Trouble 17.Bölüm

3.6K 200 75
                                    

(JUSTIN'İN GÖZÜNDEN)

Odanın kapısından içeri girdiğimde Ruby'nin sırtını gördüm.Bacaklarını yukarı doğru çekmiş,başını yastığa gömmüştü.İçeriye yürüyüp yatağın etrafından dolandım.Yüzünü gördüğümde göğsüm sıkıştı.

Gözlerinin etrafı kıpkırmızı olmuştu.Dudaklarını ısırdığını kanayan ufak yaradan anlayabiliyordum.Yanakları ıslaktı.Uyandığı zaman gözlerinin beyazı kanlanmış,gözbebekleri dahada belirginleşmiş olacaktı.Ağladıktan sonra her zaman öyle olurdu.Yatağa çıkıp arkasına uzandım.Saçlarının arasına bir öpücük kondurup kolunu okşadım.Parmağım kolunda gezinirken titrek bir nefes verdi.Elim bir an dursada uyumaya devam ettiğini anlayınca parmağımı gezdirmeye devam ettim.

Bana söylediği şey hala kafamı karıştırıyordu.İlk anda yanlış tepkiyi verdiğimi biliyordum ama böyle bir sorumluluğu üstlenecek kadar güçlü değildim.Baba olma fikri beni heyecanlandırıyordu ve Tanrı şahidim bunu istiyordum ama ufak bir bebeği,kendi bebeğimi böyle bir hayatın içine sokmak istemiyordum.

Elimi Ruby'nin yanağına kaydırıp gözyaşlarını sildim.Başını çevirip yüzünü daha da yastığa gizledi.Elim yüzünden kayıp göğsüne dolandı.Bir an tereddüt etsemde elimi aşağı kaydırıp karnına koydum.Henüz tekme atamayacağını biliyordum ama orada bir bebek olduğunu hissetmek istiyordum.

Yanağımı Ruby'nin yanağına koyup gözlerimi kapattım.Bunu kabul etmenin ne kadar zor olduğunun farkındaydım ama o bebeği istiyordum.Ufak bir bedeni kucağıma almak,şirin seslerini duymak istiyordum.Gelecekte başına gelebilecek şeyler beni korkutsada ondan vazgeçme fikri berbattı.

Onun sorunu düşüp dizini kanatmak olmayacaktı.Eğer doğarsa onu benden ayıracak bir sürü tehlike vardı.Onu canım pahasına korurdum ama benden ayrı kaldığı zamanlarıda olacaktı.

Herşey o kadar netti ki.O çocuğun doğması riskten başka birşey değildi.Onu sevecek dünyadaki diğer herşeyin üstünde tutacaktık ama bizden ayrılması sonunu getirecekti.Asla normal bir hayatının olmayacağını bilmeme rağmen onu istiyordum.Ruby'i kucağında bir bebekle görmeyi,o ufak çocuğun doğumunu ve büyüyüşünü izlemeyi istiyordum ve bundan beni vazgeçirebilecek birşey yoktu.

(RUBY'NİN GÖZÜNDEN)

Uyandığımda gözlerim sızlıyordu.Odanın içi karanlıktı ve arkamdaki sıcak bedeni hissedebiliyordum.Karnıma dolanmış güçlü kollar beni herşeyden korumaya hazırdı.Başımı yastığa koyup yatmaya devam ettim.Ömrümün geri kalanındaki bütün yük şimdi üzerime çöküyormuş gibi hissediyordum.

Bu belkide karnımdaki bebekle tek başıma uğraşmak zorunda olmanın verdiği korkuydu.Justin'in yüzündeki donuk ifade aklımdan silinmiyordu ama bu tepkiyi vereceğini tahmin edebiliyordum.

Biraz erken olduğunun farkındaydım ama böyle bir hayata sahipken ne kadar yaşayacağımı bile bilmiyordum.Gençlik yıllarımı atlatıp sıradan bir hayat kurma ihtimalim yoktu.Evliliğim anormal olacaktı.Bebeğimin hayatı anormal olacaktı.

Onu istememe rağmen Alexander'ın başına gelenleri hatırlıyordum.Asla unutamazdım.Birgün aynı şeyi çocuğum için yaşama fikri beni öldürmeye yeterdi.Hayatımı,bedenimi ve ruhumu dik tutan tek bir parça kalmış ve onu kaybettiğim an yıkılacakmış gibiydim.Arkadaşlarım,sevdiğim bir adam ve bebeğim vardı ama herhangi birini kaybetmek herşeyi dağıtacak gibiydi.

