GİRİŞ: Yeşpopotam.

298K 9.1K 7.8K
                                    

-2020 Güncellemesinden herkese merhaba!

23 nisan 2015 tarihinde yazılmaya başlayan bu hikaye 5 senelik olmuştur ve tarafımca düzenlemeye alınmıştır, sürekli bildirim gelecekler için özür diler, iyi okumalar dilerim.

2020 güncellemesi bitmiştir.-

Merhaba,öncelikle bu tamamen amaçsız bir hikayedir.Yazan kişi-yani ben bilmiyodunuz dimi- tamamen canı sıkıldığı zaman açıp saçmalamak için bu zımbırtıyı buraya bırakıp kaçmıştır.(Buradaki zımbırtı yazılarım oluyor, hikaye diyerek diğer hikayelere hakaret etmek istemem)

Ve baştan uyarı; kendimle aşırı dalga geçen,safsalak bir tip olduğum için bu ne böyle saçmalamış demeyin çünkü tekrar söylüyorum, BU YAZILAR TAMAMEN EĞLENMEK İSTEDİĞİMDEN.

Umarım size de en ufak da olsa bir tebessüm ettirebilirim,çünkü ben yazarken çok eğleniyorum,iyi okumalar.

Sondan uyarı; ayaktayken okumanızı tavsiye etmiyorum,çünkü şok etkisi yaratabilir,oturun derin bir nefes alın,bir besmele çekip başlayın.

Buyrunuz efenim,iyi okumalar.

Adios!!

...

20li yaşlar insanın en güzel zamanlarıdır derler. Hatta annem bu günlerin değerini bilmemi, ileride mumla arayacağımı söyler. Bir kere neden mumla arayayım? El feneri varken neden mum?  Yok yani elimde mum biriyle karşılaşsam sanki anormal bir insan değilmişim gibi gelse bana sorsa "Kanka hayırdır,elinde mum ne arıyorsun?" diye. Ne diyeceğim? "Eski günlerin değerini bilemedim,onu arıyorum." mu?  Ama siz şimdiden söyleyin,eğer ki ileride hayatım şu ankinden daha monoton olacaksa, tam şu an bulduğum en yüksek yere tırmanıp kendimi aşağı sallandırayım. (Yükseklik korkum olup,uçmayı istemem çok ironik)

Tamam, araya girdim-her zamanki gibi- nerede kalmıştık?  20 li yaşlar insanların en güzel zamanlarıdır derler.O yüzden buradan yola çıkarak şunu söylemek istiyorum: Ben insan değilim. (Sakin olun çocuklarım,anneniz Saturnden gelmiş bir uzaylı değil, tamam beyin olarak bir Marslı ile aynı statüde olabiliriz ama, Dünyadanım yani. Selam Dünyalı ben Yeşpo!)

Fizyolojik olarak evet, lakin beyin olarak kesinlikle insan olduğum söylenemez. Kendime Yeşpopotam diyorum. Bir önceki hayatımda bir hipopotam olduğumu düşünüyorum çünkü. Ne alaka hiçbir fikrim yok. Sadece telaffuzu hoşuma gittiğinden. Düşünsene bi:

-Kardeş,sen kimlerdensin?

-Hippopotamidae familyasından Hipopotamus,sen?

-Bende insanım ya. Taşoğlugillerden.Bildin mi?

-Yok kardeş ben bilmem öyle şeyler, şimdi kaçma gel de seni yiyeyim.

Kendime bir su aygırı diyecek kadar büyük ne yaşadım çocukluğumda bilemiyorum ama, hipopotamları seviyorum. Bir de ornitorenkleri.

Eğer ki, yarim ile tanışmamış olsaydık, size burada böyle gerizekalı düşüncelerimi sıralardım, sizde normal insanlar olduğunuz için okurdunuz, ama neyin kafasını yaşadığımı gram anlamazdınız. Gerçi hala anlaşılabilir bir birey olduğumu sanmıyorum da, neyse.  

Uzun lafın kısası; Coğrafya dersi gibi bir insanım arkadaşlar. Bakıyorsun, okuyorsun, ama Coğrafya hakkında tek bildiğin Dünya'nın yuvarlak olduğu oluyor ya, aynen o şekil.

Gerçi dünya yuvarlak değildir, elipstir. Bak onu da bilmiyormuşsun. İlla şey olsun diye Dünya elips değil geoid'tir diyecekler için; Dünya'nın şeklinin geoid olduğunu biliyorum,ama bence elips. Neyse ya, düz olmasın da yuvarlak her şekle okeyim ben.

Doğuştan RahatHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin