14: Yahudi görmüş Hitler bakışı.

57.6K 5K 1K
                                    

Yorum yapan,okuyan voteleyen az ama öz okurcanlara teşekkürler.Öptüm sizi.Haydi iyi okumalar.

Adios!


"...işte böyle Okaliptüsiye. Hepsi bu Bay Okaliptüs yüzünden."

Elimde şişler ve ip, karşımda Bay Okaliptüs ve Bayan Okaliptüsiye, yanımda Tavuk ağır bir depresyon dönemindeydim.

Evdekiler benden cüzzamlıymışım gibi kaçarken ben oturmuş, kendi kendime konuşuyordum. Yiğit benim delirdiğimi, biraz kendi halime bırakmaları gerektiğini söylediği için ne annem ne babam yanıma uğramıyordu. Benim de işime geliyordu açıkçası. Hatta daha inandırıcı olsun diye kafama huni bile taktım yani.

Balkonda asılı çamaşır iplerinden damlayan su taneciklerini izlerken, Arşimet'i düşünüyordum. Arşimetten midir nedir heyecanla oturduğum puftan kalktım "Evreka evreka!" bağırışlarımla odama koştum. Spor imanımı gevretiyor, beni iyice depresyona sokuyordu. Bende aldım elime kitabımı, bakkal Hüsnü amcadan yiyecek içecek bir şeyler alıp, sahile gitmeye karar verdim.

Kulaklıklarımı kulağıma taktıktan sonra evden çıktım.

Saat henüz 4tü. Bugün elimdeki kitabı bitirebilirim diye düşünerek kendimi çimlerin üzerine attım. Etrafa babama dövme yaptırmak istediğimi söylediğim zaman attığı bakışların aynılarıyla bakarken kafamı gökyüzüne çevirdim.

Ne mükemmel bir şey Dünya. Buradan bakınca gökyüzü ve deniz iç içe görünürken, aslında birbirlerinden bir o kadar uzaklar.

Bu arada kendimi gökyüzü olarak görüyorum. Deniz anasından o kadar uzağım ki..

Gözlerimi kapatıp kulağımdaki müziğe odaklanmaya çalışırken yan tarafıma birinin uzandığını fark ettim. Gözlerimi hızla açarak gelene baktım.

"Ne işin var senin burada?"

"Buralardaydım da..Check-in'ini gördüm,bir gelip bakayım dedim."

"Sapık mısın yoksa?"

"Nereden anladın? Çok mu belli ediyorum?"

Biraz suratını inceledim. "Hayır da.."

"Daha ne?"

"Benzemiyorsun diye öyle olmayacaksın diye bir şey mi var? İnsanlar takım elbiseyle hırsızlık yapıyor bu dünyada."

"Yeşil..."

"Tuğra??"

"Neyin var?"

Tekrar uzandım. "Bilmiyorum neyim var. Sıkılıyorum daralıyorum."

"Konuşmak ister misin?"

"Ruh halim resmen Dahi."

"Dahi?"

"Bir tane arkadaşım var liseden. Dahi derim kendisine. Dünyadaki her şeyi biliyor.  Ama böyle boş boş etrafa bakıyor çoğu zaman. Onun gibiyim. Beynim o kadar dolu ki boş hissediyorum."

 Sanki dünyanın sonu Deniz'in beni sevmemesi anasını satıyım. Sevmesin. Tek Deniz o mu? Ben koskoca gökyüzüyüm,bir Deniz mi beni böyle yıkacak?

Yıkar,yıkıyor..

"Ben burada öleyim ya. İçim patlıcak şimdi. Oyyy oyy."

Genelde regl iken aşırı darlanıyorum. İçim bulanıyor. Ve nedense her regl olduğumda canım öyle bir acıyor ki sol ciğerimi yerinden sökseler daha az etkilenirim yani. Çoğu zaman hastaneye gidip bir serum yemeden toparlayamıyorum kendimi. Galiba beynim bir kız olduğuma inanmıyor, bu yüzden kızsal şeyler olunca entegrasyonu bozuluyor.

Doğuştan RahatWhere stories live. Discover now