28. Bölüm: Carmarthen

5.9K 436 515
                                    

Şu ana kadar yazdığım en uzun bölüm oldu. Umarım beğenirsiniz :)

not: ~!!!~ Bu işaretin bulunduğu kısım yetişkin içerik içerebilir. Okumak istemeyenler işareti görünce direkt atlayabilirler..



* * * * * * * *

Hermione partinin son hazırlıklarıyla ilgilenirken saatine baktı. Partinin başlamasına henüz 1 saat, Tom'un gelmesine ise birkaç dakika vardı. Hermione, Düşük Çene İksiri'ni hazırlamak için gerekli malzemeleri çoktan almış ve kazanını odasının ortasına kurmuştu. Aklına Hogwarts'ın kızlar tuvaletinde yaptığı Çok Özlü İksir geldi. Sırlar Odası hakkında bilgi edinmek için Sırlar Odası'nın girişinde Çok Özlü iksir yapmışlardı...İronik..

Tom'un henüz balkon kapısında görünmemişken kazanın altındaki ateşi açtı. Zar kanatlı sinekler ve ince ince doğranmış pelinotunu kazana attıktan sonra içerisine yarım litre piksi salyası ekledi. Sonra elbisesini giymek için dolabına yöneldi. Hepzibah'ın doğumgünü şerefine düzenlenen bu partide onun en yakını olarak olabildiğince göz kamaştırıcı görünmesini istemişti. Sonra Madam Milena'dan zorla yepyeni bir elbise almıştı ona. Neyse ki Hermione bu elbsieyi gerçekten beğenmişti. Yoksa üzerinde taşıması acı verici bir yüke dönerdi. Hermione zaman zaman Hepzibah'ın kendisi için bu kadar fazla alışveriş yapmasından rahatsızlık duyuyordu. Ancak vicdanını ferah tutan iki şey vardı. İlki Hepzibah'ın servetinin gerçekten çok geniş oluşuydu. Yani bu hızla harcamaya devam etse de ölene kadar bitiremezdi aile hazinesini. İkincisiyse kadını ölümden ve arkadaşsızlıktan kurtarmıştı. Hiç olmadığı kadar sosyal ve neşeliydi. Yalnız bir kalbi tamir etmenin nesi kötü olabilirdi ki? Eğer onun armağanlarını reddetse Hepzibah'ın üzüleceğini bildiği için bir kısmını Hogwarts'ın maddi imkansızlığı olan öğrencilere özel ayırdığı bütçesine bağışlıyordu.

Hermione düşüncelerini bir kenara bırakıp elbisesini çıkardı dolaptan

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hermione düşüncelerini bir kenara bırakıp elbisesini çıkardı dolaptan. Soluk yeşil, taş işlemeli ve göğsünde V şeklinde birleşen elbisesini askısından çıkardı. Hermione'nin hayatında gördüğü en zarif elbiseydi. Kataloglarda incelediği Elie Saab tasarımlarını inanılmaz andırıyordu. Hızlıca üzerini değişti. Ardından sırtındaki fermuarı kapatmaya çalışırken bir el kibarca sırtını kavrayıp elbisenin fermuarını yukarı doğru çekerek kapattı. Hermione kısa bir irkilmeden sonra rahatlayarak arkasını döndü. Tom onun elini yakalayıp üzerine bir öpücük kondurdu

 Tom onun elini yakalayıp üzerine bir öpücük kondurdu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Tomione - Işıltı ve İhtirasWhere stories live. Discover now