???

1.8K 82 25
                                    

Bu yeni bölüm değil. Her seferinde birşey duyurmak için part eklediğimde ve yeni bölüm olmadığını öğrendiğinizde bana biraz söyleniyor olabilirsiniz. Özür dilerim :)


Şimdi asıl konuya dönelim.


Hikaye için tanıtım videosu yapmak istiyorum ama hangi programı kullanırım ya da ortaya düzgün birşey çıkar mı bilmiyorum. Bu konuda bana yardımcı olmalısınız.Lütfen?


Birkaç soru ekleyeceğim onlara göre bir video hazırlayabiliriz.


-İlk soru video isteyip istemediğinizle ilgili. Biraz geç kaldığını biliyorum ama hiç olmamasından iyidir. Video için evet mi hayır mı?


-İlk soruya hayır dediyseniz ikincinin bir önemi olmaz tabi ama ben çok hevesliyim sizinde öyle olduğunuzu tahmin ederek ikinci soruyu soruyorum. Tüm seri için tek video mu olmalı yoksa Crime için ayrı Trouble için ayrı mı olmalı?


-Son soru aslında bir öneri. Video yapmayı bilen birileri varsa birşeyler hazırlayıp bana mesaj atarsanız çok mutlu olurum. Hayatımda sadece birkez video yaptım. O da komik birşeydi ve sadece arkadaşlarımdan birkaçı görmüştü. Şimdi ki videoyu hepiniz göreceksiniz ve en iyisi olmasını istiyorum.


Sadece video ile ilgili değil konuşmak istediğinizde de mesaj atabilirsiniz. Buradan birileriyle tanışmak beni çok mutlu ediyor. Evin içinde koşturup çığlık attığımı itiraf ediyorum :)


Şimdi video ve hikayenin tamamı ile ilgili fikirlerinizi yorum olarak yazarsanız videoya en kısa zamanda başlarım. Müzik, resim yada Barbara ve Justin'in olduğu videoların linklerini atıp öneride bulunabilirsiniz. Size hikayeyi hatırlatan herşeyi söyleyin. Böylece videoyu hepimiz hazırlamış oluruz.


Sizi Seviyorum Crimers :) Öpüldünüz ;)

Trouble (Crime-II)Where stories live. Discover now