32: Bir mandala altı çorap.

59.5K 5K 1.7K
                                    

Sanırım yeni bölüm için verdiğim en uzun araydı bu.Asıl eğleneceğim bölümler bundan sonra geleceği için,ağır ağır yazmayı düşünüyorum.Başlangıçta bile can sıkıntısından aklıma gelen kelimeleri yazdığım halde bu kadar hoşunuza gittiyse,biraz da beynimi kullanarak yazayım diyorum.

Bu arada;hepinize teşekkürler ama öncelikli olarak SiaMattLana'ya eşsiz yorumları için,Swiftie_forever13_13' e mükemmel düşünceleri için,mine836'ya, Brakse1'e,mltmkvkl22'ye en başından beri destek oldukları için,varolmayanulke31'e ilgisi için ve en başından beri okuyan,voteleyen,yardımcı olan hepinize çok çok çok teşekkür ediyorum,iyiki varsınızJ

Bunun dışında her bölümü voteleyen ve sürekli bildirimlerde ismini gördüğüm MericEkim,stilestilinski-TW(bu arada bende Stiles'i çok severim),sekerliliy ve biricik esranur1905gs'ye de teşekkür ederim.

Beni çok mutlu ettiğiniz için,okuyan herbirinize de teşekkür eder,gözleriniz dert görmesin dileklerimi iletirim.

Bu bölüm de azcık kısa,devamını sonra ekleyeceğim.

İyi okumalar canlar,bu bölüm Denizciğimin ağzından olsun dendi,oldurduk.

Adios!


Yanak ısırmak ne demek Deniz?Salak mısın sen koçum? Git öpsene dudaklardan yanaktan ısırmak ne? Hadi yanağı geçtim,ısırmak ne? Köpek misin sen sığır? Komple çekseydin bari kızı ruh emici gibi. Bayramda dalga geçtiğin teyzeler gibi vokumladın kızı olum.Isırmak ne?Şimdi geri çekilip "Ekspekto Patronum!" diye bağırırsa şaşma sakın.Bu muhabbet geçmişti aramızda,kendi patronusunun hipopotam olduğunu savunan bi insan karşındaki.Şimdi sakince geri çekil,vereceği tepkiyi izle.

Şok olmuş bakışlar.

Heyecandan aralanmış dudaklar.

Şaşkınlıktan havaya kalkmış kaşlar.

"Sen..Sen.."

Mantıken bundan sonraki sahnede,elini yanağına koyup melül melül etrafa bakması gerekiyordu.Ya da ne bileyim okkalı bir tokadı tam suratıma geçirmesi falan.Ama karşımdakinin normal bir insan olmadığını unutmamak gerek.

"Bi yaklaşsana." dedi işaret parmağını içe büküp onunla eş zamanda kafasını sallarken. Önce kafa atacak sandım.Beklenirdi,Yeşildi çünkü bu.

İsmi gibi eşsizdi.Ne tepki vereceğini kestiremezdiniz.

"Söyle bakalım küçük teneke."

Biraz önce çenemi öpmemişti değil mi? Hayal gücüm bana oyun oynuyordu.Kesinlikle oyun olmalıydı.Çenemi mi öpmüştü o öyle?

"Bir gün deniz anası.." dedi kendini geri çekerken. "Ben senin çenenden öperken sen de beni burnumdan öpeceksin.Anlaştık mı?"

Şaşırtan taraf ben olmalıydım,sempatik sistemi son hızda çalışan insan ise o olmalıydı.

Kapıyı açıp çıkarken,elimi çeneme koydum.Daha önce kimse beni çenemden öpmemişti.

Düzeltme yapıyorum: Daha önce kimseyi ısırmamıştım.

Ben Yeşil'i mi ısırmıştım?

-

"Artık susacak mısın?"

"Hayır ağabeyciğim susmayacağım.Aaa şu giden Yeşil mi?"

Bakarsan kaybedersin.Bakma Deniz.Bakmayacaksın koçum.Bakarsan bir daha bu dananın ağzından kurtulamayacaksın.Bakma bakma!Bakma!

Doğuştan RahatHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin