım. Ağlayacaktım.

Ağlamayacaktım.

"Burası senin yatağın artık. Senin evin." Kollarını göğsünün altında birleştirip ağırlığını tek ayağının üzerine vererek kapı girişine yaslandı. "Ben misafirinim."

"Hayır burası senin evin. Zamanı gelince," tişörtü katlayıp kaldırdım ve Mete'ye döndüm. "Gideceğim." Mete kaşlarını kaldırdı.

"Bunu istemem."

"Gerek yok çünkü. Sen gidiyorsun zaten gitmek istediğinde." Ağlamamak için gülümsedim. Mete de dudaklarını birbirine bastırıp gülümsedi.

"Evet, ben gidiyorum."

"Onayın için teşekkür ederim." Giyeceğim pijamaları elime alıp odadan çıkmak için kapının onun olmadığı tarafına yürüdüm ama koluyla çıkışı kapattı.

Petty | Daddy IssuesWhere stories live. Discover now