23: Yeşillerine ekmek bandığım.

55.2K 5K 1.1K
                                    

Merhaba arkadaşlar,nasılsınız?

Ben yine çok iyiyim.O kadar iyiyim ki akşama hocama mail atmam gereken dosyayı bitirmek varken,buralardayım.

Ya vallahi çok mutlu oluyorum.Attığınız mesajlar,yorumlar..O kadar mutlu ediyorki anlatamam yani.Çok çok teşekkür ederim.Bu bölüm "esranur1905gs" ye.Attığı,ve beni belkide şimdiye kadar mutlu eden sayılı mesajdan birisi için.

Bir de,vote yorum diye kendimi yırtmıyorum evet ama bişeyde fikrinizi almak istiyorum.Bi sonraki bölüm deniz anasının ağzından olsa nasıl olur?

İsteyenlerden,yorum bekliyorum.Teşekkürler tekrar,okuduğunuz için.İyi okumalar yeşpolarım! 

Adios!


Uyumayı geçtim,gözlerimi gram kapatamadığım için bugünü zombi gibi geçireceğimden emin yataktan kalktım.Gerçi her zamanki zombi halimle makyajsız bir şekilde The Walking Dead,The Returned ya da Warm Bodies de figüran olarak oynayabilirdim,o da ayrı konu.Neyse.Sanki beynim birkaç günlüğüne  tatile gitmiş gibi mal mal geziniyordum ortalıkta.6 kere banyoya girdim,duşa kabin 3 kere üzerime düştü,serçe parmağımı 4 kez oraya buraya vurdum ve yaklaşık on kez ağladım.2 kez gülme krizine girdim.

Bunun yanında,bir de üzerimi giydiğimi unutup 2 kat üst üste giyinmem var tabi.

Gizli gücümü keşfettiğimde 20 yaşındaydım.Tamam,doğrusunu söylemem gerekirse bu yaklaşık 30 saniye önce öğrendiğim bir şey.

Hazır mıyız gençler?İşte söylüyorum.

Ben sakarın tekiyim.Özel gücüm ise kimin evine gidersem gideyim banyodaki duşa kabinlerin üzerime yıkılması.Mükemmel bir güç değil mi?Ah,bir de serçe parmağımı sürekli bir yerlere vurmak tabiki.

Tamam,bende isterdim bir uyumsuzların en mükemmeli Tris Prior olmak,ya da ne bileyim ne yaparsa yapsın ölemeyen bir Katniss Everdeen olmak ama bizim de kaderimizde duşa kabinlerin altında kalıp duran Yeşil Taşoğlu olmak varmış,ne yapalım yani?

Gözlerimin altı hiçbir zaman morarmaz,ama şiştiğinde zaten gözlerim çekik ve küçük olduğu için tam Sumoculara benziyorum.Sabahın saat 6sında çıktım balkona,bir tarafımda Tavuk,diğer tarafımda bay okaliptüs ve bayan okaliptüsiye,geçen amuda kalkarken dayandığım duvara sırtımı vererek bağdaş kurdum.Kulaklıklarımı kulağıma takıp müziği son ses açıp,kafamı arkaya yasladım.

"Beynim şişti mi acaba..MegaMind'a benzemişimdir kesin.Yahu nasıl bu kadar uykum olduğu halde uyumayı beceremem.Anneme de bişey diyemiyorum ki..bilse o bulur uyutmanın yolunu.."

Gözlerimi birkaç kez kırpıştırdım,ve gözlerim istemsiz karşı apartmanın malum katına takıldı.

Yarimin odasının camı açıktı.Gerizekalı çocuk üşütecek bir de kendini ya.Keşke Lucy olsaydım telekineziyle üstünü örterdim.Ya da Çilek olsam bile yeter bana.Böyle baloncuklarla ışınlanır gidip üstünü kapardım.

Gelin görün ki; yârim uyumuyordu.

Manyak herif,ders çalışıyordu.Sabahın 6sında ders çalışan bir tıpçıya aşık olmak da anca benim kaderimde olurdu zaten,daha aşağısı beni kurtarmaz.

Öyle korkulukların arasından,kulağımda tam duygusal şarkı çalmaya başladığında usul usul izlemeye devam ettim.Gözlükleri yine gözünde,sağ elindeki kalemle bişeyleri okuduktan sonra yazılar yazıyor,sol elindeki kalemi ise havalı havalı çeviriyordu.

Aşırı zeki olduğunu biliyordum ama,iki elini de kullanabilecek kadar dahi olduğunu pek sanmıyorum.

Aslında sabaha kadar uyuyamamamın sebebi ağrı falan değildi,çok şükür o konuda iyiydim,her yerim biraz sızlıyordu ama,iyi hissediyordum.

Doğuştan RahatWhere stories live. Discover now