☽O☾ Bölüm 6

18.9K 1.2K 211
                                    

Daniel'ın sevgilisi olan sarı kafa saçımdan tutup beni sert bir şekilde yere yapıştırdı.Beynime giren ağrıyla yüzümü buruşturup kafamı ovalarken tekrardan saçımı çekti çekti ve ayağa kaldırarak kendisine bakmamı sağladı.

"Seni doğduğuna pişman edeceğim yanlış adama bulaştın. Yeni manikür yaptırmış olsam da buna değer.Burada yenisin ve kuralları öğrenmen lazım ." dedi ve yanağıma yumruğunu çaktı, arkaya doğru savruldum

Buralardaki kurallardan bıkmıştım.

Aptal kız beni hazır olmadığım bir zamanda yakalamıştı.Dudağım sızlıyordu ve ağzıma kan tadı gelmeye başlamıştı. O sırada beni birisi kollarıyla sarmaladı ve bir sandalyeye oturttu.

"Eliana! Sen iyi misin?Sam bana suyunu ver." Alicia yanıma gelmişti ve yanında birkaç arkadaşı daha vardı.Sarışın çocuğun elindeki suyu aldı

"Al şundan biraz iç.Yüzüne buz koymamız lazım" elime su dolu bir bardak uzattı.Birkaç yudum aldıktan sonra bardağa bulaşmış kanı gördüm. Ve işte o an her şey değişti. Sanki içimde bir şeyler uyanmaya başlamıştı ve ben düşünemiyordum.

Alicia'nın yanımda bir şeyler söylediğini duyuyordum ama kelimeler net değildi. Ben ise sanki bir avcı gibi gözlerimi avıma kitlemiştim, aklımda ona nasıl saldıracağımdan başka bir düşünce yoktu.

Sarı kafalı kız ise arkadaşlarıyla birlikte bana bakmış gülüyordu neler olacağının farkında bile değildi.

"Sanırım bunun işi bitti hadi kızlar gidelim."

Bu yöne bakarak konuştu.Onu o kadar dikkatli izliyordum ki hareketlerini ezberlemiştim.Hepsi tekrarlardan ibaretti, yapmacıktı ve işim çok kolay olacaktı. Dudaklarım iyice gerilmişti ve kenarından sıcak bir sıvının süzüldüğünü hissediyordum ama acı yoktu...

Kahkaha atarak ve arkasını dönerek kıvırtarak yürümeye başladı.

Bu kızdan intikamımı alacaktım.

Şimdi.

Alicia'nın beni oturtma çabası maalesef ki yetmedi ve tek hamleyle hızlıca ayağa kalktım. O sırada etrafta bulabildiğim tek şeyi masamda bıraktığım parçalanmış makarnamı alarak kızın arkasından gittim.

Bu kadar hızlı hareket etmem beni bile şaşırtmıştı, hislerime göre hareket ediyordum, içimden bir ses neler yapmam gerektiğini bana fısıldıyordu.

"Daha işimiz bitmedi sarı kafa."

Kız arkasını döndüğü anda elimdeki tabağı suratına geçirdim. Arkadaşları hemen yanlara doğru dağıldılar.

Bu onu birkaç saniye kadar oyalarken bende bir sonraki hamleme hazırlanarak kızı saçlarından kavradığım gibi başını aşağıya doğru eğdim ve kulağına

"Bu kadar çabuk pes edeceğimi sanmadın herhalde değil mi?" diye fısıldadım. Ağzımdan çıkan ses sanki vahşi bir hayvana aitti. Hızlıca burnumdan soluk alıp veriyordum

"Asıl sen yanlış kişiye bulaştın tatlım" dedim sırıtarak.

Kızı geriye doğru ittim. Gözlerindeki ifadeyi görebiliyordum.Bu beklemiyordu yeşil gözlerinde nefret ve öfkeyi gördüm.

O sıra bağırarak bana doğru koşmaya başladı ama plansız geldiğinden dolayı beni ıskaladı ve bende bu fırsatı kullanarak yumruğumu yüzüne indirdim ve tam burnuna denk geldi.

Acıyla çığlık attı ve burnunu tutmaya başladı. Kızın burnundan resmen kan boşalıyordu. O sırada göz göze geldik. Gözlerindeki öfke yerini korkuya bırakmıştı... Ve bu beni daha da çok tatmin etmişti. Daha çok kan istiyordum, ona olan nefretim her geçen saniye bedenimi ele geçiriyordu.

ARAFWhere stories live. Discover now