Trouble 5.Bölüm

5.4K 224 12
                                    

(RUBY'NİN GÖZÜNDEN)

Çantayı yere bıraktım.Kapıdan girdiğim anda Gina koşup boynuma sarıldı.Ellerimi beline sarıp onu hafifçe kucakladım.Diğerlerinin yüzlerindeki aptal sırıtmalar sinirimi bozmuştu.

'Herşey yoluna girdi değil mi?'            Justin eve dönerken diğerlerini aramış,birkaç şeyden bahsetmişti.Yine de herkesin bu kadar çabuk neşeleneceğini tahmin etmemiştim.Daha herşey yolunda sayılmazdı.Ufak adımlarla ilerleyeceğimi söylemiş olmam bütün sorunların çözüldüğü anlamına gelmiyordu.

'İyi misiniz siz?'             Gina birkaç adım geri gidip diğerlerine baktı.Ne dediğime yada neden bu soruyu sorduğuma anlam verememiş gibi duruyorlardı.

'Kesinlikle.Neden?'           Gözlerimi devirip Justin'in kapıyı kapatması için kenara çekildim.Birkaç adım ilerleyip koltukların yanına yaklaşınca sarılmak için bekleyen diğer kişileride farkettim.Maria kollarını açmış yanıma gelirken bir adım geri gittim.

'Noluyor size? Beni uzun zamandır görmüyormuş gibi davranıyorsunuz.'            Maria kollarını göğsünde birleştirdi.Yüzündeki gülümseme silinirken diğerlerine baktı.            'Sürekli birbirinize bakmayı kesin.Ayrıca sarılmaları ve gülümsemeleride.'

'Ruby?'       Justin elini koluma koydu.Ona bakıp başımı salladım.Diğerlerine döndüğümde hepsi bir açıklama bekliyordu.

'Bakın.Devam edeceğim.Pes etmedim ve sizi yalnız bırakmak gibi bir fikrim yok ama bana zaman tanımanızı istiyorum.Sevgi gösterilerine,sarılmalara yada acıyan bakışlarınıza ihtiyacım yok.Eskisi gibi davranın yeter.'        Gözlerimi gezdirip onaylayan ifadelerine baktım.Tam o sırada basamaklara çarpan adımları duydum.

'Buz küpü gelmiş.'            Gözlerimi kapatıp birkaç küfür savurdum.Victoria dar bir pantolon ve kolsuz bir tişört giymişti.Kollarını birleştirdiğinde göğüsleri dahada belirgin hale geldi.

'Sanada merhaba.'             Yanıma doğru yaklaşıp küçümser gibi baktı.Ardından Justin'in yanına gitti.

'Seni gördüğüme sevindim.'          Kollarını omuzlarına koyup yanağına sulu bir öpücük bıraktı.Bedenim gerilirken Victoria'ya doğru döndüm.Justin ne olduğunu anlamamıştı ama özür dileyen bakışları üzerimdeydi.

'Senin sokucak delik arayan sersemlere bacaklarını aralaman gerekmiyor mu? Neden buradasın?'        Victoria hızla bana döndü.Justin'in gülmemek için dudaklarını ısırdığını görebiliyordum.

'Sen bana ne dedin?'          Yüzümdeki gülümsemeyi genişlettim.Birkaç adım daha ilerledim.Yüzündeki ifade keyfimi yerine getiriyordu.

'Kulaklarında mı sorunlu? Sana her zaman yaptığın şeyi yapıp bacaklarını isteyenler için açmanı söylüyorum.Justin'in başkasına ihtiyacı yok.'          Justin'in yanına gidip kolumu beline sardım.Dudaklarını benimkilere bastırınca ona karşılık verdim.

'Senden öncesini unutuyorsun tatlım.'           Dean ve Gabriel film izler gibi kavgayı izlerken Maria ve Gina kötü birşey olacakmış gibi beklenti içindeydiler.Diğerlerinin nerede olduğunu bilmiyordum.         '1 yıl öncesine kadar Justin her gece benim yanıma geliyordu.'            Justin'e baktığımda başını iki yana salladığını gördüm.

'Victoria kapat çeneni.'         Onu durdurup Victoria'nın önüne geçtim.Birinin ona yerini bildirmesi gerekiyordu.Ne zamandır onunla ilgilenememiştim.

'Birincisi benden öncesi umurumda değil.İkincisi kendini başkalarının rahatlaması için pompalatıyorsan cidden sorunların var demektir ya da bir genel eve gidip bunu para karşılığı yapabilirsin.En azından senin içinde bir kazancı olur.'          Victoria'nın çenesini sıktığını farkettim.Dişlerinin kırılmamış olması mucizeydi.Elini kaldırdığını gördüğüm an yakalamak için harekete geçtim ama Justin benden önce davrandı.Tenin tene çarpınca çıkardığı sesi duydum.

Trouble (Crime-II)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin