Trouble - Kesitler (10.Bölüm)

2.4K 145 21
                                    

'Onun neyi var? Neden oksijen maskesi takıyor?'            Gabriel'in yüzünde gergin bir ifade oluştu.Ağzı açıldığında cevabını bekledim ama konuşmadan tekrar kapattı.Sinirlenmeye başlayınca kaşlarımı çattım.Yaralı olmam suratına yumruğu yapıştırmayacağım anlamına gelmiyordu.

'Sana anlatacağım ama yatağına dönmen gerekiyor.Yoksa Justin beni öldürür.'  

---

'İstemedi.Ayrıca ciddi birşey değildi.Herşey yolunda.'              Öfkeyle yerimde hafifçe doğruldum.Yüzümdeki afallamış ifadeyi tanıyordum.Öfkemi kontrol altına alıp bağırmamaya çalıştım.

'Sen benimle dalga mı geçiyorsun? Haber vermeniz için ölmesimi gerekiyordu.Nefes alamadığını söylüyorsun.Bu benim için yeterince ciddi.'      

---

'Konuşmak istemiyorum.Sen iyi misin?'              Sesim düz çıkmıştı.Hiçbir iniş çıkış ya da his belli etmiyordu.Justin'in yüzümü yakan bakışlarını hissediyordum.Kucağımda duran parmaklarımı sıkarken bir an önce şu dakikaları atlatmak için dua ettim.

'Anlat bana.Ne olduğunu bilmek istiyorum.Korkuyor musun?'   

---

'Umarım birgün tekrar görüşürüz.'

SINIR DOLMADI.YORUMLAR TAMAM AMA OY SAYISI DÜŞÜK PEK ŞAŞIRDIĞIMIDA SÖYLEYEMEM TABİKİ KİMSENİN OY VERMEK İSTEMEDİĞİ ORTADA ONA RAĞMEN NİYE OKUYOLAR ONU ANLAMIYORUM

HERNEYSE YENİ BÖLÜM HAZIR SİZİ BEKLİYO BENDE SİZİ BEKLİYORUM BU HAFTA KOYARIM .DİĞER HİKAYELEREDE BAKMAM LAZIM 

HAYATIMDA YAZDIĞIM EN BERBAT BÖLÜMLERDEN BİRİYDİ BU BÖLÜM. DİĞER HİKAYELERİ NASIL TOPARLAYACAĞIMI BİLMİYORUM

YİNEDE SİZİ SEVİYORUM

BU ARADA BİR MİLYONUNCU DEFA SİLİP KOYUYORUM UYGULAMAYA BİLDİRİM GELMİYO ÇÜNKÜ

Trouble (Crime-II)Where stories live. Discover now