Duyuru-Multimedya zımbırtısı

36.6K 1.9K 200
                                    

Merhaba gençler ve genç kalmak isteyenler, nasılsınız?
Biz iyiyiz de sen ne ayak dediğinizi duyar gibiyim. Değinmek istediğim bir kaç zımbırtı var, umuyorum bir daha böyle bişey yazmak zorunda kalmam.
Ilk sorunuz: neden karakterlere fotoğraf koymuyorsun, kafamda canlandıramıyorum.
Arkadaşlar, benim karakterlerim manken değiller. Kusursuz olduklarını hiçbir zaman söylemedim, o yüzden kusursuz bir insanı size bu Yeşil, şu Deniz, o Yiğit, bu Enis diye tanıtamam. Hayalinizde nasıl canlanıyorsa, odur gerçekleri de. Çünkü ben bi kitabı okuyup, betimlemeler ile kafamda bir yüz yaptıktan sonra biri çıkıp karakterimiz bu deyince hayallerim suya düşüyor açıkçası, keşke hiç düşünmeseymişim diyorum. O yüzden, maalesef ki multimedyaya hiç bir zaman fotoğraflarını eklemeyeceğim. Çünkü gerçekte olan bir insana karakterim demek, hayal gücüme ters, ama eğer ki birgün bi karakalem yapabilen arkadaşa denk gelirsem, sizin için kafamdaki şekillerini yaptırırım. Umarım anlaşmışsızdır.
Bir de tek problemim şu, ya ben gerizekalıyım anlatamıyorum(valla büyük ihtimal benden) ya da bazıları anlamamakta diretiyor. BEN BU HİKAYEYİ BIR AMAÇ OLMADAN, istediğim için yazıyorum. Yeşil size çok mu anormal geliyor? Herkes karakterinize hitap edecek diye bir olay yok. Çünkü şunu demekten cidden ciğerim soldu, Yeşilin karakteri kendi karakterim zaten. Yaptığı espiriler, başına gelen olayların çoğunu kendim yaşadım. O yüzden gelip Yeşile hakaret etmeniz, veya yaşadıklarına saçma demeniz tamamen bana hakarettir. Bazılarınıza ters cevap vermemek için kendimi tutmaya çalışmaktan yakında patlayacağım. Kalbinizi kırmayayım diyorum, inatla üzerime gelirseniz de bilmem hiç savunma mekanizması diye bir olay duydunuz mu? Kalbinizi kırarım demiyorum ama, üzerim.
Beğenmeyen okumasın da diyemeyeceğim. Çünkü burası herkese açık bir platform, eğer ben buraya saçmalamak için de birşeyler yazıyor isem, sizin okuma veya nefret etme hakkınız var. Wattpad bu yüzden bir bölümü yayınlarken iki defa soruyor. Akıllı ol, ona göre paylaş der gibi. O yüzden isteyen okur, isteyen kötü yorum yapar, yine terslemem, isteyen de zaten mükemmel ötesi yorumlar yapıp mutluluğumu arşa çıkarıyor.
Sorularınız var ise, özelden sorabilirsiniz, herkese cevap veririm.
Son olarak; bölüm kısalığı. Farkındayım ama elimden anca bu kadarı geliyor, beş word sayfası olunca bir rahatlama geliyor o yüzden saçma salak yazmaya başlıyorum bu defa (sanki normalde çok düzgün slsjslsksjkd) neyse. Bölümler kısa, ama elimden geldiğince az ara vermeye çalışıyorum. Bana kalırsa hergün az az paylaşırım ama, dediğim gibi çok çabuk bitmesini istemiyorum, fazla olunca da sıkar artık biliyorum, o yüzden azcık ara vereceğim bölümlere, ama tabiki daha uzun olacak.
Bir de aklıma geldi son soru; neden sosyal medya hesaplarımı paylaşmıyorum?
Mesajlaştığım çoğu insan zaten beni biliyor tanıyor, utangaç bir insanım ben. Kimse burada yazdıklarımı falan bilmez. O yüzden kendi hesaplarımı paylaşmıyorum ama, kullanabileceğim hesaplar açacağım.
Çok teşekkür ederim destek olduğunuz için. Belki klişe ama gerçekten hepinizi çok ama çok seviyom.
Hadi öptüm ben kaçıyom. Adios!

Doğuştan RahatHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin