☽O☾ Bölüm 23 - Avcılar

13.7K 1K 8
                                    

"Bu gücü bir hediye olarak görmüştüm bir lanet olarak değil. Yani bu durumda ben de eğer kendimi kaybedersem, sonsuza dek yok olabilirim."

"Bunun olması mümkün değil,"

"Bundan nasıl bu kadar emin olabilirsin?"

"Buna ben izin vermem" demesiyle birlikte eliyle yanağıma dokunarak gözlerinin içine bakmamı sağladı, utanmıştım yanaklarımın hafifçe kızardığını hissediyordum:

"İkincisi ise böyle bir durumda avcılar yanında belirir." demesiyle gerçekler yüzüme vurulmuştu.

Gözlerimi Daniel'dan kaçırmaya çalıştım ama izin vermedi bunun yerine direkt gözlerinin içine bakmamı sağladı:

"Bunu sana söylemem gerekiyordu Eliana, bilmek hakkın ama eğer avcı olmasaydım da buna izin vermezdim." 

Gözleri o kadar içten ve samimi bir şekilde bakıyordu ki ona inandım, ona güvendim.. Aksini düşünemezdim...

"Şimdi benim tarihimi mi öğrenmek istersin yoksa büyük savaşı mı?" Elinde  iki kitabı sallamaya başladı

"Petunia kitapları bu şekilde salladığını görse seni yok edebilir" Birden gözleri kocaman açılarak kitapları yavaşça önüme koydu. Petunia'nın korkunç hali gözlerimin önüne gelmişti. O kitaba uzandığımda başka bir şeye dönüşmesi..

"Daniel, ondan sonra şuradaki kitaplara da bakabilir miyiz?"

"Orası antik kitaplar bölümü öğrencilerin o bölümdeki kitaplara erişimi yasak, kadim kara büyüler de varmış. Ama belki Petunia'ya söylersek bize gösterebilir."

"Ah tamam hiç gerek yok. Büyük savaşı bildiğime göre şunu okuyabiliriz." diyerek kahverengi kitabı elime alıp ilk sayfasını açtım. Daniel bir tuhaflık olduğunu sezmişti ama çok üzerime gitmedi, benimle birlikte kitabı okumaya başladı.

Büyük savaştan sonra halk güçsüz düşmüştü. Elementallerin ruhları derinlerde mahkum edilmişti ve her yer harabeye dönmüştü, bunların toparlanması aylar belki de yıllar alacaktı. Beagan halkını toplayarak  Dimas Dağlarına Astonius ise Theia Ormanlarına çekilerek krallıklarını inşa etmeye başladılar . Zorlu geçen ilk senenin ardından iki kralın birer ay arayla erkek çocukları dünyaya geldi. İki çocuk da on sekiz yaşlarına bastıklarında krallıklardan ikisinde de elementaller belirmeye başlamış. 

Bir gece sevdiği kadının başkasıyla evleneceğini öğrenen yeni bir ateş elementali mensubu kendini kaybederek Dimas köylerinden birisini ateşe vermiş.O sırada uykusundan bir anda uyanan genç prens ne olduğunu biliyormuş ve ne yapması gerektiğini de. Her şey o kadar hızlı gelişmiş ki saray şövalyeleri ve kral Beagan köye ulaştıklarında elementalin parçalanmış bedenini alevler içerisinde bulmuşlar. Genç prensin gözleri uzaktan bile belli oluyormuş, beyazlarına kadar simsiyah gözleri ölümü çağrıştırıyormuş alevlerin arasından zarar almadan çıkmış ve yeni lanetli döngünün haberini gecenin sessizliğinde  vermiş.

 Genç prensin gözleri uzaktan bile belli oluyormuş, beyazlarına kadar simsiyah gözleri ölümü çağrıştırıyormuş alevlerin arasından zarar almadan çıkmış ve yeni lanetli döngünün haberini gecenin sessizliğinde  vermiş

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
ARAFWhere stories live. Discover now