Trouble - Kesitler (9.Bölüm)

2.6K 155 17
                                    

'Cesur gibi görünmene gerek yok tatlım.Bu gecenin sonunda altına kaçıracaksın.Bana yalvarırken kimin korkak olduğunu sana hatırlatırım.'              Justin keskin bir kahkaha attı.Kolu belime sarılıyken göğsünün inip kalktığını hissettim.Diğer herkes afallamış suratlarla Justin'e bakarken sırıttım.

'Cidden Ruby'nin korkak olduğunumu düşünüyorsun.Bunu karşımıza çıkmak için 12 adama ihtiyaç duyan birimi söylüyor?'     

---

'Senin gibi bir çömez bana kurallardan mı bahsediyor?'              Chris ellerini ceplerine sokup yüzünü benimkine yaklaştırdı.Suratındaki gülümsemeden iyi birşey gelmeyeceğini biliyordum.

'Bunu, aptallığı yüzünden kardeşinin ölümüne neden olan bir kaltak mı söylüyor?'    

---

Bacağımı savurup arkamdaki kıza çelme taktım.Kıç üstü düşünce su etrafa sıçradı.Yerden ilerleyip saçlarını yakaladım.Başını betona çarptım.Ardından birkez daha.Ve birdaha.Karanlığı bölen farlar yeterli olmasada kafasından akan kanın suya karıştığını görebiliyordum.

---

'Soğuktan parmaklarım dondu.Sence kopup düşerler mi?'              Justin bir an yüzüme baksada güldü.Ardından kısık kahkahası iniltiye döndü ve karnını tuttu.Aramızda gevşekçe duran elimi eline alıp sıktı.Başımı, ağrıyı umursamadan ona doğru çevirdim.

'Eminim minik parmakların yerlerinde duruyordur...

ALIN SİZE SPOILER!

BUNUNLA, BEN YENİ BÖLÜMÜ YAZMAK İSTEYENE KADAR İDARE EDİN.ŞU KONUŞMAYI YAPMAKTAN SIKILDIM ARTIK.OKUNMA SAYISINI GÖRÜYORUM OYLAR VE YORUMLAR BERBAT HALDE.

SİZ ÜŞENİN Bİ OY BUTONUNA BASMAYA,2 KELİME YORUM YAZMAYA.BENDE YENİ BÖLÜM YAZMIYORUM.KEYFİM İSTEMİYOR.HADİ BAKALIM.BUNU MU YAPICAM BEN SÜREKLİ.

HER SEFERİN OYLAR VE YORUMLAR DÜŞTÜ DİYE SÖYLEMEK ZORUNDA MIYIM?

BEĞENMEYEN OKUMASIN AMA MADEM TAKİP EDİP OKUYOSUNUZ EMEĞİMİN KARŞILIĞINI VERİN.BİR SÜRÜ YAZARIN YAPTIĞI GİBİ YARIM BIRAKIP, HİÇBİR AÇIKLAMA YAPMADAN DÖNÜP GİTMİYORUM.ÇÜNKÜ SAYGISIZLIK OLUR.BEN SİZE DEĞER VERİP BİŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞIYORUM.HİKAYEYİ ELDEN GEÇİRİYORUM.MERAK ETTİĞİNİZ ŞEYLER İÇİN INSTAGRAM SAYFASI AÇIYORUM.

TEK TARAFLI OLMAZ BU İŞ.BEN SİZİN İÇİN UĞRAŞTIKÇA YALNIZ BIRAKIYOSUNUZ BENİ.İSTERSENİZ AÇGÖZLÜ DEYİN.SİZ BİLİRSİNİZ.BU SENE SINAVIM OLMASINA RAĞMEN AYIRDIĞIM ZAMANIN,HARCADIĞIM EMEĞİN KARŞILIĞINI İSTİYORUM.

SON KEZ UYARIYORUM.TEKRAR BU DURUMA GELİRSEK,OYLAR VE YORUMLAR TOPARLANMAZSA HİKAYEYİ BIRAKIRIM.

Trouble (Crime-II)Where stories live. Discover now