Gözyaşları tekrar akmak için hazırlanınca sızlanıp yüzümü yastığa gömdüm.Ağlamamak için kendimi sıktıkça bedenim titriyordu.O sırada arkamdaki hareketlenmeyi hissettim.

'Bebeğim,iyi misin?' Justin'in yorgun sesi gözyaşlarımı tetikledi.Sessiz hıçkırıklarla ağlamaya başlayınca beni kendine çevirip yanağımı okşadı.Kendimi gün geçtikçe dahada güçsüz ve işe yaramaz hissediyordum. 'Bir yerin mi ağrıyor? Ruby,sorun ne?'

'Karnımda bir bebek olması ve senin ondan nefret ediyor olman bir sorun.' Gözleri şaşkınlıkla büyüdü.Bir an ne diyeceğini bilemesede kelimeleri toparladığında ben şiddetle hıçkırıyordum.

'Onu istiyorum.Lanet olsun! Onu herşeyden çok istiyorum ve ikinizede aşığım ama bu beni korkutuyor.Sizi yaşatmak için yapmayacağım şey yok.Yüzlerce kez ölebilirim ama ne kadar tehlikeli olduğunu sende biliyorsun.' Bunu biliyordum.Bende aynı şeyden korkuyordum.

'B-Biliyorum ama--ama onu istiyorum.' Justin beni göğsüne çekip saçlarımı okşadı.Bedenimi yavaşça sallarken karnıma sardığı ellerini çekmedi.

'Biliyorum bebeğim.Bunun büyük bir bencillik olduğunun farkındayım ama bende onu istiyorum.Böyle bir hayatı haketmediğini biliyorum ama elimden başka birşey gelmiyor ve yemin ederim,hayatım ve değer verdiğim herşey üzerine yemin ederim onu doğurmaya karar verirsen sizi korurum.Gerekirse dünyanın geri kalanını karşıma alırım ama sizi korumak için herşeyi yaparım.' Bunu yapacağını biliyordum.Bende aynı şeyleri hissediyordum.

'O ikimize ait.Kararı birlikte vereceğiz.Eğer hayır dersen seni buna zorlamam ama ondan vazgeçmek istemiyorum.' Gözyaşlarım yanaklarımı ıslatmaya devam ederken Justin yüzümü göğsünden kaldırıp yanaklarımı ellerinin arasına aldı.

'Evet.İkinizide istiyorum.Bebeğim,sizi ölesiye istiyorum.' Hıçkırıklarım durdu.Hatta kahkaha atmaya başladım.Gözyaşlarım akmaya devam ediyordu.Delirmiş gibi göründüğümü biliyordum ama içinde bulunduğum karmaşık ruh hali beni dengesizleştiriyordu.

'Ruby, kafayı yemiş gibi duruyorsun.Endişelenmeye başlayacağım.' Kollarımı tepki vermesine fırsat tanımadan boynuna sardım.Kıkırdamaya devam ederken Justin'de benimle birlikte gülmeye başladı.

'Ne tepki vermem gerektiğini bilmiyorum.' Sarılmama karşılık verip kollarını belime sardı.Yüzünü boynuma gömüp derin nefesler aldı.Kollarımda rahatlayan bedeniyle birlikte bende rahatladım.

'Tek ihtiyacım olan senin desteğindi.' Justin başını kaldırıp gözlerini benimkilerle birleştirdi.Tekrar yanaklarımı tutuyordu.Yüzündeki ifade söyleyeceği şeyi anlamam ve unutmamam için yalvarıyordu.Gözlerim dudaklarında gezinsede bakışlarına karşılık verdim.

'Beni yanında istediğin sürece seni her konuda desteklerim.'

YENİ BÖLÜM İÇİN +110 VOTE +50 COMMENT

HEP UZUN UZUN YAZARDIM ŞİMDİ NE YAZIYIM BİLEMEDİM.bEBEK İŞİNEDE BİR KISIM OLSUN DEMİŞ BİR KISIM OLMASIN DEMİŞ NE YAPIYIM BİLMİYOM NEYSE

RULE DİYE Bİ KİTAP OKUDUM VE DÖVME YAPTIRMAYA KARAR VERDİM ŞİMDİ OKUDUĞUM KİTAP DÜNYA KLASİKLERİNDEN DAHA ÖNCE HİÇ KLASİK OKUMADIM GALİBA KENDİMİ AŞTIM VAY CANINA!

SİZİ SEVİYORUM :)

Trouble (Crime-II)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin