40: Şuraya da düğüne parmak arası terlikle giden tipleri bırakalım.

56.1K 4.4K 1.2K
                                    

#20 in MİZAH (KONFETİLER HAVAİ FİŞEKLER BALONLAR)

Öncelikle selamun aleyküm gençler, nabersiniz?

Whatsapp grubu için attığınız mesajlardan bahsetmek istiyorum.Şu anki dolu yeni kişiler alamıyorum ama ikinci ve sonuncu bir whatsapp grubu açacağım,girmek isteyenler beni de alır mısın olarak değil,numara ve isimlerini mesaj atarlarsa sevinirim.

Bu bölümü hayalperest-patates'e ithaf,ifaf,iftifaf(ne zıkkımsa işte) ona şey ediyorum adçskjflahgs

Tekrar ve tekrar, voteleriniz,mesajlarınız ve yorumlarınız için çok fazla aşırı fazla teşekkür ediyorum. Tüm yorumlara cevap vermeye çalışıyorum ama bazen bazıları bildirim olarak gelmiyor,cevap veremediklerim varsa çokça sorry onlara da.

İyi okumalar,adios!

-

"Sen bi bana bak bakayım,anan güzel mi?" Bekleyip konuşmaya devam ettim."Güzel tabii,güzel olmasa böyle bir şey çıkabilir miydi?" kendimi işaret edip tekrar bakışlarımı Yiğit'e çevirdim. "Sen ne kadar deforme anormal gen varsa onları almışsın,tüm düzgün genler bana gelmiş valla pardon ya."

"Yeşil,susacak mısın artık?"

"Hayır susmayacağım tabikii! Ellerim çamaşır suyu kokuyor lan senin tişörtünü yıkayacağım diye!"

"Gün gelir devran döner kardeşim,horoz domalır tavuk göme-"

"Tövbe tövbe! Askerlik arkadaşın mıyım be ben senin? Kurduğu cümlelere bak! Kızım ben kız!"

"Yemin ediyorum sağdan sağdan ağrı girmeye başladı beynime. Sana bir tişört bastıracağım gereksiz, 10 saniyeden fazla muhatap olmak beyninizi yakabilir diye."

"Ee senden hala yanık kokusu yükselmediği ve tamı tamına 10 dakikadır şu tipsiz tipinle muhattap olmak zorunda kaldığıma göre; senin beynin yok şekerim."

Yiğit iki ellerini saçlarının arasına soktuktan sonra dişlerini sıkarak gözlerini kapadı. "Nasıl yapıyorsun çok merak ediyorum."

"Neyi kardeşim?"

"Bu kadar salak olup zeki zeki cevaplar kurmayı!"

"İçten içe salak değil zeki olduğumu biliyorsun değil mi?"

"Ne yalan söyliyeyim gereksiz.." ellerini saçlarından çekerken yanıma geldi. "İçten içe düşündüğüm tek şey zekilik ve salaklık arasındaki dengeyi nasıl ayarlayabildiğin."

"Kesin öyledir,kesin. Siyah şortunu alacak mısın?"

"Yok almayacağım Yeşil,denize donla gireceğim.Alacağım tabiki!"

Denize donla gireceğim lafı nedense bi sinir etti beni. Denize donla gireceğimmiş. Kendine donlu donsuz neyle istersen gir be! Benim yârimden uzak dur!

Kafamı sağa sola salladım. Yiğit bakmaya devam ederken kaşlarımı indirip kaldırdım. Yaptığımı tekrarlayarak koltuğa oturdu. "Olmadı,değil mi?"

Kaşlarımı kaldırıp indirmeye devam ederken "Cık," dedim dilimi üst damağıma vurarak."Hiç olmadı,laf sokma işi bende kalsın,sen sadece izle."

"Beni sinir ediyorsun Yeşil."

"Her şey karşılıklı kardeşim,kremini almayı unutma valla vermem."

"Kremi ne yapacağım?"

"Allahını seversen Yiğit,sen sığır mısın? İçeceksin tabiki.Güneş kremleri içilmek içindir,değil mi? Ne yapacağımmış.Müsait bi tarafına monte et!"

Doğuştan RahatHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin