Bölüm 33

11.6K 841 40
                                    

-Malcolm-

Taht salonuna açılan büyük beyaz oymalı kapılardan geçtikten sonra her zamanki gibi beni büyük görkemli tahtında oturarak bekleyen yaşlı dostuma baktım.Her geçen gün yüzünde bir kırşıklık daha oluşuyor biraz daha yaşlanıyordu ve bunu çektiği acılara bağlıyordum.Önüne doğru yürüdüm ve selamımı verdim.

"Efendim."

"Hoş geldin Malcolm."

"Hem iyi hem de kötü haberlerle geri döndüm.Hangisinden başlamamı arzu edersiniz?"

"İyisinden başla dostum..İyisinden..Bu yaşlı yüreğin daha fazla kaldırabileceğini zannetmiyorum."

"Onu buldum..Leydimin yüz hatlarıyla benzerliği tartışılamaz haklı olabilirsiniz.Kesinlikle çok güçlü bunu gözlerinden anlayabildim.En güçlülerden birisi olabilir."

"Bana ondan bahset." Konuşurken yüzü sanki bir anda gençleşmişti.O güzel gülümsemesini görmeyeli uzun zaman olmuştu.O kadar uzun zamanki neredeyse unutmuştum.

"Kararlılığı yüzünden okunuyor, tıpkı onun gibi, kafasına koyduğu şeyi mutlaka yapıyor. Ancak vahşi bir tarafı da var, insanların arasında büyümüş. Karanlık Hanedan'dan Isabel, onu bulan oymuş ve bu yaşına kadar onunla beraber büyümüş. "

"Eğer gerçekten oysa, Karanlık Hanedan'a bir özür borçlu olacağız, ya da Leydi Isabel'e bir teklif ile gidebiliriz."

"Maalesef Lordum, Isabel sonsuzluğa uğurlandı. Okulda olan bir saldırıda hayatını kaybetti. Bu nedenle artık okula giriş çıkışlar daha sıkı denetim altında tutuluyor."

"Bu çok üzücü, birliklerimen birkaçını okula yönlendireceğim. Eğer böyle bir durum var ise onu bir an önce oradan çıkartmalıyız."

"Bir süre orada kalması herkes için daha iyi olabilir Lordum. Gücünü kullanabildiğinden henüz emin değilim. Bu konuda Rosa ve Gry tarafından ders alıyor. Sanki her şeyden habersiz gibi. Isabel onu bu atalarından habersz yetiştirmiş"

"Başka kimsenin ondan haberi var mı?"

"Hayır sadece kuruldakiler"

"Gözünü ondan ayırma Malcolm. Ve en ufak bir tehlike olduğunda onu buraya getir."

"Bir konu daha var Lordum. Karanlık varis."

Hafif beyazlaşmış olan sakalıyla düşünceli bir şekilde oynamaya başladı. "Bu konunun onunla ne ilgisi var?"

"Çocuğun ona ilgisi olduğunu düşünüyorum."

"Damien mı? Onun yakında bir asilzade ile nişanlanacağını duymuştum."

"Hayır efendim, Daniel –"

"Bu imkansız! Buna hemen bir son vermelisin, o canavara yaklaşmamalı. "

"Aralarında bir bağ olduğunu düşünüyorum, fazla yakınlar."

"Ne yapacağını biliyorsun. Gerekirse onu ekarte et. Zamanla onu unutacaktır. Onunla beraber olamazlar."

Kafamı öne eğdim ,"Deneyeceğim Lordum, bana güveniyor. Arkadaşlarını tanıyorum hepsi güvenilir ailelerden, herhangi bir durum olduğunda bana geleceklerini biliyorum. Yakında sirenlerin olduğu bölgeye gidip bir kontrol taşı alacağız. Ona ben ve Ida eşlik edeceğiz, her şey orada netleşecektir."

"Sirenlerin su çocuklarını kardeşleri gibi gördüklerini biliyorum Malcolm. Ancak yine de tetikte olmalısın, doğada her an dengeler bozulabilir. Ona bir zarar gelmemeli.Onun gerçekte kim olduğunu öğrenene kadar güvende olmasını istiyorum.Sana güveniyorum Malcolm."

ARAFحيث تعيش القصص. اكتشف الآن