Trouble 7.Bölüm

5K 219 18
                                    

Etraf iyice kalabalıklaşmıştı.Arabaların altlarındaki renkli ışıklar,sokak lambaları,farlar ve telefon ekranlarının göz alıcı parlaklığı etrafı aydınlatırken sadece kalçalarını ve göğüslerini kapatan kıyafetler giyen kızlar kahkahalarla gülüyorlardı.Bu kadar açık giyinmekten ve üstlerindeki gözlerden rahatsız olmadıklarını anlayabilliyordum ama üşümüyorlar mıydı?

Gözlerimi çıplak tenlerden ayırıp arabanın içindeki yakışıklıya baktım.Justin koltuğa oturmuş,arkasına yaslanmış etrafa bakıyordu.Bakışlarının bir yere takılıp kalmadığını görmek iyiydi.Tabi heryerde yarı çıplak kızlar olduğunu düşünürsek hangisine odaklanacağını şaşırmışta olabilirdi.Kıskançlık içimde yayıldığında dişlerimi sıktım.

Elim bir an cebimdeki sigara paketine gitsede Justin'in rahatsız olacağını bildiğimden parmaklarımı avucuma gömüp kolumu indirdim.Açık şoför kapısı önünde durup kollarımı arabanın üstüne koydum.Boş bakışlarım insanlar arasında gezinirdi.Üzerimdeki gözleri hissettim.Başımı çevirdiğimde Chris'le gözlerimiz buluştu.Bakışlarımız kısa süreliğine kilitli kalsada bir sarışın yanına yaklaşıp kollarını ona sardığında Chris  eğildi.Dudaklarını kızın yanağına sürtüp kulağına doğru ilerletti.

Gözlerimi devirip eğildim.Justin elindeki telefonla oynuyordu.Uygulamayı kapatıp telefonu kilitledikten sonra bana baktı.Ardından başını yana doğru yatırıp kapının dışına gözlerini dikti.Kaşları çatıldı.Kafası yastığa çarptığında gözlerini yumup seslice nefesini verdi.

'Bu pozisyonda durmak zorunda mısın? Başkalarının orgazm olurken senin o seksi kıçını düşünmesine gerek yok.'           Güldüm.Başımı içeri doğru sokup dudaklarına bir öpücük kondurdum.Teması kesmeden fısıldadım.

'Şimdi bana biraz yer açta seksi kıçım yerleşsin.'             Yüzünde sinsi bir sırıtma oluştuğunda  ayağımı içeri attım.Diğer ayağımıda çekerken başımı çarptım.Kesinlikle sert çarpmıştım.Tok ses arabanın içine dolunca başımı tuttum.

'Sikeyim!'            Justin gülmeye başladı.Başımdaki acı azaldığında hızlıca Justin'in kucağına oturup başımı direksiyona yasladım.Dudaklarından ani bir ses çıktı.

'Ah!'               Kahkaha atmaya başladım.Sırtımı göğsüne doğru yaslayıp başımı geriye doğru attım.Bilerek olmasada aşağılarda biryeri dürtmüş olmalıydım.

'Hiç yardımcı olmuyorsun.'             Gülmeye devam ediyordum.Justin'in kasıldığını hissettim.Dudaklarımı kemiririp yerleşmek için uğraştım.

'Sende iyi sayılmazsın.'             Sesi hırıltılı çıkıyordu.Yerimde biraz daha kıpırdanıp iyice yayıldım.             'Eğer biraz daha hareket edersen arabayı boş bir yere çekip seni soymam ardından rahatlayana kadar sevişmemiz gerekecek.'                Dudaklarım balık gibi açıldığında elimle yüzümü kapattım.Bu çocuğun ağzının ayarı yoktu.Beni utandırmanın verdiği mutlulukla gülümsediğini biliyordum.Yüzüm kıpkırmızı oluduğunda içimde bir yerlerde onun teklifini sevinçle karşılayan hücreleri hissettim.Sıcaklık bedenime yayıldı.

'Birkez olsun sapıkça birşey söylemesen.'             Kollarını belime sarıp başını omzuma koydu.Parmakları karnımı gıdıklıyordu.Ona doğru dönüp belimdeki ellerini tuttum.

'Birkez olsun beni tahrik etmesen ama o pek mümkün değil.'                  Kolumu geriye doğru uzatıp boynunu sardım ve onu kendime doğru çektim.Dudakları benimkilere değince kollarını sıkıp bedenimi dahada kendine çekti.Dili alt dudağıma sürttüğünde ona izin verip ağzımı araladım.Başını yana doğru eğip kendine rahat pozisyonu ayarlayınca geriye doğru yaslanıp benide göğsüne yatırdı.

Trouble (Crime-II)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin