Finale Doğru

1K 52 8
                                    

İyi geceler :)

Sanırım tersten başladım ama finalle ilgili bir açıklama yapmam gerekiyor. Final bölümümüz 44. Yani çok az kaldı ama kafamdaki kurgunun hepsini yazacağım ve bu daha uzun bölümler olacağı anlamına geliyor. Daha önceden final için 45 demiştim. Onuda açıklıyorum; 45.bölüm epilog olacak. Yani iki kitaplık hikayemiz için güzel bir sonsöz.

Bitirmemi istemeyen bir grup olduğunu görüyorum ama tadında bırakmak istiyorum. Bazen çoktan tadının kaçmaya başladığını hissetmedim değil ama şimdi buradayız ve sizleri tanımış olduğum için çok mutluyum. Yazmak konusunda ilerleyeceğimi, bununla ilgili bir kariyer yapacağımı, o yeteneğe sahip olduğumu düşünmüyorum ama aranızda yazmak isteyen varsa, iyi veya kötü ne olursa, çekinmeyin ve hislerinizi satırlara dökün. Bunu bir yerde, biriyle paylaşmak zorunda değilsiniz. Belki sadece kendinize saklasanız çok daha cesur davranabilirsiniz. Yinede her ne şekilde olursa olsun içinizden geleni yapın ve çevrenin ne fikirde olacağını umursamayın.

Söylediklerim yanıltmasın, yazmayı bırakacak değilim. Belki bir gün yeni ve çok daha sağlam bir kurguyla siteye geri dönerim ama finalden ve epilogtan sonra bir süre burada olmayacağım. Her türlü mesajınıza, sorunuza açığım ve hepinizle konuşmak isterim ama yeni bir kitap olmayacak. En azından ben dilimi biraz olsun toparlayıp daha iyi betimleme yapmaya başlayana ve bunu, sizi sıkmayacak dozda tutmayı öğrenene kadar.

Her birinize tek tek teşekkür ederim. Beğenip beğenmediğinizi bilmiyorum ama hikaye, akıllarınızda ufacık bir yer edindiyse bu benim için yeterli. Daha fazlasını isteyemezdim.

Yeni bölümde görüşmek üzere. Kendinize iyi bakın :)



Trouble (Crime-II)Where stories live. Discover now