☽O☾ Bölüm 7

18.8K 1.2K 77
                                    

Sesin geldiği kapıya bakmamla birlikte karşımda kalabalık bir grup bulmam bir olmuştu. Bunların arasında Sylvia ve kız takımı birkaç tane tanımadığım erkek ve Rosa'yla Gry de vardı.

Sylvia ağlamaklı bir ses tonuyla

"İşte orada yatan kız bana bunu yaptı Rosa. Burnumu o kırdı." dedi bir yandan yüzünü büzüştürerek. Rosa'yla göz göze geldik ve şaşkınlığını gizleyemedi:

"Eliana?" Rosa'nın konuşmasına fırsat vermeden Sylvia söze atladı ve ajitasyonuna devam etti:

"Yemekhanede birden durduk yere bana saldırdı ve-"

"Tamam bu kadar konuşmak yeter Sylvia olayı senin tarafından yeterince dinlediğimizi düşünüyorum. Şimdi anlatma sırası Eliana 'da "

Bu sefer söze karışan Gry'di. O da en az Rosa kadar şaşkın gözüküyordu.

Yavaşça ayağa kalktım ve kapıya doğru yaklaştım. Arkamdan Alicia ve arkadaşlarının geldiğini duyabiliyordum. Rosa yüzümü yakından görünce şaşkınlık ifadesi daha da arttı sanırım yüzüm gerçekten kötü durumdaydı.

"Görüyoruz ki burada tek yaralanan sen değilsin Sylvia"diye devam etti Gry."Neler olduğunu bize anlatır mısın Eliana?"

Sylvia'nın yüzüne baktım sinsi bir ifadesi vardı ve bana dudaklarıyla "sen bittin" dedi. Tekrardan Rosa'yla Gry'e döndüm, daha ilk günden onları hayal kırıklığına uğratmış gibi hissediyordum...

"Yemekhanede Daniel'la ufak bir anlaşmazlık yaşadık-"diye başlayarak olan biteni anlatmaya başladım ancak Sylvia her kelimemin ardından sözümü kesiyordu, cümlemi bitiremiyordum ve bu gitgide sinirime dokunmaya başlamıştı.

"Yalan söylüyor... Ben onun saçını falan çekmedim... Bu kız tam bir şizofren hayaller görüyor!!"

Bu bardağı taşıran son damla olmuştu:

"Şu aptal ağızını sen mi kapatırsın yoksa onu da benim mi yapmam gerek?!" diye bağırıp Sylvia'ya bir adım atmamla birlikte geriledi ve sustu. Gözlerindeki korkuyu görebiliyordum.

Gry boğazını temizledi ve orada olduklarını hatırlattıktan sonra devam etmemi işaret etti.

Anlatmam bittikten sonra Rosa

"Sylvia senin anlattığına göre Eliana kavgayı başlatmış, Eliana'nın anlattığına göre ise sen ona saldırmışsın. Bu durumda ikinize de ceza vermekten başka bir şansımız yok malesef" Sylvia daha fazla ağzını tutamadı ve:

"Ah Harika! Yapmadığım bir şey için ceza mı? Peki Daniel'a attığı yumruk? Onun cezasını da mı ben çekeceğim Rosa?"

"Eliana bu doğru mu?" Gry kaşlarını kaldırarak bana bakıyordu. Herkes ne olduğunu görmüştü, yalanlama gibi bir şansım yoktu...Tam ağzımı açıp yaptığımı kabullenecekken arkadan alaycı bir ses geldi:

"Gry, sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş. Bu bir yumruk değildi, tokattı ve kesinlikle hak etmiştim. Birisinin hak etmediği halde bir ceza almasına neden olmam doğru olmaz."

Arkama baktığımda merdivenlerin başında Daniel'ı gördüm. Gülümsüyordu.

"Yalan ! Bu kız ona büyü yapmış olmalı, onu kandırmış olmalı! Kendi gözlerimle gördüm!"

Büyü mü? Daha bu sabaha kadar özel biri olduğumu bilmiyordum nasıl büyü yapmış olabilirdim ki?,

"Bu tamamen saçmalık" dedim gülerek

ARAFWhere stories live. Discover now