51: "Genel başkan konuşuyor,tamam."

48.3K 3.3K 923
                                    


MERHABAAA!

NABERSİNİZ!!

NEDEN BÜYÜK YAZIP ÜNLEM KOYDUĞUMU BİLMİYORUM ÇOK HOŞ GÖRÜNMÜYOR MU!!

Ayy,tamam neyse neyse sustum. Bu bölümü son zamanlarda yazdığım en sevdiğim bölüm ilan ediyorum, çünkü neden bilmiyorum çok sevdim. Bu bölüm artık benim AŞKIM BÖLÜM. Gidip herkese gösterip bak ben yazıyom nabeer diyesim var (yazdığımı kimse bilmese de)

Sıkıcı konulara gireyim biraz sonra kamu spotunu yapıştırıp gideceğim.

DOĞUŞTAN RAHAT KİTAP FALAN OLMUYOR. Kim dedi size bilmiyom ama,olmuyor. Bitmedi de,bazılarınızda tamamlandı görünüyormuş, wattpad beni engelleyene kadar yazcam lakjlaf

Şunu söylemek istiyorum,olur da öyle bir şey olursa, hiçbir zaman "MÜKEMMEL SÜRPRİZ" ya da "DR KİTAP OLUYOR!!" konseptli bir duyuru paylaşılmayacak ben tarafından. Bence bu bencillik tamamen, tamam yazan kişi ben olabilirim ama böyle bir kararı vermek sadece bana düşmez. Kısacası, öyle bir durum yok, bir fikir olursa, haberiniz olur zaten, ben demokrasiye inanan bir insanım.

Bir de,mesaj atanları yemeyen bir insanım. Mesaj atarken çekinmenize ya da cevap vereceğini düşünmüyordum demenize gerek yok, reklam istenilen mesajlar dışında, herkese cevap veriyorum. Ama erken,ama geç. İlla cevap veriyorum yani. Çekinmenize gerek yok.

Tekrar teşekkür ediyorum her birinize. En başından beri vote istemediğimi belirtmiştim. Ama açık açık yorum istiyorum,çünkü yorum alınca insanın yazası geliyor, hele paragraf aralarına yazdığınız yorumları görünce, gözlerim kalp kalp oluyor yani.

Sizi seviyorum, laf olsun diye değil, sahici seviyorum. İyi ki varsınız hepiniz! (Ela burada aşırı duygusallıktan ölüyor)

İyi okumalar. ADİOS!!

Hayatta insanların başına çoğu zaman böyle şeyler gelebilir. Farklı bir şey düşünürken, retiküler formasyon denen farkındalığı sağlayan zımbırtı, kendini başka şeylere endeksleyebilir, bu arada beyninizin kontrolünü kıçınız eline geçirebilir, ve fizyolojik ihtiyaçlardansa, boktan fikirler sunabilir. Suçu merkezi sinir sistemime asla atmıyorum, bu salakça fikirlerin sebebi tamamı ile "popo".

Beynin görünüş olarak cevize benzediğini söylerler,değil mi?

Benim beynim bence bir patatese benziyor, ya da ne bileyim hıyara falan. Tamam,normal bir kafa yapısına da sahip olduğumu iddia etmiyorum ama insan gibi görünüyorum,değil mi? Ya da bir ot falanım bence. Evet evet,kesinlikle bir otum.

Deniz'in suratında o kadar değişik bir ifade oluştu ki, şaşırdı mı,şoka mı girdi yoksa onun da geçici olarak retiküler formasyonu mu resetlendi bilmiyorum ama boş boş bakıyordu. Ne düşündüğünü aşırı merak ederken diğer yandan da Bay Okaliptüs "Şaka yaptım diye bağır." diyordu. "Seni güldürmek için yaptım diye bağır!"

Bayan Okaliptüsiye şok halinden çıkmasını, tepkisine göre şaka mı gerçek mi olduğunu söylememi istiyordu. Kalbim aman kanka koyver gitsin battı balık yan gider,ne olacak ki derken beynim eğer denizanası karşımda kalp krizi geçirirse, kalp masajı yapmayı biliyor muyum diye nöronlarımı sıkıştırıyordu.

Otuz kalp masajına iki solunum. Tamam, işin iyi tarafından bakarsak,biliyormuşum.

"Altın günü için mahallenin teyzelerini beklerken,karşımda seni ve aileni görünce bende aynen böyle olmuştum."

Doğuştan RahatWhere stories live. Discover now