46: SÜRPRİZ!

55.7K 4K 1.7K
                                    

Merhabaa canımlar,yok yok ölmedim,yaşıyorum hala. Sadece okullar falan filan,bendeniz de biraz inek olunca, vakit bulamadım yazmak için,özür dilerim çokça. Valla özür dilerim.

Şunu bir söyleyim: TIP OKUMUYORUM. Ama onun biraz aşağısındayım yani. Latince olan kısımları,sallamıyorum,araştırmıyorum da.Aklımda olanları yazıyorum sadece. İyiki de yazmışım he,geçen hoca dönem tekrarı yaptı,önceden yazdıklarım aklımda kalmış çat diye cevap verdim lkdjsfslf

Okullar açıldı falan filan biliyorum acınız,acımız büyük. Ama ben inanıyorum siz yaparsınız ben arkanızdayım,yılmak yok ökfşjlf

İyi okumalar beybimler. Yeşpo sizi çok özlemiş.Haydi öptüm.

ADİOS!!

"Cidden yaptın?"

"Evet yaptım," Mıstık'a hırkasını giydirirken kafamı kaldırdım. "Çok mu absürd bir şey ki?"

"İçeride başkasına değiştirttin değil mi? Sen değiştirmemişsindir."

"Allahım ya Rabbim ya," Mıstık'ın çantasını uzatırken konuşmaya devam ettim. "Dünya'yı fethetmedim, ışınlanmayı da bulmadım.Eh henüz uçamıyorum da, bir bebek altı değiştirmek neden bu kadar inanılmaz bir durum?"

Öylece bakmaya devam etti. "Hı,çok mu garip?"

"Sen.Mustafanın.Altını.Değiştirdin."

"Sinapslardan kaplumbağa hızında mı geçiyor Deniz anası?Nöronlar çakma yapamıyor mu?"

"Sen nereden biliyorsun Sinir Sistemini?"

"Öncelikle benim bilmediğim nadir şey vardır," dedim bilmiş bilmiş burnumu dikleştirirken "İkinci olarak Psikoloji öğrencisiyim,bir zahmet bileyim ve üçüncü olarak," kendimi işaret ettim. "Dahi gibi kankası olan bir insanım. Yeterli mi? Yoksa diğer bildiklerimi sayayım mı?"

"Tam diyorum ki zirve, daha da beni şaşırtamaz. Öyle bir şey yapıyorsun ki, daha öncekiler de neymiş diyorum. Cidden bak."

"Yalnız yârim,bir bebek altı değiştirmeye bu kadar şaşırıyorsan,evlenmeyeceksin herhalde?"

"Allah Allah. Ne alaka?"

"Şöyle ki,annem 17 yaşında evlenmiş ve Yiğit olmuş. 20 yaşında bir kızız sonuçta,evlensem evi çekip çevirebilmem lazım. Yani bilmek garip değil,bilmemek garip olurdu."

"Kokoreç yiyelim mi?"

Gözlerimi devirdim."Ben ne anlatıyorum,sen ne diyorsun.Hayatta kokoreç yemem."

"Neden?"

"Neden mi? Çünkü bağırsak yenmez."

"Herkes ilk öyle der,ama yiyince ne güzel birşeymiş der.Önyargılı olma."

"Önyargılı,arkayargılı herşeyli olabilirim bu konuda. Ben kokoreç yemem.Kendi bağırsaklarım yetiyor,kuzununkilere ihtiyacım yok."

Önce bir baktı. Ve bakışlardan anlamayan bendeniz Yeşil, o yeşil gözlerdeki biraz-sonra-sana-laf-geçireceğim-bebeğim bakışını, 10 km uzaktan bile anlayabilirdi.

"Ete ihtiyacın olduğu için mi et yiyorsun?"

Ve,tam beklediğim gol,kale ağları ile buluştu.

"Deniz.."

"Efendim güzellik?"

"Deniz."

"Efendim."

"DENİZ!!!!" Son olarak ses tonumu Mıstık rahatsız olmasın diye minimum düzeyde yükselttim."Sevgililere kapak yapılmaz.Ne uyuz bir sevgilisin sen böyle ya.Olmamış bu sevgili."

Doğuştan RahatWhere stories live. Discover now