42: Part I-Ayılana gazoz,bayılana limon.

45.9K 3.8K 957
                                    

Hiyo, @EceAkdnzz beybimle röportaj yaptık,beni merak edenler bir göz atabilir mesala. İyi okumalar yeşpolarım,öpüyom.

30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.Ne mutlu Türk'üm diyene!

Adios!

"Kız sana bir şey diyeyim mi senin kafan tam elime göre yaratılmış he,baksana nasıl da tam kavradı."

"Ya Yeşim bıraksana ne yapıyorsun!"

Yeşim senin anandır! Yeşimmiş! Ben sana hiç köpiş diyor muyum! Gerçi neden demiyorum ki? Allahın belası köpiş!

"Adım Yeşil şekerim, kız avuç içim tam ense kökünde, bir beyin masajı mı yapsam sana? Hani kalp masajı oluyor ya,sana da bir beyin masajı yapayım belki çalışmaya falan başlar?"

"Manyak mısın sen? Bırakman için üç saniyen var,gerisine karışmam."

"Bak sen,kafan ellerimin arasındayken bu tehdit çok yersiz değil mi Gamzecim?"

"Şansını kaybettin." Bir anda omuzumdan öne çekildiğimde,ne olduğunu anlamayarak göbeğimin üzerinde olan salak kıza saf saf bakmaya devam ettim.

"Kick Boks yapıyorum ben tatlım yedi yaşımdan beri,şimdi anlat bakalım derdini."

"Lan bırak kollarımı gösteririm sana kick boksu!"

"Seni uyarmıştım,dudaklarım ve saçlarımın cezasını ödeyeceksin!"

"Kredi kartıyla mı istersin,nakit olarak mı!"

"Direkt havalesiz olarak canım." Dirseğiyle suratımın ortasına bir tane gömünce, nöronlarım ayaklandı. Sinirlenince Hulk'a dönüşen Bruce Banner, James'in kafasını uçuran Edward Cullen,kayaya dönüşen Ben karışımı bir şeye dönüştü tüm hücrelerim. "Kick Boks öyle mi? Bende Türk usulü biliyorum,bilir misin? Gerçi bu daha çok erkeklerde etkili ama,bir de sende deneyelim bakalım etkisini."

"Ne?"

"Şu burnumdan akan kana iyi bak gerizekalı. Biraz sonra senin beyninden akacak!"

"Kolların hapsolmuş ve altımdayken sence de bu tehdit çok yersiz değil mi Yeşilcim?"

Lafımı bana yedirmenin cezasını ödetecektim. Öfke bir insanın en kötü zaafı olduğundan,o şekilde bir müddet durup nöronlarımı sakinleştirdim. Sonra da Allah ne verdiyse,olan olmayan tüm gücümle dizimi kırarak kasıklarına bir güzel dizimi geçirdim.

Eh,kız erkek farketmiyormuş. Bir erkeğin hayalarına tekme geçirmek geçici bir "Bir daha çocuğum olmayacak" psikolojisine sokuyormuş ya,hani iki doğumla eşit derler o acı için erkekler.

Gamze önce gözlerini kocaman açtı. Sonra eş olarak ağzı açıldı. Çığlık atacak sandığım anda sadece bir "Hiiiiiiğ." Sesi çıktı dudaklarının arasından. Etrafımıza toplanan insanlara bakma hatasını yaptım,Gamzeyi üzerimden atarken.Hatta tam ileriden koşturarak gelen yârimi görmüştüm ki,Gamze şoktan çıktı,bu sefer saçları rakibin elinde olan taraf ben oldum. Dudaklarını kulağıma yaklaştırıp "Seni geberteceğim." derken de uslu uslu durmak yerine göğsüme bastırdığım çenemi arkaya doğru bir ittirdim.. Yemin ediyorum kırılma sesi duydum sandım. Ya onun burnunu kırmıştım,ya da kafatasım tuz buz olmuştu.O kadar şiddetli yani.

Kafamın arkasındaki ağrıya bakarsak da,büyük ihtimal kafatasımdı kırılan. Ohh ne güzel, artık ortalıkta kendimi japon sanıp tasa-su-ko espirisini yapmayı keserdim belki. Çünkü kafatasım artık cidden bir tas olarak kullanılabilirdi.

Nedense o sıra istemsiz aklıma lise arkadaşlarım ile Büyük Ada'ya gittiğimizde bisikletten uçuşum geldi. Nefes alamaz bir şekilde yerde yatarken gelip dangolar kafamdan aşağı bir litre suyu aralıksız boşaltmış,az daha ayaküstü boğulmama sebep olacaklardı. Kendime geldiğimde, tanımadığım bir adam yanıma gelmiş, "Dua et çenen kopmadı." gibi bir teselli cümlesi söylemişti.Ciddi söylüyorum,ben orada akciğerlerime iki gıdım hava gitsin de ölmiyeyim diye düşünürken adam gelip "Dua et çenen kopmadı," demişti. O halimle bile kendimi durduramayıp "Çok şükür ya çenem kopsaydı?" demiştim. Gerçi sonradan mantıklı geldi,çenesi olmayan bir Yeşil, düşünülemezdi bile.

Doğuştan RahatWhere stories live. Discover now