Trouble 23.Bölüm

2.9K 135 46
                                    

HESAP ADINI DEĞİŞTİRİYORUM HABERİNİZ OLSUN :) AMA BEN HALA BUBBLES'IM

(JUSTIN'İN GÖZÜNDEN)

İki elimde kahve bardaklarıyla Ruby'nin arkasından mağazaya girdim.Bayan reyonunu atlayıp erkek tişörtlerinin olduğu tarafa gitti.Mağazada bizim dışımızda hiç müşteri yoktu.Zaten kimse sabahın bu saatinde alışveriş yapmaya gelmezdi.Bende burada tam olarak ne aradığımızı bilmiyordum.Ruby erkek tişörtlerine ve ceketlerine bakıyordu.Başta bana alacağını sanmıştım.Öyle olduğunu söylemişti ama kendi zevkine göre seçiyordu.

Kendi kahvemden bir yudum alıp Ruby'nin tezgahı birbirine katmasını izledim.Üzerindeki bol tişörtü çekiştirip tuhaf hareketler yapmaya başladı.O yerinde debelenirken kaşlarımı çatıp onu izledim.

'Ne yapıyorsun?'               Çalışanlardan bazılarıda Ruby'e bakmaya başlayınca tişörtü bırakıp ellerini indirdi.Yüzümdeki sırıtmaya engel olamadım.

'Bedenin ne?'             Oturduğum yerden kalkıp kahvesini eline verdim.Kahveyi alıp bir yudum içti.

'Bana sevdiğin tişörtleri söyle.'               Beğendiği 3 tişörtü işaret etti.Seçtiği tişörtlerin mediumunu bulup omzuma attım.

'Bunları neden alıyorsun?'            Elimi tutup kasaya doğru yürümeye başladı.Arka cebimde duran cüzdanı çıkardığım sırada kasaya yaslandı.Tişörtleri kasiyer kıza uzattım.

'Senin tişörtlerinin daha rahat olduğuna karar verdiğim için kendime senin tişörtlerinden alıyorum.Aptal hamile elbiseleri giymeyeceğim.'               Parayı uzatıp kolumu Ruby'nin omzuna attım.Kahvesini diğer eline alıp göğsüme yaslandı ve kolunu belime sardı.

Kasiyer kız minyon,sarı saçlı bir kızdı ama bedeninin ufaklığına zıt olarak fazla büyük göğüslere sahipti.Hareketlerine bakılırsa sergilemektende çekinmiyordu.

Başımı çevirince Ruby'nin bana sinirle baktığını gördüm.Kızın göğüslerine bakarken yakalandığımı anlayınca içimden küfür ettim ve tepkisini bekledim.

'Göğüslerini kocamın gözüne sokmaktan vazgeçersen senin için iyi olur.Yoksa üzerinde sigara söndürürüm.'               Kız eğilmeyi bırakıp doğruldu ve paranın üstünü uzattı.Ruby parayı alıp hışımla yanımdan geçti.Kızın yüzünün rengi solmuştu.Yinede gülmemek için dudaklarımı kemirmekle yetindim ve Ruby'i takip ettim.

Mağazadan ayrıldığımız anda Ruby'de benden ayrıldı.Kollarını göğsünde birleştirip önden yürümeye başladı.Adımlarımı hızlandırıp ona yetiştim ve kolunu yakaladım.

'Bebeğim,özellikle bakmadığımı biliyorsun.Senin göğüslerini seviyorum.Onlar bana yeterli.'             Omuz silkip elimden sıyrıldı.Alışveriş merkezinin yürüyen merdivenlerine doğru yürümeye başladı.Tam merdivene gidecekken gözü bir yere takıldı.Üniversiteli çocukların olduğu gruba baktığını görünce kaşlarımı çattım.Bana dönüp sırıtınca başımı iki yana salladım.

'Sakın!'              Kıkırdayıp adımlarının yönünü değiştirdi ve çocukların yanına gitti.Hızını iyice arttırarak önlerine doğru koşarken arkasından ona katıldım.        'Ruby! Buraya gel!'

Son anda durup çarpmaktan kurtuldu.Çocuklar bir anda önlerine gelen sürprizle birlikte yürümeyi kesip birbirlerine baktılar.

'Selam çocuklar! Spordan falan mı geliyorsunuz?'              Esmer uzun boylu olanı işaret edip gözlerini kalçalarına indirdi.          'Sıkı kalçaların var dostum.Önerdiğin bir egzersiz falan varmı?'

Trouble (Crime-II)Where stories live. Discover now