Trouble 37.Bölüm

1.9K 99 23
                                    

Let Me Love You - NeYo

Hıçkırıkları hafifleyip nefesleri düzene girdiğinde saçlarının arasına gömdüğüm yüzümü kaldırıp içki şişesini dudaklarına götürdüm. Gözyaşlarından ıslanan yanaklarını elinin üstüyle silip kaşlarını çattı. Bir an emin olamadan şişeye baksada dudakları cama değdiği an parmakları şişeyi elimden kaptı ve başını omzuma doğru yatırıp içkiyi hızlıca içmeye başladı. Yudumlar boğazından indikçe gülümseyip onu izledim. Şişe, büyük bir bölümü boşalmış halde elime geri döndü. Bende büyük bir yudum aldıktan sonra Ruby elimi ittirdi. Şişeyi düşürmemeyi başardım ve ona doğru döndüm. Bacakları iki tarafımda dururken ellerini boynuma sardı ve tırnakları boynuma sürterek saçlarım arasına daldı.

Dudaklarını sertçe benimkilere bastırdığında boştaki elim kalçasına doğru kaydı. Elleri saçlarımı çekerken dudakları arasına inledim. İçkinin dudaklarında kalan tadını alabiliyordum. Dili benimkine değdiğinde bedeninin elimin altında titrediğini hissettim. Şişeyi yere bırakırken teması kesmedim ve onu yerdeki yorganın üzerine yatırdım. Üzerine uzanmama ve dudaklarına uzanmama izin vermeden ceketimi ve tişörtümü çekiştirdi. Üzerimdekiler odanın bir köşesini boylarken o içkiden birkaç yudum daha alıyordu. Şişedeki konyağın azalmaya başladığını görünce onu durdurdum.

"Bekle," Şişeyi bana bıraktı. İçkiyi göğüslerinin üzerine döktüm. Elleri ensemde birleşince dudaklarımı içkiyle ıslanan tenine bastırdım. Sıcaktı. Nadiren böyle olurdu ama teni yanıyordu. Emdiğim teni bıraktığımda başını geriye attığını gördüm. Ateşin onu bilincini yitirecek kadar etkilememiş olmasına şükrediyordum. Bu yaptıklarımızı hatırlaması gerekiyordu.

Parmakları göğsümde ilerlerken gözlerimi kapattım. Eli aşağı doğru kaydı ve pantolonumun düğmesini açtı. O benimkiyle ben onunkiyle uğraşırken ikiside birbiri ardına aramızdan kalktı. Boynuna doğru akan içkiyi dudaklarımla yakaladım. Yanağı şakağıma değiyordu. Onu ılık bir duşa sokmadan önce bu işi bitirmemiz gerekiyordu. Boynunda iz bıraktığına emin olduğum bir darbeden sonra ellerim üstünde doğruldum. Nefes nefese kalmış, bana bakıyordu.

"Ateşin var. Bunu daha sonra yapabiliriz." dediğimde söylediklerimi umursamadı. Dudakları benimkilerle buluştuğunda kelimeler anlamını yitirdi. Parmaklarım göğüsleri arasına gelince sütyeni açtım. Askıları omuzlarından çıkarıp kollarını tekrar sırtıma doladı. Tırnakları tenimi çizmeye devam ederken bacaklarına uzandım. Baldırından tutup kaldırdığımda bacaklarını belime sıkıca sardı. Aradaki kumaş hiçbir şeyi engellemiyordu. Hislerim beni kavururken ayağa kalktım. Düşmemesi için sırtından ve kalçasından tutmaya devam ederken dudaklarımızın kontrolünü ona bıraktım. Dişleriyle alt dudağımı ısırdı. Hafif kan tadı almama rağmen onu durdurmadım. Sırtımda kanayan çizikler bırakması umurumda değildi. İkimizde zarar vermek istiyor, çareyi birbirimizde buluyorduk. Parmaklarım tenini morartacak kadar sıkılaştığında sesini çıkarmadan aynısını bana yapıyordu. Gerektiği zamanda karşı koyamamıştık. Şimdi birbirimizden acısını çıkartıyorduk.

Önüme bakmadan banyonun olduğu tarafa giderken omzumu duvara çarptım. Yinede Ruby'i açlıkla öpmeye devam ettim. Banyoya girmeden önce tuşa basıp ışıkları açtı. Küvete girmemiz gerekiyordu ama üzerimizde kalan parçalardan kurtulmak için onu lavabonun yanına oturttum. Tırnakları sürterek aşağı, yeterince aşağı kaydı. Elinin tersiyle bana sürtündüğünde nefesim kesildi. Bunu bilerek yaptığını biliyordum ama yönü şaşırmış, yanlışlıkla yapmış havası vermesi daha da çileden çıkmama ve sabırsızlanmama neden oldu.

"Çıkar şunu."

İnleyerek çıkan sesim karşısında gülüp iç çamaşırını aşağı çekti. Karşısında tamamen çıplak kaldığımda saldıracak tek nokta kalmıştı ve hedefe odaklanmıştım. Elim oyalanmadan iç çamaşırına indi ama çıkarmaya çalışmadım. Dudakları boynumu ıslatarak kulağıma çıktı. Dişleri orada oyalanırken avucumu ona bastırdım. Dudakları şaşkınlık ve arzuyla gevşedi. İniltisi kulağıma dolduğunda daha sert davrandım. O elimin altında kasılırken boştaki elimi aynaya vurdum. Kanamaya başlayan elim sırtından kayarken kanım onunkine karıştı. Elimi çekmeme izin vermeden bacaklarını tekrar belime sardı ve bunu sıkıca yaptı. Ona yaptığım baskı arttığında uyuşmuş gibi gözlerini kapatıp alnını benimkine yasladı.

Trouble (Crime-II)Where stories live. Discover now