41: Saf Yeşilim benim.

53.9K 4.1K 1.4K
                                    

Selam selam selam!

Nasılsınız? Ben yine deyip deyip hemen yeni bölüm paylaştım şldsjgdşs battı balık yan gider (yattı balık da olabilir emin olamadım şu an) yazıyoruz bakalım, kaç bölümde final gelir Allah Kerim kldjgşs

Tekrar tekrar ve tekrar, yorumlarınız,mesajlarınız,voteleriniz ve herşeyden önemlisi ilginiz için çok teşekkür ederim! Yazmaya başladığımda amacım canım sıkılınca açıp saçmalamaktı,ama şimdi böyle kendimi sorumluluk altında hissediyorum, sonuçta okumak,desteklemek zorunda değilsiniz, çok teşekkür ediyorum en içten dileklerimle(böyle böbreklerimden,karaciğerimden falan teşekkür ediyorum yani)

Bu bölüm, yazdıklarımı okuyabilmek için türlü çileler çeken çok sevgili BayanBlake'e ve bir de bölüm görünce heyecanlanan canıım Rumeysayuksell'e. Eğer bu kadar çabuk bölüm paylaşıyorsam tek sebebi,mükemmel ve beni aşırı mutlu eden yorumlarınızdır ,okurken böyle mutluluktan kalp krizi geçirecek gibi oluyorum resmen,lütfen beni yorumlarınızdan mahrum bırakmayınnnn!

Bunu bende yapmasam olmazdı; 41.bölüm 41 kere maşallah tütütütütü.

Nasıl teşekkür etsem ne yapsam,cidden bilemiyorum. Bir kaçınız,röportaj yapmamı falan istedi,ben anlamam öyle şeylerden merak ettiklerinizi mesaj olarak atabilirsiniz,herkese cevap vermeye çalışıyorum.

İyi okumalar beybimler,seviyom sizi.

Adios!

-

"Yemin ediyorum Deniz..Eğer o kızı omuzlarına alırsan kızı kıstırır bacaklarına kezzap dökerim! Balyoz alır senin iki omzunu birden kırarım! Gülme yemin ediyorum bak!"

"İyi o zaman sen gel omuzlarıma?"

"Tabi ya bende öyle diyordum zaten,Yiğit varken Deniz'in partneri olayım,sonra ağabeyim beni bir güzel boğsun burada.Ya yârim iyi misin sen? Hı? Buradan biraz garip görünüyorsun çünkü?"

"Yeşil.."

"Tamam,ben demiyorum bir şey. Ne istersen onu yap,kısıtlama getirmeyeceğim.Sonuçta zeki bir insansın ne doğru ne yanlış ayırt edebilirsin diye umuyorum."

Bir kere oyunun ismi deve güreşi değil mi? Kızın kendisi bir deve zaten omuza çıkmasına gerek yok ki?

"Çevirisi,ben uyardım ama hala tersine devam edersen burnundan fitil fitil getiririm?"

"Ya ne tatlişkolu bi çiftiz.Bak leb demeden leblebi olayını geçtim, ağzımı açmadan beni nasıl da anlıyorsun.Armut Edwardım benim."

"Yeşil,şu surat ifadeni değiştirmezsen ısıracağım seni yine."

Kurban olduğumun armudu ya. "Bu konuda anlaştığımıza göre.. Bişey sorabilir miyim demeden direkt soruyorum. Neden tüm kızlar bu kadar samimi davranıyor sana? Nereden alıyorlar bu cesareti?"

"12 yıldır tanıdığım insanlar çünkü güzelim,samimi olmamak saçma olurdu."

"He yani diyorsun ki seni daha yeni yeni tanıyorum,onlarla daha samimiyim?"

"Şimdi hayır desem irdeleyeceksin muhabbet bu sefer Kırım Savaşına mı çıkar yoksa Marsupilami kuyruğunun ne kadar uzun olduğuna mı kestiremiyorum,kaptırıp gideceksin. Cevapsız bırakırsam evet anlayacaksın.Bak ne diyeceğim,bu sefer ben sadece bakayım,sen anla bakışlarımdan."

"Ben bakışlardan anlamam ki."

"Saf Yeşil'im benim.."

Dünya durdu.

Doğuştan RahatHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin