Son Sözler ve Teşekkür

9.5K 346 35
                                    

Bir yolun sonuna geldik a-dostlar!

2017 yılında başladığım bu serüvende beni yalnız bırakmayan,yorumlarıyla beğenileriyle takipleriyle bana destek olan herkes çok teşekkür ederim !

Bu süre boyunca birlikte güldük, birlikte ağladık, duygulandık bazen sinirlendik ! Karakterlerle beraber büyüdük,geliştik. En güze olanı da tüm bu duyguları beraber yaşadık. 

Yeni yılın ilk günleriyle birlikte artık yeni hikayelere beraber yelken açmamızın vakti geldi!

Bir sonraki maceralarımda desteğinizi bekliyorum !

Seviliyorsunuz!

Yorumlarda ve hikayelerde tekrardan buluşmak üzere, sevgiyle kalın! :)

<3

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bundan sonraki devam edeceğim hikayelerime göz atmak isterseniz aşağıda bulabilirsiniz !


Yakutun Yükselişi

Uzun yıllardan sonra krallığa yeni bir kahinin görevine başlaması heyecan ve neşe ile karşılanıyordu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Uzun yıllardan sonra krallığa yeni bir kahinin görevine başlaması heyecan ve neşe ile karşılanıyordu. Sarayın geniş koridorlarında hararetli bir koşuşturma vardı.
Birleşmiş krallıkların en gözde bekarı olmasına rağmen bu zamana kadar hiçbir teklif almayan prensesin gözüne bir gram uyku girmemişti; yıllardır beklediği gün sonunda gelmişti. Artık resmen yönetimde söz sahibiydi.
Balolarda diğer leydilerin yanında biraz sönük kalıyordu. Onlar gibi her söze gülmeyip erkeklere zekice kafa tuttuğu için Ryanna'yı garip karşılanıyordu.Ama eninde sonunda hanedanın soyunu devam ettirmesi gerekecekti ve her ne kadar istemese de birisiyle evlenecekti. ileride tacı kraldan devralacak, Birleşmiş Krallıkları yönetecek güç elinde toplanacaktı.
Bu her ne kadar heyecan verici de olsa biraz korkutucuydu da. Gizlice izlediği konsey toplantılarında babasının ne kadar iyi bir lider olduğunu; Lord'ların ona ne kadar saygı gösterdiğini görebiliyordu. Ryanna'yı da aynı bu şekilde saygıyla dinleyecekler miydi ?
Yoksa müstakbel eşi olacak kişiyi daha mı çok dikkate alacaklardı?

https://www.wattpad.com/story/138685093-yakutun-y%C3%BCkseli%C5%9Fi


Savaş Gelini

Kader ağlarını ördü, Savaş Tanrısı Ares Olimpus'u ele geçirecek, babasından intikamını alacaktı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kader ağlarını ördü, Savaş Tanrısı Ares Olimpus'u ele geçirecek, babasından intikamını alacaktı. Onu kurtaracak tek şey ise saf bir ruhun fedakarlığı olacak. Aşka inancı kalmamış iki ruhun karşılaşması hiçte beklediğiniz gibi olmayacak. Tüm sırları ortaya çıktığında, yine de sevdiğiniz kişiye güvenebilir misiniz?Tanrıları dünyaya karışması hiçte beklenmedik sonuçlar doğuracak, peki bu sefer hangisi kazanacak? Aşk mı, savaş mı? İstemediği birisiyle evlendirilecek olacak olan prenses halkı için en iyisi olanı yapmaya çalışırken kalbini bir yabancıya kaptıracak.Kaosun ta kendisi olan Ares ise cezasını çekmek üzere dünyaya gönderildiğinde inandığı her şeyin yalan olduğunu öğrenecek. Bildiğiniz Olimposlu tanrı kurgularını unutun. Bu hikayenin sizi sıkıcı ve demode dünyalardan uzaklaştırmasına izin verin.

https://www.wattpad.com/story/190202817-sava%C5%9F-gelini


Dokunulmuş

Bildiğiniz tüm kurt adam hikayelerini unutun

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bildiğiniz tüm kurt adam hikayelerini unutun.Valeri'nin dünyası küllerinden yeniden inşa edilirken tanıkları sizler olacaksınız.Daha fazlasını öğrenmek mi istiyorsun?O zaman vakit kaybetme, kahveni ve en sevdiğin atıştırmalığını al. Rahat bir koltuğa yerleş. Bu serüvene başladığında bırakman zor olacak !

https://www.wattpad.com/story/205053095-dokunulmu%C5%9F

ARAFWhere stories live. Discover now