Bölüm 29

12.9K 902 52
                                    

Sonraki akşam bütün kızlar bizim odada toplanmıştık. İçeriden gelen uğultular eşliğinde aynada kendime bakıyordum. Elbise sanki benim için özel üretilmiş gibiydi. Madeline'nın dediğine göre saf ipekten yapılmıştı ve ışık üzerinde yansımalar yaratıyordu, sanki karanlık gecede ay ışığının altında kıyıya vuran dalgaları bedenime sarmıştım. Alicia saçlarımı yukarıdan güzelce tutturmuş dalgalarını belirginleştirmişti ve saçlarımın dalgalı bir şekilde inişi elbiseye daha da ahenk katıyordu. Derin bir nefes alarak son kez kendime baktım, orada olmamı düşünmem bile karnımda kramplara sebep oluyordu.

"Eliana hadi ! Daha makyajını yapacağız."

Madeline odanın öteki tarafından bana sesleniyordu. Herkes elbisemin nasıl duracağını merak ediyordu. Yavaşça diğer tarafa doğru yürüdüğümde uğultular kesildi.

"Aman Tanrıçam... "

"Müthiş görünüyorsun..."

"Ha-ri-ka"

Kızlar Alicia'nın odasında dört bir tarafa dağılmıştı. Alicia elinde makyaj fırçasıyla aynanın karşısında beni bekliyordu. Yavaşça yanına gittim ve önündeki sandalyeye oturdum ve gözlerimi kapattım.

"Gerçekten çok güzel görünüyorsun."

"Teşekkür ederim, siz olmasaydınız bu kadar güzel olamazdım sanırım."

"Saçmalık! Daniel'ın gelmesine çok az kaldı, heyecanlı mısın?"

"Heyecandan bayılabilirim, sanki nefesim daralıyor."

"Belki de korsedendir."

"Umarım korsedendir."

"Ee ne zaman döneceksiniz?"

"Bu akşam tabi ki."

"Sana belirli bir saat verdi mi?"

"Hayır, sadece beni beşte alacağını söyledi."

"Yüksek ihtimalle yarın akşam herkesle birlikte dönersiniz."

"Ah, sarayda bir gece... Ne kadar da romantik!" Madeline yine her zamanki gibi hayal dünyasına dalmıştı.

"Sanmıyorum, yabancı birisinin orada kalmasına izin verilmez."

"Hadi ama Eliana.. Hepimiz Daniel için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Ayrıca yemek Isabel adına ve sen de onun kızı sayılırsın. Tabi ki o gece senin konaklamana izin verirler."

"O zaman bir şeyler hazırlamam mı gerekiyor ama ne götüreceğim?"

Alicia'nın son dokunuşlarını ardından artık tam anlamıyla hazırdım. Allıktan ve heyecandan pembeleşmiş yanaklarıma baktım ve derin bir nefes alarak bir çanta bulmaya doğru kendi odama yöneldiğimde beklediğimiz ses geldi.

Kızların hepsi bir anda hareketlenerek beni kollarımdan tutup kapıya doğru götürürken üzerimi düzeltiyorlardı. En son kendimi tekradan Alicia'nın yanında buldum.

"Artık bunun için çok geç. Derin bir nefes al, başlıyoruz."

Alicia yavaşça kapıyı açtı ve kenara çekildi. Daniel'ı karşımda görmek heyecanımı azaltmadı aksine daha da arttırdı.

"Hazırsan gidelim mi?" demesiyle birlikte elini bana doğru uzattı, o anda olduğum yerde eriyebilirdim.

Saçları normalde olduğu hale göre biraz daha düzenliydi ve o güzel yapılı vücudu smokinin altında kendini belli ediyordu.

"Hazırım" diyerek elini tuttuğumda içimden tökezlememek adına dua ediyordum. Bu kalp çarpıntısıyla kendimi toparlamam zor olacak gibiydi derin derin nefes alarak kızlara doğru baktım ve Alicia'nın küçük çantamı uzatmasının ardından yavaşça koridorda yürümeye başladık.

ARAFWhere stories live. Discover now