47: Tuvalet ne işe yarar?

49.6K 3.6K 832
                                    

Selamlar,

Bölümü üç kere silen wattpad yapmışlar,Ela da onların ebesine sövmüş.Sonra Ela yazdığı bazı kısımları unutmuş,sonra da nöronlarına sövmüş.

Nasılsınız diye sormuyorum çünkü sınav haftaları veya son bir hafta.O yüzden hepimize geçmiş olsun.Yeni bölüm kısa zamanda gelicek inşallah.Haydi iyi okumalar.

Adios!

Sol sağ 21.

Sağ sol 22.

Sol sağ 23.

Sol tabur hazır ol! Hadi hareket ettirin beni! Nöronlar!! Sağ tabur! Hazır ol!Uygun adım. Marş! Her Türk asker doğar her Türk asker doğar!

Sağ sol.24.

Gözlerimin önündeki el 24. kere kendime geleyim diye gözümün önünde gidip gelirken, ben hala bir alay komutanı edası ile nöronlarımı hizaya getirmeyi, hareket etmemi, ya da tepki vermemi sağlamaya çalışıyordum.

Nöronlarıma söz geçiremeyince, bay Okaliptüse seslendim bu sefer.

"Tertip, hadi bir tepki verelim. Yoksa gelecekteki kayınbabam, hep gelecekte kalacak. Hadi tertip.. Yaparız biz."

Sol. Sağ. 25.

Olmuyor valla olmuyor.

Sağ sol.26.

Nedense gözümün önünde gidip gelen elin,yüzük parmağından gözlerimi alamıyordum. Hani profesyonel kameralar olur ya,böyle bir yere odaklanır,arkası buğulanır.Aynen o şekil,tüm netlik 720p şeklinde yüzük parmaktaydı.

"Duyuyor musun?"

"Kulaklarım duyuyor,ama beynime iletebildiğini sanmıyorum.Sanamıyorum..Banamıyorum..Neye banamıyorum..Bandıra bandıra ye beni-"

"Duyma kulaklar ile olmaz.Oluşan titreşimler koklea denen spiral şeklinde-"

"Duymanın anatomisini öğrendiğim iyi oldu,sağol." Sağına soluna baktım. "Rüya mı gördüm biraz önce burada annen ve baban ile Enis-"

"Sen kendine gelmeyince,annemin topuklu ayakkabıları sıktı,içeri geçtiler."

"Bunların hepsi benim yanımda mı oldu?"

"Yeşil," biraz önce gözlerimin önünde salladığı eli ile bileğimi tuttu. "İyi misin?"

"İyi miyim? Ben iyiyim sen nasılsın? Nasıl gidiyor? Nereye gidiyor? Sen napıyon Deniz?"

Kaşlarımı çattım. "Ne oluyor be?"

"Su getireyim mi? Kendine geldin mi?"

"Kendime gelemedim.Rötardayım şu an. Herşeyi unuttum. Biz burada ne yapıyoruz?" Tekrar sağıma soluma baktıktan sonra bakışlarım kapıya döndü. "Ben en son kapı ile evlenmeyi düşünüyordum,şimdi seninle mi evleniyorum? Evlenmek derken? Ya normal kalpler kan pompalamayı sağlar,benimki yakında çıkacak bir benzincide pompacı olarak işe girecek. O kadar şiddetli atıyor yani. Hatta kalbimi geçtim,ciğerlerim bile. Ya yeşillerine kurban olduğum.. Ya boyuna posunu endamını sevdiğim.. Neden bana bunları yapıyorsun? Allahım sonunda ecelim geldi,tünelin ucundaki beyaz ışığı görebiliyorum." Gözlerimi kısıp açık kapının arkasındaki apartman boşluğuna baktım. "He yok,o ışık değilmiş.Apartmanın sensörlü lambasıymış o pardon.."

Deniz anası hafif kemerli burnunu buruşturduktan sonra kapıyı kapattı. "Korkma teneke,istemeye gelmedik."

Ben istemeye gelmelerinden korkmamıştım ki. Ben Haluk amcanın sırıtmasından- "Ne demek istemeye gelmedik? Senin elinde çiçek falan yok muydu az önce? Aynen öyle demedin mi?"

Doğuştan RahatWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu