Yooo kim demiş final diye?

14.5K 1.4K 999
                                    




Merhaba bebekleeeeer!!!

I am backkkkk!!!

Yemin ediyorum bu bölümü özellikle bir kişi için yazdım. Kullanıcı adını değiştirmiş sanırım, hesabını bulamadım ama burayı gördüğü an benim diye yazar zaten.

Evet. Evet. Sen.

Hiç üşenmeyip tüüüüm satır aralarına diğer bölümlerin spoilerini ekleyen sen!!!! Göremem sandın dimi???? Ama gördüm!!!

Senin için bu bölüm.

Ve tabi, hepiniz için. Hepinize sevginiz için gerçekten çok teşekkür ederim. Hayat size de ummadığınız zamanlar da ummadığınız şekilde desteğiniz olacak bir sürü insan kazandırsın. Sizi seviyorum.

İyi okumalar bebeklerim.

Adiosss!!!

*

"Deniz!! Deniz!!"

Boynuna kravatını takmaya çalışan sevgili kocam kafasını kapının kenarından uzatırken "Efendim canım?" dedi.

Bir an pamuk gibi olup gözlerim yaşlı yaşlı suratına baktım. "Canın mıyım gerçekten?"

Söylediğim cümleyi ögelerine ayırırmış gibi bir müddet kafası karışmış bir halde baktıktan sonra "Gayet net olarak bunu bildiğini düşünüyordum." dedi.

"Bilmem belki de unutmuşumdur," omuz silktim dudaklarımı büzerek "Ne zamandır ilgilenmiyorsun da!"

E be doymaz, açgöz Yeşil. Herif senin için aşığı olduğu mesleğini bile arka plana atmaya çalıştı, nöbetlere nadiren gidiyor, sabahları kalkıp portakal suyu mu sıkmıyor, akşamları ayaklarını mı ovmuyor, ne ilgilenmemesi acaba? Bir çocuğu kendisi taşımıyor, onda da eminim ki imkan el verse "Sen yorulma canım," deyip taşırdı çocuğu, ne ilgilenmemesi? Ya bir de ben önceden hayal ediyordum dimi? Kocalarına işkence çektiren kadınların yanlış yaptığını falan düşünüyordum. Şu an yaptığım neydi acaba?

Deniz kravatını boynunda bırakıp yanıma geldikten sonra yüzümü ellerinin arasına aldı. "Bak sen, ihmal etmişim karımı demek." diyerek alnımdan öptü.

Ya canım kocam be! Nasıl da beni tanıyor ama!

Gömleğini pantolonunun içine sokmaya çalışırken aklıma istemsizce Deniz'in tişörtünü düzelttiği o gün geldi.. Kapısına içi un dolu balon ile dayanışım, o salak kızın balonuma hedef olurken Deniz anasının tişörtünü düzelterek kızı kapının arkasına çekip "Napıyosun manyak?" deyişi.

"Güzelim, iyi misin?" dedi Deniz suratıma şaşkın şakın bakmaya devem ederken "Bakışların Dünya'nın iyiliği için siper alıp kalkanları tam devre yapmamız gerektiğini anlatan bir moda girdi de.."

"Bir şey soracağım."

Cidden, kocam irkildi.

Kahkaha atmamak için dudaklarımı ısırarak kaşlarımı çattım. "Sormasan mı?"

"Yok yok, sorayım."

"Belki de sormamak daha hayırlıdır?"

"Soracağım, soracağım!"

Bir adım geri çekilerek derin bir nefes aldı. "Tamam," dedi gülmeye çalışarak. "Gönder gelsin, altından kalkabilirim."

"Hani.." dedim önüne dikilerek kravatını alıp bağlamaya başlarken. Bir yandan da Deniz'in gözlerindeki sanki kravatı boynuna dolayıp onu boğacakmışım korkusuna gülmemeye çalışarak. "Ben sizin kapıya gelmiştim.. Elimde içi un dolu bir balon vardı.." Kravatı yapmaya devam ederek hafifçe sırıttım. "O kızı kapının arkasına çekmeden önce.. Tişörtünü düzeltiyordun.."

Doğuştan RahatHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin