Κεφάλαιο 53

1.7K 173 97
                                    

Όταν πιστεύουμε σε κάτι ανύπαρκτο με πάθος,τελικά το δημιουργούμε.
Ότι δεν συνέβη ποτέ,είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά...

Νίκος Καζαντζάκης
















"Καλημέρα μωρό μου!" Ψιθύρισε ο Αχιλλέας στο αφτί μου και φίλησε απαλά τα χείλη μου.

"Καλημέρα!" Του απάντησα χαμογελώντας και γύρισα προς τη μεριά του.

"Σήμερα το λαγουδάκι μου γίνεται εννέα χρονών!" Είπε γελώντας και με απορία στο βλέμμα του! "Ήταν τόσο μικρή όταν σας γνώρισα,ένα χαμογελαστό γλυκό μικρό παιδάκι!" Συνέχισε και ανέβηκε από πάνω μου.

Φίλησε το λαιμό μου και κατέβηκε αργά προς το στήθος μου.
"Τι λες σήμερα επιτέλους να φάμε πρωινό μαζί με τους υπόλοιπους; Πέρασαν δέκα μέρες και δεν έχεις βγει καθόλου από το δωμάτιο μας,θα έλεγε κανείς ότι μετά το γάμο μας περνάς κατάθλιψη." Είπε και δάγκωσε τη θηλή μου απαλά!

"Αχιλλέα μη!" Του είπα και ξανά σκέπασα το στήθος μους.
"Ποια κατάθλιψη; Απλώς επειδή δεν πήγαμε ένα ταξίδι ήθελα να σε χαίρομαι έστω εδώ μέσα!" Του απάντησα ψέματα εννοείται.

Τι μπορούσα να του πω άλλωστε; Ότι δεν ήθελα να δω τον Δάμο-Μανο μετά από αυτή την απάνθρωπη κατάσταση που με έβαλε να ζήσω;
Πως δεν άντεχα να τον αντικρύσω;
Πως όλες αυτές τις μέρες μου έκανε έρωτα και δεν μπορούσα να ολοκληρώσω γιατί σκεφτόμουν εκείνη την εικόνα όσο και αν προσπαθούσα να τη βγάλω από το μυαλό μου;

"Ναι αλλά σήμερα είναι η μέρα της Λάουρα! Έχω ετοιμάσει πολύ ωραία πράγματα,μιας και φέτος εσύ δεν είχες καμία διάθεση να διοργανώσεις ένα πάρτυ για το παιδί!" Μου απάντησε και κατέβηκε από πάνω μου ενώ χώθηκε μεσα στο μπάνιο.

Τινάχτηκα από το κρεβάτι και έπαθα σοκ,είχα ξεχάσει τελείως να οργανώσω το πάρτυ της,με είχε πάρει τόσο από κάτω όλη η κατάσταση με τον Δάμο που είχα αφήσει στην άκρη το κοριτσάκι μου!
Θεέ μου πόσο χάλια μαμά ήμουν!

Όρμηξα στο μπάνιο και πριν προλάβει να αντιληφθεί ο Αχιλλέας,πήρα τη θέση του και έκανα μπάνιο,όχι ότι πτοήθηκε μπήκε και εκείνος μαζί μου και με παρενοχλούσε συνεχώς,όμως ήμουν πολύ βιαστική.

Μπήκα στη ντουλάπα μου και όταν βγήκα μοσχοβολούσα από πάνω μέχρι κάτω και ήμουν ντυμένη στη τρίχα.
Του άρεσε του Αχιλλέα να με βλέπει περιποιημένη όλες τις ώρες της ημέρας.
Φόρεσα μια άσπρη μίνι τζιν φούστα και ένα τοπ με κορδόνια στο στήθος ενώ από κάτω έβαλα τα αγαπημένα μου σνικερς και βγήκα τρέχοντας να ξυπνήσω τη μικρή μου νεράιδα.

Σκοτεινός ΆγγελοςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα